Κλείσιμο σε 10 δευτερόλεπτα..
Κλείσιμο
Κλείσιμο σε 10 δευτερόλεπτα..
Κλείσιμο
popaganda
popagandaNEWS
25.04.2024

GQ Awards: Η οικογένεια Μπέκαμ συγκέντρωσε πάνω της όλα τα φλας

Εκτός από την οικογένεια Μπέκαμ, τα βλέμματα τράβηξε και η τραγουδίστρια Κάιλι Μινόγκ, που δεν δίστασε να ανταλλάξει ένα θερμό φιλί με τον σύντροφό της μπροστά στις κάμερες.
GQ Awards: Η οικογένεια Μπέκαμ συγκέντρωσε πάνω της όλα τα φλας
Απονεμήθηκαν χθες τα βραβεία του περιοδικού GQ «Men of the Year Awards 2019», με δεκάδες διάσημους από τον χώρο του θεάματος να κάνουν για ακόμη μια χρονιά λαμπερές εμφανίσεις στο κόκκινο χαλί, ωστόσο ο Ντέιβιντ Μπέκαμ ήταν εκείνος που έκλεψε τις εντυπώσεις.
 
Ο διάσημος σταρ του ποδοσφαίρου, που πρωταγωνιστεί επίσης στο εξώφυλλο του τεύχους Οκτωβρίου, συγκέντρωσε πάνω του όλα τα φλας, φορώντας ένα κομψό μαύρο κοστούμι με λευκό πουκάμισο και έχοντας στο πλευρό του την σύζυγό του, Βικτόρια Μπέκαμ, ντυμένη στο ίδιο ύφος, καθώς επέλεξε ένα ανδρόγυνο λευκό κοστούμι. Μαζί τους ήταν και ο γιος τους Μπρούκλιν. Το ζεύγος Μπέκαμ ήταν οι απόλυτοι πρωταγωνιστές της βραδιάς και στην διάρκεια της τελετής απονομής, αφού ο Ντέιβιντ παρέλαβε το τιμητικό βραβείο Editor’s Special Award. Η Βικτόρια δεν έκρυψε στιγμή της υπερηφάνειά της για εκείνον, δημοσιεύοντας μεταξύ άλλων στο προφίλ της στο Instagram μια φωτογραφία, όπου ποζάρει με τον Ντέιβιντ και τον 20χρονο γιο τους, Μπρούκλιν.
 
Εκτός από την οικογένεια Μπέκαμ, τα βλέμματα τράβηξε και η τραγουδίστρια Κάιλι Μινόγκ, που δεν δίστασε να ανταλλάξει ένα θερμό φιλί με τον σύντροφό της μπροστά στις κάμερες, τον creative director του περιοδικού, Πωλ Σόλομονς. Στα βραβεία παραβρέθηκαν επίσης οι Ναόμι Κάμπελ, Ρίτα Όρα, Γουίνι Χάρλοου, Νικόλ Κίντμαν, Iggy Pop, Ai Weiwei, Ρίτσαρντ Μάντεν και πολλοί ακόμη διάσημοι καλλιτέχνες και προσωπικότητες από το χώρο της μόδας και των τεχνών.
 

Nicole Kidman

Winnie Harlow

Rita Ora

David Beckham, Victoria Beckham, Brooklyn Beckham

Stormzy

Ai Wei Wei

Kylie Minogue, Paul Solomon

popaganda
© ΦΩΤΑΓΩΓΟΣ ΕΠΕ 2024 / All rights reserved
Διαβάζοντας την POPAGANDA αποδέχεστε την χρήση cookies.