Κλείσιμο σε 10 δευτερόλεπτα..
Κλείσιμο
Κλείσιμο σε 10 δευτερόλεπτα..
Κλείσιμο
popaganda
popagandaNEWS
20.04.2024

Σήμερα είναι η μέρα #withoutshoes

Βγάλε μια φωτογραφία ξυπόλυτος και... ωθείς την TOMS να προσφέρει από ένα ζευγάρι παπούτσι σε αυτούς που το έχουν ανάγκη.
Φωτογραφίες: Nicholas Mastoras
Φωτογραφίες backstage:  Constantinos Caravatellis
Σήμερα είναι η μέρα #withoutshoes

Σήμερα, Τρίτη, 10 Μαΐου, βάζεις μια φωτογραφία στο instagram, βάζεις hashtag #withoutshoes (στη φωτογραφία δεν θα φοράς παπούτσια) και βοηθάς στην ετήσια προσπάθεια των TOMS να προσφέρει από ένα ζευγάρι παπούτσια σε παιδιά που το χρειάζονται. Φέτος, ο στόχος είναι τα 100.000 ζευγάρια, για παιδιά σε 10 χώρες, μία εκ των οποίων, για πρώτη φορά, είναι και η Ελλάδα.

Δεν θα σας κουράσουμε μιλώντας για τα TOMS και τη φιλοσοφία “One for One” που ισχύει για οτιδήποτε αγοράσεις – όντας ένας άνθρωπος που δυσκολεύεται να έχει πρωτότυπες εμπνεύσεις, θαυμάζω αυτούς που μπορούν ΚΑΙ να έχουν ιδέες «επιχειρηματικές» ΚΑΙ να τις συνδυάζουν προσφέροντας στο σύνολο, και ο Blake Mycoskie το πέτυχε. Διαβάζοντας κατά καιρούς διάφορα για αυτόν, βέβαια, διαπίστωσα ότι από μικρός είχε ταλέντο στα σταρταπάκια, που λέμε σήμερα, ή στις καλές ιδέες, που λέγανε στα 90s.

Ποιοι φωτογραφίζονται όμως με τα TOMS στα πόδια τους στις παρακάτω φωτογραφίες; 

Η Μάρα Δεσύπρη, υπεύθυνη, είτε ως φωτογράφος είτε ως ενορχηστρωτής editorials, για τις ωραιότερες εικόνες που φιλοξένησαν τα περιοδικά (ακόμα και ανεξαρτήτως μόδας, θα τολμήσω να το πω), o Γιώργος Ελευθεριάδης, ταλέντο στο μολύβι και από τις πιο ευγενείς φυσιογνωμίες σε έναν χώρο που πάσχει από ευγένεια, και ο Αντίνοος Αλμπάνης, που είναι “γνωστός” (sic)  αλλά χωρίς τον ενοχλητικό τρόπο της αθηναϊκής κοσμικότητας, φωτογραφήθηκαν  για την TOMS, και αξιοποιούνται από εμένα ως αφορμή για να σα υπενθυμίσω να συμμετάσχετε αύριο στο #withoutshoes. Να το πείτε και στους φίλους σας!

TOMS
TOMS
TOMS
TOMS
TOMS
TOMS
popaganda
© ΦΩΤΑΓΩΓΟΣ ΕΠΕ 2024 / All rights reserved
Διαβάζοντας την POPAGANDA αποδέχεστε την χρήση cookies.