Κλείσιμο σε 10 δευτερόλεπτα..
Κλείσιμο
Κλείσιμο σε 10 δευτερόλεπτα..
Κλείσιμο
NEWS
08.03.2021

Μπάιντεν: «Θα είμαι πρόεδρος για όλους τους Αμερικανούς»

Ο Τζό Μπάντεν ορκίστηκε σε βίβλο που ανήκει στην οικογένειά του από το 1893.

Ο Τζο Μπάιντεν ορκίστηκε πρόεδρος, τερματίζοντας τέσσερα χρόνια ηγεσίας του Ντόναλντ Τραμπ στην Ουάσινγκτον.

Ο Μπάιντεν ορκίστηκε από τον αρχηγό του ανώτατου δικαστηρίου Τζον Ρόμπερτς και η σύζυγός του, Δρ Τζιλ Μπάιντεν, κράτησε τη Βίβλο καθώς ορκίστηκε.

Η Βίβλος ανήκει στην οικογένεια του Μπάιντεν από το 1893 και χρησιμοποιήθηκε κατά την τελετή της ορκωμοσίας του ως αντιπροέδρου των ΗΠΑ, υπό την προεδρία Ομπάμα.

«Η ενότητα είναι το κλειδί. Θα πολεμήσω για όλους. Είτε με ψήφισαν, είτε όχι. Θα είμαι πρόεδρος για όλους τους Αμερικανούς. Όλα μπορούν να καλυτερεύσουν. Με ενότητα και αλήθεια, όλα θα πάνε καλύτερα. Όλα μπορούν να αλλάξουν.

Στόχος μου είναι να ενώσουμε το λαό μας. Σας το ζητώ από όλους. Να αντιμετωπίσουμε μαζί τους εχθρούς. Την ανομία, τις ασθένειες, το μίσος. Μπορούμε να αλλάξουμε μαζί αυτή τη χώρα. Να βοηθήσουμε όσους έχουν ανάγκη. Η ενότητα είναι η λύση. Έτσι μόνο μπορούμε να ξεπεράσουμε τα εμπόδια και τα προβλήματα. Μαζί θα ξεπεράσουμε το ρατσισμό και το μίσος.

Σήμερα γιορτάζουμε τη Δημοκρατία. Σήμερα είναι μια ιστορική μέρα. Η βούληση του λαού εισακούστηκε. Η Δημοκρατία είναι πολύτιμη, η Δημοκρατία είναι εδώ. Είμαστε εδώ ως ένα έθνος. Θα κάνουμε μια ειρηνική μετάβαση της εξουσίας. Αφήνουμε στην άκρη τις διαφορές και ευχαριστώ όλους όσοι είναι εδώ από τα βάθη της καρδιάς μου. Γνωρίζω την ισχύ του έθνους μας».

© ΦΩΤΑΓΩΓΟΣ ΕΠΕ 2021 / All rights reserved
Διαβάζοντας την POPAGANDA αποδέχεστε την χρήση cookies.