Κλείσιμο σε 10 δευτερόλεπτα..
Κλείσιμο
Κλείσιμο σε 10 δευτερόλεπτα..
Κλείσιμο
NEWS
25.10.2021

Μπογδάνος: «Ήταν λάθος να αναπαραγάγω τον κατάλογο των ονοματεπωνύμων των παιδιών»

Συνεχίζει στην ίδια αντιμεταναστευτική ρητορική ο βουλευτής της ΝΔ Κωνσταντίνος Μπογδάνος που πριν λίγες ημέρες έφτασε στο σημείο να στοχοποιήσει μικρά παιδιά μεταναστών, δημοσιεύοντας λίστα με τα ονόματά τους.

Συνεχίζει στην ίδια αντιμεταναστευτική ρητορική ο βουλευτής της ΝΔ Κωνσταντίνος Μπογδάνος που πριν λίγες ημέρες έφτασε στο σημείο να στοχοποιήσει μικρά παιδιά, δημοσιεύοντας λίστα με τα ονόματά τους προκειμένου να… αναδείξει το δημογραφικό πρόβλημα της χώρας.

Σήμερα, με άρθρο του στο ίδιο σάιτ που ανήρτησε την εν λόγω λίστα, παραβιάζοντας κατάφωρα κάθε νόμο περί προσωπικών δεδομένων, παραδέχεται ότι η αναπαραγωγή της λίστας αυτής «ήταν ένα λάθος», ωστόσο επιμένει στο αντιμεταναστευτικό αφήγημα, ως πιστός κι αφοσιωμένος εκφραστής της Alt-right στην Ελλάδα.

Για την τοποθέτησή του αυτή μάλιστα, εισέπραξε της «επευφημίες» του αντιπροέδρου της ΝΔ, Άδωνις Γεωργιάδη, ο οποίος με ανάρτησή του στο Twitter επικροτεί τη νέα δήλωση του Μπογδάνου, αποδεικνύοντας πόσο ψευδεπίγραφα φιλελεύθερη και κεντρώα είναι η κυβέρνηση Μητσοτάκη.

Ο Κων. Μπογδάνος ισχυρίζεται ότι η δημοσίευση της λίστας «ήταν ένα λάθος που παραδέχτηκε αμέσως», παραλείποντας να αναφέρει τις απειλές που εξαπέλυσε εναντίον του δημοσιογράφου Άρη Χατζηστεφάνου αρνούμενος παράλληλα ότι δημοσιεύθηκε η λίστα. Παράλληλα, χαρακτηρίζει τις αντιδράσεις για την απαράδεκτη πράξη του ως «παραφουσκωμένο κυνήγι μαγισσών».

Ο βουλευτής στην προσπάθειά του να υπεραμυνθεί των επιλογών του, φτάνει να διαστρεβλώνει την έννοια της μητρικής γλώσσας, -κάθε γλώσσα με την οποία εξοικειώνεται ένα παιδί από τη γέννησή του- υποστηρίζοντας ότι «σε μια τάξη δεν γίνεται η πλειονότητα των παιδιών να μην έχουν μητρική τους γλώσσα τα ελληνικά. Όταν συμβαίνει αυτό άλλωστε – ας μη γελιόμαστε – αρχίζουν να λειτουργούν αυτοματισμοί, με τα ελληνόπουλα να φεύγουν από τα σχολεία αυτά»!

Συνεχίζοντας, δεν διστάζει να κάνει αναφορά στις περιοχές της Αθήνας στις οποίες κατοικούν μετανάστες, χαρακτηρίζοντάς τες σε σαρκαστικό τόνο «πολύχρωμες και πολυπολιτισμικές», άξιες για «να φάει φαλάφελ» ένας κάτοικος του Ψυχικού, αλλά… «ανυπόφορο μαρτύριο» για τους μόνιμους κατοίκους, οι οποίοι αναγκάζονται να υπομένουν «την εξαθλίωση και την εγκληματικότητα», καθώς οι γειτονιές ρημάζουν από την ύπαρξη των μεταναστών.

Προσπαθώντας να ενεργοποιήσει κοινωνικούς αυτοματισμούς, ο ίδιος αναφέρει ότι «εφόσον μια οικογένεια Ελλήνων πολιτών δεν δικαιούται θέση σε προσχολική δομή διότι έχει ένα πενιχρό μεν, δηλωμένο όμως, εισόδημα – σε αντίθεση με οικογένειες αλλοδαπών που δεν δηλώνουν εισόδημα, διότι ζουν από τα επιδόματα και την παραοικονομία – τότε δημιουργούνται συνθήκες επικίνδυνες για τη δημοκρατία μας. Το πραγματικό αυγό του φιδιού επωάζεται εκεί όπου οι «ελίτ» δεν καταδέχονται να στρέψουν το βλέμμα, πολλώ μάλλον να πατήσουν το πόδι τους».

Τέλος, επικαλείται μάλιστα και τον Γιάννη Αντετοκούνμπο, εκδηλώνοντας την περηφάνειά του και «προειδοποιώντας» ότι αυτό που συνέβη με τον Γιάννη Αντετοκούμπο, να είναι δηλαδή Έλληνας πολίτης, Χριστιανός Ορθόδοξος, άπταιστος ομιλητής της ελληνικής, «πολύ δύσκολα θα συμβεί σε γειτονιές όπου μπορεί και να περάσει κανείς μέρες μέχρι να χρειαστεί να μιλήσει ελληνικά».

Πηγή: www.rosa.gr

© ΦΩΤΑΓΩΓΟΣ ΕΠΕ 2021 / All rights reserved
Διαβάζοντας την POPAGANDA αποδέχεστε την χρήση cookies.