Κλείσιμο σε 10 δευτερόλεπτα..
Κλείσιμο
Κλείσιμο σε 10 δευτερόλεπτα..
Κλείσιμο
NEWS
04.12.2021

Αντιδράσεις στα social media για το «είμαστε όλοι αδέρφια» της Σ. Νικολάου για τους Αντετοκούνμπο

Πολλοί χρήστες των social media την κατηγορούν για υποκρισία, θυμίζοντας τη στάση που επιδεικνύει παραδοσιακά η παράταξη στην οποία ανήκει η ίδια απέναντι σε μετανάστες και πρόσφυγες.

Σφοδρές αντιδράσεις έχει προκαλέσει στα social media η ανάρτηση της Γενικής Γραμματέως Αντεγκληματικής Πολιτικής Σοφίας Νικολάου σχετικά με την σπουδαία κίνηση αλληλεγγύης των αδελφών Αντετοκούμπο να προσφέρουν το 50% των εσόδων τους από το ηλεκτρονικό τους κατάστημα στους πυρόπληκτους συνανθρώπους μας.

Κάτω από τη δημοσίευσή της, πολλοί την κατηγορούν για υποκρισία, θυμίζοντας τη στάση που επιδεικνύει παραδοσιακά η παράταξη στην οποία ανήκει η ίδια όλα αυτά τα χρόνια απέναντι σε μετανάστες και πρόσφυγες.

Μάλιστα, πολλοί σημειώνουν ότι η ίδια, ως ΓΓ Αντεγκληματικής Πολιτικής δεν έχει μεριμνήσει ώστε να βελτιώσει τις συνθήκες κράτησης των κρατουμένων στα σωφρονιστικά ιδρύματα της χώρας αλλά αντιθέτως έχει επιδοθεί σε ένα ανελέητο πάρτι απευθείας αναθέσεων με αφορμή τον κορονοϊό.

Άλλοι υπενθυμίζουν τη στάση της απέναντι στον φοιτητή κρατούμενο Βασίλη Δημάκη ο οποίος χρειάστηκε να προχωρήσει σε απεργία πείνας και δίψας ώστε να του επιτραπεί να συνεχίσει τις σπουδές του.

«Τα αδέρφια Αντετοκούνμπο προσφέρουν στους πυρόπληκτους το 50% των εσόδων από το e-shop τους. Γιατί σπουδαίο άνθρωπο δεν σε κάνουν μόνο οι αθλητικές επιδόσεις αλλά κυρίως ο χαρακτήρας και η προσωπικότητα.”Είμαστε όλοι αδέρφια”».

«Δεν είμαστε αδέλφια με εσάς που κάνατε τη ζωή των φυλακισμένων ακόμα πιο μαρτυρική, ακόμα πιο δυσβάστακτη» σχολιάζει μεταξύ άλλων η Έλενα Ακρίτα.

Πηγή

© ΦΩΤΑΓΩΓΟΣ ΕΠΕ 2021 / All rights reserved
Διαβάζοντας την POPAGANDA αποδέχεστε την χρήση cookies.