Κλείσιμο σε 10 δευτερόλεπτα..
Κλείσιμο
Κλείσιμο σε 10 δευτερόλεπτα..
Κλείσιμο
NEWS
17.09.2021

12 ασπρόμαυροι λογαριασμοί του Instagram που αξίζει να δείτε

Ασπρόμαυροι και απόλυτα δημιουργικοί λογαριασμοί του Instagram που θα σας κάνουν να δείτε τον κόσμο με άλλα μάτια.

Υπάρχει κάτι σαγηνευτικό σε μια ασπρόμαυρη φωτογραφία. Φαίνεται πως όταν αφαιρείς τα χρώματα, κρατάς μόνο την ουσία της σκηνής. Δεν υπάρχουν περισπασμοί, ούτε στολίδια. Είναι η φωτογραφία στην απλότητά της. Οι εικόνες αυτές, στους αξιοθαύμαστους ασπρόμαυρους λογαριασμούς του Instagram, θα σας κάνουν να δείτε τον κόσμο με διαφορετικό τρόπο. Και, ίσως, θα σας εμπνεύσει να βγάζετε συχνότερα κάποια ασπρόμαυρη φωτογραφία.

1. @555design

Η γκαλερί του φωτογράφου και γραφίστα είναι μια σειρά από αληθινά πορτραίτα. Πολλοί από αυτούς που απεικονίζονται είναι μέλη της οικογένειάς του.

555design1

2. @abu888

O Ιάπωνας φωτογράφος, Akihito Nagata, εθίστηκε με τις ασπρόμαυρες φωτογραφίες, λόγω του Instagram. Οι εικόνες του είναι αιχμηρές συνθέσεις ανθρώπων σε μέρη με ενδιαφέρουσα αρχιτεκτονική.

abu888

3.@j00m00

Αυτός ο λογαριασμός διαθέτει προσεκτικά φτιαγμένες συνθέσεις που συνδυάζουν συχνά  πρόσωπα με εντυπωσιακούς χώρους. Οι εικόνες συνδυάζουν έναν αέρα κλασικής νοσταλγίας με τη σύγχρονη ζωή.

j00m00

4. @jasonmpeterson

Με βάση του το Σικάγο, ο Jason Peterson είναι καλλιτεχνικός διευθυντής που καταγράφει τη ζωή γύρω του, ως επί το πλείστον με το iPhone του. Εμπνευσμένος από την κλασική τεχνική της ασπρόμαυρης φωτογραφίας, οι εικόνες του είναι αιχμηρές και καθαρές.

jasonmpeterson

5. @katia_mi

Η Κάτια είναι σκηνοθέτης και καλλιτεχνική διευθύντρια με έδρα τη Μόσχα. Οι εικόνες της είναι ονειρικές συνθέσεις με μια στυλιστική αίσθηση. Της αρέσει επίσης να ρίχνει κόκκινες πινελιές εδώ και εκεί.

katia_mi

6. @lawless_truth

Η γκαλερί του Warden είναι μια συλλογή – φωτογραφικό μιξ – από πορτραίτα με λίγη μόδα, δρόμους και εξωτερικούς χώρους.

lawless_truth

7. @mr007

Μία από τις πιο όμορφες και σημαντικές Instagramer που υπάρχει εκεί έξω, αυτή η Γιαπωνέζα φωτογράφος έχει ταλέντο στο να δημιουργεί καθαρές και συναρπαστικές εικόνες.

mr007

8. @nazaret

Η Nazaret Sanchez ζει στην Tarragona της Ισπανίας. Της αρέσει να παίζει με το φως και το σκοτάδι στις εικόνες της και χρησιμοποιεί συνήθως ένα μικρό άτομο για να τονίσει το μέγεθος της σκηνής.

nazaret

9. @nielsluigjes

Ο Ολλανδός καλλιτεχνικός διευθυντής και σχεδιαστής Niels Luigjes ζει στο Άμστερνταμ. Χρησιμοποιεί πολύ το φως και τις σκιές για να δημιουργήσει δραματικές εικόνες από καθημερινές σκηνές.
nielsluigjes

10. @romestebanr

Ο Γάλλος συγγραφέας Romain Esteban βγάζει πανέμορφες ασπρόμαυρες φωτογραφίες από τη ζωή στην Γαλλία. Μερικές φορές χρησιμοποιεί χρώμα με σκοπό να φωτίσει λίγο τις φωτογραφίες του.

romestebanr

11. @sesolo_tu

Αυτός ο ισπανικός λογαριασμός διαθέτει εικόνες που μοιάζουν να βγαίνουν από έναν ονειρικό κόσμο. Συνδυάζει διαφορετικά στοιχεία για να δημιουργήσει εναλλακτικές πραγματικότητες και το αποτέλεσμα είναι συχνά όμορφο.

sesolo_tu

12. @simonchaudoir

Ο διευθυντής φωτογραφίας, Simon Chaudoir, απολαμβάνει να δημιουργεί παιχνιδιάρικες εικόνες της ζωής του, από παρασκήνια, γυρίσματα βιντεοκλίπ και διαφημιστικά  από όλο τον κόσμο. Τα αποτελέσματα είναι συχνά χιουμοριστικά,  αλλά μερικές φορές προσθέτει μια ζοφερή πινελιά εδώ και εκεί.

simonchaudoir

Βonus @unopix_bnw

Για μια ωραία συλλογή από ασπρόμαυρους λογαριασμούς του Instagram, ακολουθήστε τον unopix_bnw. Και, ίσως έχετε την ευκαιρία να δείτε τις ασπρόμαυρες φωτογραφίες σας με #unopix_bnw.

unopix_bnw
© ΦΩΤΑΓΩΓΟΣ ΕΠΕ 2021 / All rights reserved
Διαβάζοντας την POPAGANDA αποδέχεστε την χρήση cookies.