Categories: ΚΟΣΜΟΣ

Αυτοκτόνησε ο γιος της Regina King

Ο γιος της Regina King, Ian Alexander Jr., αυτοκτόνησε, όπως επιβαίωσε η ίδια. Τα 26α γενέθλιά του ήταν την Τετάρτη. Η ίδια έστειλε στο PEOPLE δήλωση στην οποία αναφέρει: «Η οικογένειά μας είναι συντετριμμένη βαθιά από την απώλεια του Ίαν. Είναι ένα τόσο λαμπρό φως που νοιαζόταν τόσο βαθιά για την ευτυχία των άλλων. Η οικογένειά μας ζητά σεβασμό κατά τη διάρκεια αυτής της ιδιωτικής περιόδου. Σας ευχαριστώ».

Ακολουθώντας τα μουσικά χνάρια του πατέρα του, ο Ian ήταν DJ. H επιτυχημένη ηθοποιός και σκηνοθέτις, Regina King, έχει πει στο παρελθόν για τον μοναχογιό της: «Είναι ένας καταπληκτικός νεαρός άνδρας, η μεγαλύτερη πηγή υπερηφάνειάς μου». Αφού χώρισε από τον πατέρα του Ian το 2007, μετά από εννέα χρόνια γάμου, η ίδια παραδέχτηκε ότι το να είναι μόνος γονέας δεν ήταν πάντα εύκολο, αλλά ότι τίποτα δεν είναι πιο δυνατό από την αγάπη της για τον γιο της. «Δεν ξέρεις τι είναι η άνευ όρων αγάπη. Μπορεί να πεις ότι ξέρεις, αλλά αν δεν έχεις παιδί, δεν ξέρεις τι είναι. Όταν το βιώνεις, είναι το πιο ικανοποιητικό που υπάρχει».

Ο Ian συνόδευε  συχνά τη μαμά του στα κόκκινα χαλιά, μάλιστα το 2019 στις Χρυσές Σφαίρες την είχε αποκαλέσει «σούπερ μαμά». «Είναι απλά μια σούπερ μαμά», είχε πει, «Δεν αφήνει πραγματικά τις κακές μέρες στη δουλειά ή οτιδήποτε άλλο να τη βασανίζουν και να καταστρέφουν τον χρόνο που περνάμε μαζί. Είναι πραγματικά φοβερό να έχω μια μητέρα με την οποία μπορώ να απολαμβάνω να περνάω χρόνο μαζί της». (Πηγή: People. Φωτογραφία: ΑΠΕ/ΜΠΕ)

Γραμμή Παρέμβασης για την Αυτοκτονία: 1018

POPAGANDA

Share
Published by
POPAGANDA