Categories: Ο ΚΑΙΡΟΣ

Ανοιξιάτικος ο καιρός την Πέμπτη 15/03

Τοπικοί όμβροι και μεμονωμένες καταιγίδες αναμένονται την Πέμπτη στην ανατολική Μακεδονία, τη Θράκη, τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα μέχρι το απόγευμα, ενώ τοπικά περιορισμένη θα είναι η ορατότητα τις πρωινές ώρες στα δυτικά και τα βόρεια.

Οι άνεμοι θα πνέουν από δυτικές διευθύνσεις 3 με 5 και πρόσκαιρα τοπικά 6 μποφόρ στο Αιγαίο και από το απόγευμα στα δυτικά και βόρεια θα στραφούν σε νότιους 3 με 5 μποφόρ, ενώ η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή. 

Στην Αττική ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν από δυτικές διευθύνσεις 3 με 4 μποφόρ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 11 έως 19 βαθμούς Κελσίου.

Γενικά αίθριος προβλέπεται ο καιρός στην Θεσσαλονίκη, με τοπικές νεφώσεις τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες και πιθανότητα μεμονωμένων όμβρων στα γύρω ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί και από το απόγευμα νοτιοανατολικοί 3 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 05 έως 17 βαθμούς Κελσίου.

Στην ανατολική Μακεδονία και τη Θράκη θα αναπτυχθούν παροδικές νεφώσεις με τοπικούς όμβρους και μεμονωμένες καταιγίδες μέχρι το απόγευμα. Στις υπόλοιπες περιοχές της Μακεδονίας θα αναπτυχθούν λίγες νεφώσεις τοπικά αυξημένες τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες με πιθανότητα μεμονωμένων όμβρων κυρίως στα ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες και βαθμιαία από νότιες διευθύνσεις 3 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 05 έως 17 βαθμούς Κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία θα είναι 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Στα νησιά του Ιονίου, την Ήπειρο, την δυτική Στερεά και την δυτική Πελοπόννησο αναμένονται λίγες νεφώσεις τοπικά αυξημένες τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες με πιθανότητα μεμονωμένων όμβρων στα ορεινά της Ηπείρου. Οι άνεμοι θα πνέουν από δυτικές και βαθμιαία από νότιες διευθύνσεις 3 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 08 έως 18 βαθμούς Κελσίου. Στην Ήπειρο θα είναι 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Σε Θεσσαλία, ανατολική Στερεά, Εύβοια και ανατολική Πελοπόννησο γενικά αίθριος παρουσιάζεται ο καιρός με τοπικές νεφώσεις τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν από δυτικές διευθύνσεις 3 με 5 και στα νότια πρόσκαιρα τοπικά 6 μποφόρ με βαθμιαία εξασθένηση. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 07 έως 19 βαθμούς Κελσίου.

Γενικά αίθριος θα είναι ο καιρός στις Κυκλάδες και την Κρήτη. Τοπικές νεφώσεις θα αναπτυχθούν στην Κρήτη τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες και πιθανότητα μεμονωμένων όμβρων στα ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί 4 με 6 μποφόρ με βαθμιαία εξασθένηση. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 11 έως 19 βαθμούς Κελσίου.

Στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα προβλέπονται νεφώσεις με τοπικούς όμβρους ή μεμονωμένες καταιγίδες μέχρι το απόγευμα. Οι άνεμοι θα πνέουν στα νότια δυτικοί 4 με 5 μποφόρ και στα βόρεια από νότιες και βαθμιαία από δυτικές διευθύνσεις 3 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 11 έως 19 βαθμούς Κελσίου.

POPAGANDA

Share
Published by
POPAGANDA