Κλείσιμο σε 10 δευτερόλεπτα..
Κλείσιμο
Κλείσιμο σε 10 δευτερόλεπτα..
Κλείσιμο
NEWS
01.08.2021

Αυτή η σκηνή από το Star Wars, είναι το νέο αγαπημένο meme του διαδικτύου [ΒΙΝΤΕΟ]

Το Attack of the Clones, μπορεί να είναι ακόμη και η χειρότερη από τις ταινίες του Star Wars, όμως κατάφερε να γίνει viral γι' αυτή τη σκηνή του.

Το Attack of the Clones, μπορεί να είναι ακόμη και η χειρότερη από τις ταινίες του Star Wars. Παρά την αποτυχία της ταινίας, προέκυψε ένα meme που αποδεικνύεται πολύτιμο για τους ανθρώπους που θέλουν να το χρησιμοποιήσουν ως «καμβά» και να βάλουν τη φαντασία τους να δουλέψει.

Ας πάμε πίσω στο 2002 και στη σκηνή από την προαναφερθείσα ταινία, που παρουσίασε επί της οθόνης το ζευγάρι των Anakin Skywalker και Padme Amidala, που υποδύθηκαν οι Hayden Christensen και Natalie Portman αντίστοιχα.

Σε μία σκηνή, οι Padme και Anakin συζητούν για την πολιτική του σύμπαντος των Star Wars και ως γερουσιαστής της Γαλαξιακής Δημοκρατίας, η Padme είναι αισιόδοξη για το μέλλον. Ο Anakin, είναι λιγότερο θετικός και καταλήγει υποδηλώνοντας ότι μια δικτατορία θα ήταν πιο επωφελής.

Οι εκφράσεις του προσώπου των δύο ηθοποιών στην εν λόγω σκηνή, είναι αυτές που ενέπνευσαν εκατοντάδες memes. Ακολουθούν μερικά από τα πιο απολαυστικά:

https://www.youtube.com/watch?v=WNSq5wYdwb0

c="https://platform.twitter.com/widgets.js" charset="utf-8">

© ΦΩΤΑΓΩΓΟΣ ΕΠΕ 2021 / All rights reserved
Διαβάζοντας την POPAGANDA αποδέχεστε την χρήση cookies.