Κλείσιμο σε 10 δευτερόλεπτα..
Κλείσιμο
Κλείσιμο σε 10 δευτερόλεπτα..
Κλείσιμο
NEWS
25.09.2021

Οι επιλογές του προγράμματος του γαλλόφωνου καναλιού TV5MONDE για τον μήνα Αύγουστο

Τον Αύγουστο, το TV5MONDE σας προτείνει 3 δυνατές και συγκινητικές μεγάλου μήκους ταινίες : τη μοίρα ενός παιδιού απέναντι στο πένθος, τη βία και την κατήχηση. Μαρτυρίες πρόωρης χειραφέτησης κινηματογραφημένες από μεγάλους σκηνοθέτες.
 
Αναστατωμένες παιδικές ηλικίες 

Το τέλος της παιδικής αθωότητας έρχεται πολύ πρόωρα κάποιες φορές.
Τον Αύγουστο, το TV5MONDE σας προτείνει 3 δυνατές και συγκινητικές μεγάλου μήκους ταινίες : τη μοίρα ενός παιδιού απέναντι στο πένθος, τη βία και την κατήχηση. Μαρτυρίες πρόωρης χειραφέτησης κινηματογραφημένες από μεγάλους σκηνοθέτες.

 

Κυριακή 1 Αυγούστου στις 22:00*

Εσπευσμένη ενηλικίωση εξαιτίας ενός τραγικού θανάτου.
Ο Νταβίντ, 24 ετών, απολαμβάνει αυθόρμητα κάθε μέρα της ζωής του. Όλα αλλάζουν όμως όταν η μεγάλη του αδελφή σκοτώνεται σε τρομοκρατικές επιθέσεις. Βρίσκεται τότε υπεύθυνος για την ορφανή μικρή του ανιψιά, την Αμάντα. 

Του Mickael Hers

 με υπότιτλους 

 

Κυριακή 8 Αυγούστου στις 22:00*

Μία παιδική ηλικία που θυσιάστηκε.
Ο Τζιμύ, 13 ετών, πρέπει να αναλάβει και να φροντίσει τον μικρό του αδελφό, έναντι μίας τοξικομανούς μητέρας και ενός βίαιου πατριού.

Του Philippe Claudel

 με υπότιτλους 

 

Κυριακή 15 Αυγούστου στις 22:00*

Όταν οι γονείς της γίνονται μέλη μίας χαρισματικής θρησκευτικής κοινότητας, η Καμίγ βλέπει τη ζωή της να περιορίζεται καθώς αποκόβεται από τον έξω κόσμο. Θα χρειαστεί να παλέψει για να διεκδικήσει την ελευθερία της. 

Της Sarah Suco

 με υπότιλους 

ΓΙΑ ΤΟ TV5MONDE
Από αγάπη για τον (υποτιτλισμένο) πολιτισμό.
Βραβευμένες ταινίες και κλασικός κινηματογράφος, πρωτότυπες σειρές, γαλλικό ευ ζην και γαλλική τεχνογνωσία (γαστρονομία, μόδα, ταξίδι), ντοκιμαντέρ (ιστορία, πολιτισμός, ανακάλυψη), ψυχαγωγία (τηλεπαιχνίδια, τηλεοπτικά μαγκαζίνο, μουσική) και διεθνής ειδησεογραφία.

Επικοινωνήστε μαζί μας
Επισκεφτείτε την ιστοσελίδα μας : europe.tv5monde.com

© ΦΩΤΑΓΩΓΟΣ ΕΠΕ 2021 / All rights reserved
Διαβάζοντας την POPAGANDA αποδέχεστε την χρήση cookies.