Categories: ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Οι προτάσεις της Popaganda για την Κυριακή 29 Νοεμβρίου

Next Step Quintet στο Gazarte 

Τα μέλη των Next Step Quintet διατηρώντας την φρεσκάδα που χαρακτηρίζει το νεαρό της ηλικίας τους κάνουν το “επόμενο βήμα” στην καριέρα τους διατηρώντας τον χαρακτηριστικό τους ήχο, αλλά και με μεγάλη αυτοπεποίθηση και αποτελεσματικότητα εξερευνούν νέα ηχητικά μονοπάτια ταξιδεύοντάς μας σε jazz διαδρομές. Ο Θοδωρής Κότσυφας (κιθάρα), ο Βασίλης Ποδαράς (ντραμς), ο Γιάννης Παπαδόπουλος (πιάνο), ο Ντίνος Μάνος (κοντραμπάσο), με guests τους Τάκη Πατερέλη και Δημήτρη Τσάκα (σαξόφωνα), ενώνουν τις δυνάμεις τους και ετοιμάζονται για ένα δυνατό live στο πλαίσιο του οποίου θα ακούσουμε και κομμάτια από το νέο τους album “II”.

21:00|είσοδος: 6€

GAZARTE

Βουτάδων 32-34, Γκάζι


Α Sunday smile στον Μπλε Παπαγάλο 

Η Μαριέττα Φαφούτη και ο Στάθης Δράκος μεταμφιέζονται σε επιδέξιους Nτισκ Τζόκει και θα φροντίσουν στο τέλος της βραδιάς να έχουμε όλοι ένα τεράστιο χαμόγελο.

19:00

Μπλε Παπαγάλος

Λεωνίδου 31, Αθήνα


1 2 3 Swing στο Τρένο του Ρουφ

Το γυναικείο μουσικό τρίο, οι 1 2 3 Swing, που ήρθε για να ξεσηκώσει τους λάτρεις της jazz και swing σκηνής στην πόλη, σχεδιάζει την πρώτη του εμφάνιση-έκπληξη στο Θεατρικό Βαγόνι του Τρένου στο Ρουφ.   Προερχόμενες από τον χώρο της όπερας, οι 1 2 3 Swing δημιούργησαν ένα τρίο εμπνευσμένο από τα αντίστοιχα Αμερικάνικα γκρουπς του ’30, όπως οι Andrews Sisters. Οι εμφανίσεις τους σε μικρές και μεγάλες μουσικές σκηνές κερδίζουν πάντα διθυραμβικές κριτικές.

20:30|είσοδος: 10€

ΤΟ ΤΡΕΝΟ ΣΤΟ ΡΟΥΦ

Σιδηροδρoμικός Σταθμός Ρουφ, Λεωφ. Κωνσταντινουπόλεως

POPAGANDA

Share
Published by
POPAGANDA