Κλείσιμο σε 10 δευτερόλεπτα..
Κλείσιμο
Κλείσιμο σε 10 δευτερόλεπτα..
Κλείσιμο
NEWS
04.12.2021

Αντιδράσεις στους χρήστες των social media για το βίντεο που ανέβασε η Σοφία Μουτίδου για τους gay άνδρες

Το βίντεο, προκάλεσε σειρά αντιδράσεων, με πολλούς χρήστες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης να χαρακτηρίζουν τόσο το περιεχόμενο, όσο και την ίδια τη Σοφία Μουτίδου «ομοφοβικούς», καλώντας να «ακυρώσουν» την ηθοποιό.

Αντιδράσεις ξέσπασαν ανάμεσα στους χρήστες των social media, με αφορμή το τελευταίο βίντεο που ανέβασε στο κανάλι της στο YouTube η ηθοποιός Σοφία Μουτίδου με τίτλο «Ομοφυλόφιλοι άνδρες, η σειρά σας παιδιά». Στο βίντεο η ηθοποιός μίλησε για το πως η ίδια αντιλαμβάνεται τις σεξουαλικές προτιμήσεις των gay ανδρών, με αποτέλεσμα να ενοχλήσει πολλούς.

«Αυτό που επιθυμεί ένας ομοφυλόφιλος άντρας πάρα πολύ στο κρεβάτι του είναι έναν straight άντρα, όχι κάποιον που δείχνει straight, αλλά κάποιον που είναι straight. Δηλαδή θέλει να πάει μαζί του για πρώτη φορά και θα αλλαξοπιστήσει γι’ αυτόν. Ο πατέρας του κολλητού του θα ήθελε πάρα πολύ να πάει με αυτόν, ο αδερφός του κουμπάρου του να είναι αυτός που θα λυγίσει στον ομοφοβικό έρωτα. Μην ψάχνεστε μεταξύ σας οι gay. Δεν θέλετε ο ένας τον άλλον. Σας το λέω εγώ.

Ο καθένας θέλει έναν straight. Υπάρχει κι ένας κρυφορατσισμός στους ομοφυλόφιλους, δηλαδή οι ομοφυλόφιλοι δεν θέλουν αυτούς που φαίνονται ομοφυλόφιλοι, θέλουν κάτι που αυτός μαζί του πειραματικά θα δοκιμάσει και θα αλλαξοπιστήσει. Και μόλις αλλαξοπιστήσει δεν τον θέλει.

Ουσιαστικά είναι ομοφοβικοί οι ομοφυλόφιλοι. Σας το λέω να το ξέρετε. Ό,τι κι αν μου γράψετε από κάτω, έχω δίκιο» λέει, μεταξύ άλλων στο βίντεο η Σοφία Μουτίδου.

Το βίντεο, προκάλεσε σειρά αντιδράσεων, με πολλούς χρήστες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης να χαρακτηρίζουν τόσο το περιεχόμενο, όσο και την ίδια τη Σοφία Μουτίδου «ομοφοβικούς», καλώντας να «ακυρώσουν» (cancel) την ηθοποιό.

Η απάντηση της Σοφίας Μουτίδου
Τις δικές της εξηγήσεις έδωσε, μετά τις αντιδράσεις, η Σοφία Μουτίδου. «Θίχτηκαν κάποιοι ομοφυλόφιλοι πάρα πολύ από το βίντεο που έκανα για τη σεξουαλικότητα των ομοφυλόφιλων. Αυτοί που θίχτηκαν, φαντάζομαι ότι γελούσαν με τα άλλα βίντεο που έκανα, τα σατιρικά για τις άλλες σεξουαλικότητες, ιδιότητες και επαγγέλματα. Τόσα χρόνια δεν έχω πάρει μήνυμα από καμιά γυναίκα που να μου λέει γιατί μας λες @$%*& ή από straight άνδρα» σημειώνει.

«Φαντάζομαι γελούσατε με αυτά, τι συνέβη τώρα; Πέραν ότι χαρακτηρίστηκα ομοφοβική, δέχτηκα και απειλές, απειλές του τύπου unfollow, cancel. Ό,τι γουστάρεις κάνεις. Δεν έχεις πάρει χαμπάρι τόσα χρόνια πόσο λέρα ήμουν; Unfollow αμέσως» είπε με ειρωνικό τόνο η ηθοποιός.

© ΦΩΤΑΓΩΓΟΣ ΕΠΕ 2021 / All rights reserved
Διαβάζοντας την POPAGANDA αποδέχεστε την χρήση cookies.