Κλείσιμο σε 10 δευτερόλεπτα..
Κλείσιμο
Κλείσιμο σε 10 δευτερόλεπτα..
Κλείσιμο
NEWS
16.05.2021

AquaCarpatica: Tο νερό θαύμα από τα Καρπάθια όρη ήρθε και στην Ελλάδα

Η Carpathian Springs Co. λανσάρει στην Ελληνική αγορά το AquaCarpatica φυσικό μεταλλικό και φυσικώς ανθρακούχο νερό, το μοναδικό με μηδέν νιτρικά.

Τα Καρπάθια όρη είναι η πατρίδα των Φυσικώς Ανθρακούχων Φυσικών Μεταλλικών Νερών παγκοσμίως. Κι αυτό γιατί καλύπτονται από απάτητα δάση ελάτων και βελανιδιών με πανίδα ένα σημαντικό πληθυσμό άγριων ζώων, όπως αρκούδες, λύκοι, λύγκες, αγριογούρουνα κ.ά. Τα δάση εεκτείνονται σε επιφάνεια που αντιστοιχεί με 2 φορές την έκταση της Μακεδονίας μας. Οι φυσικοί πόροι προστατεύονται από φαινόμενα μόλυνσης, μιας και εκεί δεν υπάρχουν ανθρώπινες δραστηριότητες (εργοστάσια, άξονες μεταφορών αγροτικές καλλιέργειες).

Στο υπέδαφος, η γεωλογική δομή των Καρπαθίων εμπεριέχει σβησμένα παλαιά ηφαίστεια που αναβλύζουν ακόμη φυσικό διοξείδιο του άνθρακα. Γεωλογικές σχισμές μεταξύ ασβεστολιθικών Δολομιτών (ηλικίας ενός δις ετών) και Ηφαιστειογενών πετρωμάτων (ηλικίας ενός εκατ. ετών) επιτρέπουν την άνοδο και την ανάμιξη αυτού του διοξειδίου του άνθρακα με τα υπόγεια κοιτάσματα νερού.

Στα Καρπάθια Όρη, σε ένα από τελευταία άγρια δάση της Ευρώπης, βρίσκονται προστατευμένες οι δύο πιο αγνές, φυσικές πηγές του πλανήτη μας. Από αυτές τις παρθένες πηγές αναβλύζουν τα μοναδικά μεταλλικά νερά AQUACarpatica:

Το AQUACarpatica φυσικό μεταλλικό νερό έχει σχεδόν μηδέν νιτρικά (0,6mg/l), γεγονός που το καθιστά απόλυτα ασφαλές για τις μητέρες και τα μωρά, αλλά και για όποιον επιθυμεί έναν πιο υγιεινό τρόπο ζωής. Από την άποψη των Νιτρικών είναι από τα αγνότερα νερά της φύσης, η ιδανική επιλογή για ευτυχισμένες και υγιείς οικογένειες. Θα το βρείτε σε συσκευασίες PET 250ml, 0.5lt, 1lt, 1.5lt και 2lt καθώς και σε γυάλινη φιάλη των 750ml.Κυκλοφορεί και η συσκευασία για παιδιά PET 250ml με πρωτοποριακό ειδικό στόμιο που τα διευκολύνει να το πίνουν χωρίς να βρέχονται τα ρουχαλάκια τους.

Τα AQUACarpatica φυσικώς ανθρακούχο φυσικό μεταλλικό νερό, προέρχεται από επιλεγμένη πηγή μεταλλικών νερών με φυσικές εκπομπές διοξειδίου του άνθρακα και σημαντική περιεκτικότητα σε ανόργανα άλατα χάρη στις γεωλογικές δομές που περιβάλλουν την πηγή. Ως φυσικώς ανθρακούχο φυσικό μεταλλικό νερό συμβάλλει στην εξουδετέρωση της γαστρικής οξύτητας, διευκολύνει την πέψη, τον μεταβολισμό και μεταφέρει φυσικούς ηλεκτρολύτες στο σώμα. Τα μεταλλικά του στοιχεία καλύπτουν το 40% των ημερησίων μας αναγκών σε Ασβέστιο και 28% σε Μαγνήσιο (NHS-UK, κατανάλωση ενός λίτρου νερού). Το AquaCarpatica φυσικώς ανθρακούχο φυσικό μεταλλικό νερό θα το βρείτε σε PETσυσκευασία 1,5lt και 500ml καθώς και σε γυάλινη συσκευασία 750ml.

Δίκαια λοιπόν το AquaCarpatica αποκαλείται ως το «θαύμα της παρθένας φύσης»

Για το λανσάρισμα του AquaCarpatica στην ελληνική αγορά ο κος Γιάννης Βάλβης, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος δήλωσε:

«Είναι μεγάλη μου χαρά να προσφέρω και στους συμπατριώτες μου ένα νερό απαράμιλλης αξίας. Ένα πολύ ευχάριστο νερό στην γεύση με μηδέν νιτρικά. Ένα νερό που πηγάζει στα παρθένα Καρπάθια όρη όπου δεν επιτρέπεται η ανθρώπινη παρέμβαση. Το AquaCarpatica έχει ήδη κατακτήσει σημαντικές παγκόσμιες αγορές όπως Η.Π.Α., Αυστραλία, Ιαπωνία, Κίνα, Ρωσία, Γερμανία, Ισπανία, Ηνωμένο Βασίλειο, Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, Σαουδική Αραβία και άλλες. Πιστεύω ακράδαντα ότι θα αγαπηθεί κι από τους Έλληνες καθ’ ότι συνδυάζει ταυτόχρονα Αγνότητα και Απόλαυση που σπάνια συνυπάρχουν μαζί»

Η μοναδική και ιδανική ποιότητα του AQUACarpatica του έχουν δώσει σημαντικές διακρίσεις σε διεθνές επίπεδο. Συνολικά στα 10 χρόνια παρουσίας του στην παγκόσμια αγορά έχει λάβει περισσότερες από 48 διακρίσεις κυρίως για την ποιότητα και τη γεύση του. Ενδεικτικά κάποιες από τις διακρίσεις είναι: Superior Taste Award 2021-2020, Global Water Drinks Award 2020-2019, Japan Aqua Award 2020, Crystal Taste Award 2019, Gourmet Waters International Awards-Paris 2019 και άλλες.

Την αποκλειστική διανομή των προϊόντων στην Ελλάδα έχει αναλάβει ο Όμιλος Εταιριών Mantis.

© ΦΩΤΑΓΩΓΟΣ ΕΠΕ 2021 / All rights reserved
Διαβάζοντας την POPAGANDA αποδέχεστε την χρήση cookies.