Categories: ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

H αντίφαση στην Αθήνα μέσα από τον φακό της Athens Eyes

Οι δύο πτυχές της αθηναϊκής πόλης συμπορεύονται, “προσφέρονται” για δημιουργία και συγκροτούν ένα καλαίσθητο αποτέλεσμα που ωστόσο δύσκολα ερμηνεύεται. Το «όμορφο» και το «άσχημο» συνυπάρχουν και εναλλάσσονται μέσα από δυσνόητες αντιφάσεις που αδυνατεί να αποκρυπτογραφήσει κανείς με γυμνό μάτι. 

Δημήτρης Αθανίτης

Η φαινομενική χαλαρότητα και ανεμελιά μεταφράζονται σε αυθαιρεσία, η αυθαιρεσία με τη σειρά της δημιουργεί παράδοξες εικόνες που αποτελούν τα πιο διασκεδαστικά θέματα, επιτυγχάνοντας παράλληλα να μεταδώσουν τα δικά τους μηνύματα.

Καλλιτέχνες με μέσο τη φωτογραφία, την κινούμενη εικόνα και το χαρτί, εξερευνούν την Αθήνα, παρουσιάζουν και αντιπαραβάλλουν τη δική τους οπτική στην παράδοξη και αναπάντεχη αισθητική μας. 

Γιώργος Στριφτάρης

Γιάννης Ισιδώρου

Νικόλας Καραθανάσης

6th Half Marathon 2017- Λευθέρης Πλακίδας

Άρης Ρουπίνας

Συντελεστές

Συμμετέχουν: Δημήτρης Αθανίτης, Γιάννης Γρηγοριάδης, Κωνστάνς Ζαφείρη Inlenso, Γιάννης Ισιδώρου, Νίκος Καπίρης, Νικόλας Καραθανάσης, Λευθέρης Πλακίδας, ?ρης Ρουπίνας, Γιάννης Σινιόρογλου, Γιώργος Στριφτάρης, Χρήστος Χρυσόπουλος

Επιμέλεια: Γιώργος Γεωργακόπουλος

H έκθεση Athens Eyes πραγματοποιείται από το Athens Intersection.
Το Athens Intersection επιμελείται ο Γιώργος Γεωργακόπουλος, συντονίζει η Φωτεινή Καπίρη, και τη σειρά Performances επιμελείται ο Θάνος Βόβολης.

Συνεργαζόμενος φορέας: CHEAPART

Από 29 Νοεμβρίου έως και 23 Δεκεμβρίου

Λουίζα Σολομών-Πάντα

Share
Published by
Λουίζα Σολομών-Πάντα