Categories: ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Μουσική: Stereophonics, Supergrass μεταξύ αυτών που θα εμφανιστούν στο Φεστιβάλ Kendal Calling τον Ιούλιο

Το Kendal Calling στο Ηνωμένο Βασίλειο ανακοίνωσε τους πρώτους συμμετέχοντες καλλιτέχνες. Το Φεστιβάλ θα πραγματοποιηθεί στο Εθνικό Πάρκο Lake District με τους Stereophonics, Supergrass, The Streets και Dizzee Rascal στο τέλος Ιουλίου. Επιπλέον θα εμφανιστούν οι: Lowther Deer Park, Blossoms, Craig David, The Kooks, DMAs, Pale Waves.

Αναφερόμενοι στην επάνοδο του Φεστιβάλ, οι συνιδρυτές του Άντι Σμιθ και Μπεν Ρόμπινσον τόνισαν: «Είναι υπέροχο που είμαστε σε θέση να ανακοινώσουμε την επάνοδο του Kendal Calling το 2021. Το γεγονός ότι δεν ήμασταν σε θέση να γιορτάσουμε μαζί στα χωράφια πέρυσι έχει αυξήσει την προσμονή να επιστρέφουμε αυτόν τον Ιούλιο με ονόματα που αποδεικνύουν πραγματικά τι είναι το Kendal Calling».

Από τότε που η κυβέρνηση του Ηνωμένου Βασιλείου παρουσίασε σχέδια για σταδιακή άρση του lockdown μέχρι τα τέλη Ιουνίου, ορισμένα Φεστιβάλ, συμπεριλαμβανομένου του Reading & Leeds, αποκάλυψαν ότι τώρα ελπίζουν να προχωρήσουν ως συνήθως το 2021. Άλλα Μουσικά Φεστιβάλ όπως το Parklife, το Wireless και το TRNSMT αναμένεται να ανακοινώσουν αυτή την εβδομάδα τις ακριβείς ημερομηνίες διεξαγωγής τους τον Σεπτέμβριο του 2021. Το Kendal Calling, θα πραγματοποιηθεί το Σαββατοκύριακο 29 Ιουλίου – 1 Αυγούστου 2021. (ΑΠΕ-ΜΠΕ)

Αντιγόνη Πάντα-Χαρβά