Κλείσιμο σε 10 δευτερόλεπτα..
Κλείσιμο
Κλείσιμο σε 10 δευτερόλεπτα..
Κλείσιμο
popaganda
popagandaNEWS
27.01.2023

Αποχώρησε από την σκηνή του Reworks Festival o Apparat λόγω…δυνατών ομιλιών

Διαβάστε τι έγραψε ο ίδιος στα social media για την εμφάνισή του στην Θεσσαλονίκη.
Αποχώρησε από την σκηνή του Reworks Festival o Apparat λόγω…δυνατών ομιλιών

Το Σάββατο 21 Σεπτεμβρίου ο Apparat εμφανίστηκε στο Reworks Festival στην Θεσσαλονίκη όμως τα πράγματα δεν είχαν ακριβώς την αναμενόμενη εξέλιξη.

Ενώ ο καλλιτέχνης βρισκόταν ήδη στην σκηνή και αφού είχαν περάσει 45 λεπτά ο Apparat αποχώρησε από την σκηνή. Ο λόγος ήταν οι πολύ δυνατές ομιλίες του κοινού που σύμφωνα με τον ίδιο άγγιζαν την ένταση των 80 ντεσιμπέλ. To μέλος των Moderat είχε ήδη κάνει μερικές παρατηρήσεις στο κοινό και βλέποντας ότι τα πράγματα δεν γίνονταν καλύτερα αναγκάστηκε να εγκαταλείψει την σκηνή νωρίτερα του προκαθορισμένου. 

Ο ίδιος τοποθετήθηκε και μέσω της σελίδας του στο Facebook και το Twitter σχετικά με το περιστατικό.

Στο Facebook έγραψε:

Δεν έχω τελειώσει ποτέ νωρίτερα συναυλία αλλά απόψε στην Θεσσαλονίκη κατεβήκαμε από την σκηνή μετά από 45 λεπτά. Λυπάμαι πραγματικά για τους ανθρώπους που ήθελαν να ακούσουν αλλά οι υπόλοιποι το χάλασαν με το να φωνάζουν μεταξύ τους. Το μόνο που άκουγα στα μόνιτορ ήταν ανθρώπους να μιλάνε. Δεν γινόταν να φέρω εις πέρας την εμφάνιση όπως την θέλαμε και γι’ αυτό σταματήσαμε.

Στο Twitter πάλι ο Apparat έγραψε:

Καταλαβαίνω την αγανάκτηση αλλά πραγματικά, πιστέψτε με, δεν υπήρχε τρόπος να φέρουμε εις πέρας αυτό που κάναμε στην σκηνή. Πιθανόν ήταν λάθος το μέρος. Μπορώ να διαχειριστώ το να μιλάνε κάποιοι αλλά αν μιλάει το μισό κοινό κάνει το σετ αδύνατο. 

Μπορεί να μην ήμασταν μπροστά για να έχουμε πλήρη εικόνα, αλλά σίγουρα 80 ντεσιμπέλ δεν τα λες και λίγα…

popaganda
© ΦΩΤΑΓΩΓΟΣ ΕΠΕ 2023 / All rights reserved
Διαβάζοντας την POPAGANDA αποδέχεστε την χρήση cookies.