Κλείσιμο σε 10 δευτερόλεπτα..
Κλείσιμο
Κλείσιμο σε 10 δευτερόλεπτα..
Κλείσιμο
popaganda
popagandaNEWS
29.06.2022

Αυτό είναι το χειρότερο λάθος που κάνετε στο βιογραφικό σας

Το να εντυπωσιάσεις σε μια συνέντευξη είναι κάτι που επιτυγχάνεται δύσκολα, οπότε ας μην κάνουμε λάθη από την αρχή.
Αυτό είναι το χειρότερο λάθος που κάνετε στο βιογραφικό σας

Για να αυξήσετε τις πιθανότητες να σας προσλάβουν σε μια νέα δουλειά, πρέπει να πουλήσετε τον εαυτό σας όσο το δυνατόν καλύτερα γίνετε. Αν όμως, αντιληφθείτε ότι έχετε αρχίσει να υπερβάλετε στο βιογραφικό σας, ίσως είναι ώρα να το ξανασκεφτείτε από την αρχή.

Έρευνα ανάμεσα σε 460 υπεύθυνους προσωπικού στην Αυστραλία αποκάλυψε πως το 68% απέρριψε κάποιον υποψήφιο γιατί ανακάλυψαν ότι το βιογραφικό του ήταν γεμάτο ανακρίβειες και υπερβολές.

Οι υποψήφιοι πολύ συχνά λένε ψέματα και για τις προηγούμενες δουλειές τους.

Το 48% των μάνατζερ δήλωσε ότι οι υποψήφιοι για κάποια θέση ψεύδονται και για τις ικανότητες που έχουν, όπως και για την εκπαίδευσή τους.

«Η διαφάνεια και η ειλικρίνεια στο βιογραφικό αλλά και κατά τη διάρκεια μιας συνέντευξης, είναι μέγιστης σημασίας για να θεωρηθεί κάποιος ικανός υποψήφιος. Πολλές επιχειρήσεις παίρνουν αρκετά στα σοβαρά τον έλεγχο του επαγγελματικού background κάποιου συνεντευξιαζόμενου, γεγονός που στις μέρες μας έχει γίνει πολύ πιο εύκολο λόγω και των social media.

Αν ανακαλύψουμε ότι έχουμε εξαπατηθεί, τότε ο υποψήφιος χάνει οποιαδήποτε ευκαιρία πρόσληψης, όσο ιδανικός κι αν μοιάζει για την θέση», δήλωσε ο Άντριου Μόρις, διευθυντής της Robert Half Australia.

Σύμφωνα με τον κύριο Μόρις ένα σύντομο , περιεκτικό και ειλικρινές βιογραφικό, είναι το ιδανικό.

Πηγή

popaganda
© ΦΩΤΑΓΩΓΟΣ ΕΠΕ 2022 / All rights reserved
Διαβάζοντας την POPAGANDA αποδέχεστε την χρήση cookies.