Κλείσιμο σε 10 δευτερόλεπτα..
Κλείσιμο
Κλείσιμο σε 10 δευτερόλεπτα..
Κλείσιμο
popaganda
popagandaNEWS
04.07.2022

Με το Boxi οι door-to-door αποστολές γίνονται στο άψε σβήσε.

Με τη νέα εφαρμογή του Taxibeat επιστρατεύονται δίκυκλα για ασφαλείς και ταχείς μεταφορές εντός της Αθήνας με ένα απλό κλικ.
Με το Boxi οι door-to-door αποστολές γίνονται στο άψε σβήσε.

Η υπηρεσία της door-to-door αποστολής ασυνόδευτων εντός πόλης, την οποία είχε λανσάρει με επιτυχία πέρυσι το Taxibeat επιστρέφει αναβαθμισμένη και ακούει στο όνομα Boxi. Πλέον ο χρήστης, ανοίγοντας την εφαρμογή του Taxibeat, βλέπει δύο επιλογές: TAXI και BOXI. Μέσω του TAXI καλεί δωρεάν ταξί για να μετακινηθεί ο ίδιος. Μέσω του BOXI, μπορεί να στείλει αντικείμενα μέσα στην πόλη με κάποιο από τα ταξί του στόλου, όπως συνέβαινε μεχρι σήμερα, αλλά όχι μόνο: πλέον, ο στόλος door-to- door διευρύνεται και οι αποστολές αντικειμένων διεκπαιρεώνονται και με δίκυκλα, μοτοσυκλέτες ή ακόμη και ποδήλατα. Με αυτόν τον τρόπο ο στόλος οχημάτων αυξάνεται και βελτιώνεται η κάλυψη σε όλη την Αθήνα. Φιλοδοξία της νέας υπηρεσίας, είναι τα αντικείμενα να παραδίδονται στον προορισμό τους εντός μίας ώρας από τη στιγμή της κλήσης του πελάτη. Το Boxi έρχεται για να λύσει μικρά καθημερινά προβλήματα, τα οποία όλοι έχουμε αντιμετωπίσει. Με το Taxibeat Boxi μπορεί να εξυπηρετηθεί εκείνος που ξέχασε τα κλειδιά του στο σπίτι, εκείνος που χρειάζεται να στείλει κάτι άμεσα σε ένα συνεργάτη ή σε ένα φίλο του, εκείνος που δεν έχει χρόνο να πάει τις εξετάσεις του στο γιατρό κ.ο.κ. Τα παραδείγματα είναι αμέτρητα… Το Boxi φτιάχτηκε για κάθε αποστολή που δεν μπορεί να περιμένει. 

Η εφαρμογή είναι διαθέσιμη για άμεσο download από το AppStore και από το Google Play που με απλά βήματα εξυπηρετεί όλους τους χρήστες μέσα σε λίγα λεπτά.

 

popaganda
© ΦΩΤΑΓΩΓΟΣ ΕΠΕ 2022 / All rights reserved
Διαβάζοντας την POPAGANDA αποδέχεστε την χρήση cookies.