Ακούστε το νέο τραγούδι του James Murphy (LCD Soundsystem)

Από το soundtrack της ταινίας While We're Young.

Ο James Murphy είναι υπεύθυνος για όλο το soundtrack του While we’re Young, της νέας ρομαντικής κομεντί του Noah Baumbach, στην οποία πρωταγωνιστούν ο Ben Stiller, η Naomi Watts, και ο Adam “Ad-Rock” Horowitz των Beastie Boys. Στα 14 τραγούδια συμπεριλαμβάνονται η διασκευή του στο Golden Years του David Bowie καθώς και δύο νέες, δικές του συνθέσεις, μία από τις οποίες από χθες ακούμε στο repeat.

Αναλυτικά το tracklist του soundtrack:

01. James Murphy – “Golden Years”
02. Antonio Vivaldi – “Concerto for Lute, 2 Violins and Continuo in D, RV. 93″
03. Lionel Richie – “All Night Long (All Night)”
04. A Tribe Called Quest – “Buggin’ Out”
05. The Psychedelic Furs – “The Ghost in You”
06. Danny Kaye – “The Inch Worm”
07. James Murphy – “Only the Stars Above Welcome Me Home”
08. Haim – “Falling (Duke Dumont Remix)”
09. Survivor – “Eye of the Tiger”
10. Antonio Vivaldi – “Andante du Concerto Pour Flautino en ut Majeur (From the MGM film The Wild Child)”
11. Foreigner – “Waiting for a Girl Like You”
12. Paul McCartney & Wings – “Nineteen Hundred and Eighty-Five”
13. James Murphy – “We Used to Dance”
14. David Bowie – “Golden Years”

Ανεβάστε την ένταση και πατήστε εδώ.

© ΦΩΤΑΓΩΓΟΣ ΕΠΕ 2020 / All rights reserved
Διαβάζοντας την POPAGANDA αποδέχεστε την χρήση cookies.