Categories: ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Η Popaganda σας κάνει δώρο 2 αντίτυπα του βιβλίου Σ’ Άφησα της Clare Mackintosh

Ήταν ένα τραγικό ατύχημα. Όλα έγιναν τόσο γρήγορα. Δεν θα μπορούσε να το αποτρέψει. Ή μήπως θα μπορούσε;

Σε κλάσµατα του δευτερολέπτου ο κόσµος της Τζένα Γκρέι βυθίζεται στον εφιάλτη. Η µόνη της ελπίδα να βγει από αυτόν είναι να αφήσει τα πάντα πίσω της και να κάνει µια καινούργια αρχή. Θα εγκατασταθεί σε ένα αποµονωµένο αγρόκτηµα στην ακτή της Ουαλίας αλλά οι φόβοι, η θλίψη και οι αναµνήσεις της από εκείνη τη βάναυση νοεµβριάτικη νύχτα που της άλλαξε τη ζωή θα τη στοιχειώνουν. Σιγά σιγά η Τζένα βλέπει πως ίσως το µέλλον της να της επιφυλάσσει κάποιες ευτυχισµένες στιγµές, όµως το παρελθόν της δεν θα αργήσει να αναδυθεί οδηγώντας στη συντριβή…

Ανατριχιαστικό, καθηλωτικό και συγκινητικό, το Σ’ άφησα είναι ένα µυθιστόρηµα δουλεµένο µε µαεστρία που διαθέτει µια φονική ανατροπή.
Paula Hawkins, συγγραφέας του βιβλίου Το κορίτσι του τρένου

Ρυθµός, πλοκή, ανατροπές, όλα συνδυάζονται σε ένα από τα ποιοτικότερα θρίλερ που έχω διαβάσει. 
JoJo Moyes, συγγραφέας του βιβλίου Πριν έρθεις εσύ

Η ανατροπή του βιβλίου σου κόβει την ανάσα… ξεπερνά το Κορίτσι που εξαφανίστηκε και το Κορίτσι του τρένου.
Loose Women

Έντονο, µε ασθµατικό ρυθµό και ένα σοκαριστικό τέλος που θα σας προκαλέσει ταχυπαλµία.
Good Housekeeping

Ένα εξαιρετικό ανάγνωσµα µε µια αναπάντεχη ανατροπή που µε ισοπέδωσε. Το αγάπησακαι δεν ήθελα να τελειώσει.Peter James, συγγραφέας

 Η βρετανίδα Clare Mackintosh εργαζόταν στην αστυνοµία για δώδεκα χρόνια, καριέρα που διέκοψε το 2011 για να δουλέψει ως σύµβουλος social media και δηµοσιογράφος. Η ίδια θέσπισε το λογοτεχνικό φεστιβάλ Chipping Norton. Έχει πλέον αφοσιωθεί αποκλειστικά στη συγγραφή. Ζει στη νότια κεντρική Αγγλία µε τον αστυνοµικό σύζυγό της και τα παιδιά τους. Το Σ’ άφησα (I let you go), το πρώτο της βιβλίο, ήταν στη λίστα ευπώλητων των Sunday Times (επί δώδεκα εβδοµάδες µέσα στα δέκα πρώτα) και των New York Times, ενώ µεταφράζεται σε περισσότερες από τριάντα χώρες. Tο βιβλίο τιµήθηκε µε το βραβείο Theakston Old Peculier ως το αστυνοµικό µυθιστόρηµα της χρονιάς και µε το γαλλικό Cognac Prix du Polar ως το ξενόγλωσσο αστυνοµικό µυθιστόρηµα της χρονιάς. Ακολούθησε το δεύτερο βιβλίο της µε τίτλο Σε είδα (I see you), το οποίο σηµείωσε ανάλογη επιτυχία. Για να διαβάσετε περισσότερα για τη συγγραφέα και το βιβλίο της: www.metaixmio.gr και www.claremackintosh.com.

Η Popaganda σας κάνει δώρο 2 αντίτυπα του βιβλίου Σ’ Άφησα της Clare Mackintosh, από τις εκδόσεις Μεταίχμιο. Για να κερδίσετε, κάνετε Like, Comment και Share στο post του διαγωνισμού στο Facebook Page της Popaganda και μπαίνετε στην κλήρωση μέχρι την Τρίτη 27 Φεβρουαρίου. Οι 2 νικητές θα ανακοινωθούν επίσης στο ίδιο post. Η παραλαβή των βιβλίων γίνεται από τον Πολυχώρο Μεταιχμίο (Ιπποκράτους 118, Αθήνα). 

POPAGANDA

Share
Published by
POPAGANDA