Κλείσιμο σε 10 δευτερόλεπτα..
Κλείσιμο
Κλείσιμο σε 10 δευτερόλεπτα..
Κλείσιμο
NEWS
27.09.2021

«Ανο(η)σία αγέλης» – Χαμός στο Twitter με τη συγκέντρωση αρνητών του εμβολίου

Με ελληνικές σημαίες, σταυρούς και πλακάτ με αντιεμβολιαστικά συνθήματα γέμισε το απόγευμα της Τετάρτης το κέντρο της Αθήνας και το Twitter δεν έμεινε αδιάφορο.

Χιλιάδες πολίτες συγκεντρώθηκαν χτες στην πλατεία Συντάγματος, κρατώντας ελληνικές σημαίες, σταυρούς και πλακάτ, ενώ φώναζαν συνθήματα κατά της υποχρεωτικής εφαρμογής του προγράμματος “Ελευθερία” σε επαγγελματικούς κλάδους, και του κοινωνικού διαχωρισμού αλλά και των εμβολίων, και φυσικά δίχως να τηρούν τα απαραίτητα μέτρα προστασίας κατά του κορονοϊού. 

Εκτός από τα συνθήματα κατά των εμβολίων, οι συγκεντρωμένοι τραγούδησαν τον “Εθνικό Ύμνο”, ενώ έψελναν το “Χριστός Ανέστη”. Αντιστοίχως, στη Θεσσαλονίκη τραγούδησαν το “Μακεδονία Ξακουστή”.

Εν μέσω νέας έξαρσης των κρουσμάτων και μιας περιόδου όπου η μετάλλαξη Δέλτα φαίνεται να εξαπλώνεται με ραγδαίους ρυθμούς, οι συγκεντρωμένοι συνωστίζονταν και ελάχιστοι από αυτούς φορούσαν μάσκα.

Οι εικόνες που κυκλοφόρησαν και που έκαναν το γύρο του διαδικτύου από τη χθεσινή συγκέντρωση δεν είχαν τίποτα να ζηλέψουν από εκείνες των Μακεδονομάχων του 2018. Πλάνα από την πορεία συζητήθηκαν και σχολιάστηκαν εκτενώς στο Twitter, όπου πρώτο trend έγινε το Hashtag #Σύνταγμα. Πολλοί χρήστες του Twitter αντιμετώπισαν με χιούμορ τις εικόνες με τους φανατικούς παπάδες και πατριώτες, άλλοι εξέφρασαν την ανησυχία τους ως προς την πορεία της πανδημίας έπειτα από αυτή την κοσμοσυρροή και άλλοι “έψαχναν” μέλη της κυβέρνησης στη διαδήλωση. Φυσικά η “χάρη” μας έφτασε και στο εξωτερικό.

Πηγή

© ΦΩΤΑΓΩΓΟΣ ΕΠΕ 2021 / All rights reserved
Διαβάζοντας την POPAGANDA αποδέχεστε την χρήση cookies.