lordmaleteal

Τοξότης: Α’ δεκαήμερο – Dο: η είσοδος του κυβερνήτη σας Δία στο φιλικό σας Λιοντάρι μετά τις 16 Ιουλίου μόνο ευχάριστες εξελίξεις μπορεί να προκαλέσει τόσο στην κοινωνική σας ζωή όσο και στην επέκταση του πνεύματός σας μέσα από μακρινά ταξίδια και σπουδές. Don’t: Ο Ποσειδώνας όλη τη χρονιά επηρεάζει την κρίση σας και τον δυναμισμό σας. Ίσως εξωραΐσετε καταστάσεις ή νιώσετε αδύναμοι να αφήσετε πίσω ανθρώπους που δεν προωθούν την εξέλιξή σας βρίσκοντας μονίμως δικαιολογίες. Προσέξτε ιδιαίτερα τον Μάιο την ανάδρομη πορεία του Άρη στο Ζυγό γιατί οι φιλικές σας σχέσεις διακυβεύονται και κινδυνεύουν. B’ δεκαήμερο Do – Τα καλά νέα έρχονται για εσάς τον Σεπτέμβριο όπου ο Δίας θα βρίσκεται στον Λέοντα, θα σχηματίσει τρίγωνο με τον Ουρανό και μια αναπάντεχη αλλαγή επίκειται στην προσωπική σας ζωή. Ένας γάμος, μια συγκατοίκηση, ένα παιδί. Σχέδια προωθούνται και μαγικά πραγματοποιούνται με τον πλανήτη της επέκτασης σύμμαχό σας. Ίσως αποφασίσετε να μετακομίσετε στο εξωτερικό λόγω δουλειάς. Don’t: Ο Ουρανός από τον Φεβρουάριο επηρεάζει άμεσα το δεκαήμερό σας. Η προσφορά θα είναι μεγάλη, οι κατακτήσεις αμέτρητες αλλά μην επενδύσετε πολλά σε αυτούς τους ουρανοκατέβατους έρωτες. Έρχονται μόνο να τονώσουν το εγώ σας. Από τις αρχές Μαΐου – αρχές Σεπτεμβρίου ο Κρόνος θα ρίξει μια νότα μελαγχολίας και θα σας οδηγήσει σε μια εκ βαθέων ενδοσκόπηση. Ίσως θελήσετε να απομονωθείτε, πράγμα πρωτόγνωρο για εσάς. Οι πληγές πρέπει να γιατρευτούν για να προχωρήσετε. Γ’ δεκαήμερο -Do: O Άρης στον Ζυγό δίνει φτερά στην κοινωνική σας ζωή όλο τον Φεβρουάριο. Προσέξτε όμως πώς θα το χειριστείτε διότι ένα μήνα μετά θα κινηθεί ανάδρομα και οι νέες γνωριμίες ή οι “φίλοι” που ξαφνικά παρουσιάστηκαν μπορεί να αποδειχθούν άνθραξ κι όχι θησαυρός. Στο τέλος του έτους ο Δίας από το Λιοντάρι σας φέρνει σε επαφή με το εξωτερικό ή με ανθρώπους που ζουν στο εξωτερικό και προωθεί τα σχέδιά σας. Όσοι ασχολείστε με τα γραπτά και το εμπόριο θα δείτε τη δράση σας να ανθίζει. Don’t: Ο Κρόνος σας επηρεάζει από την αρχή του έτους μέχρι τον Μάιο κι έπειτα από τον Σεπτέμβριο – Δεκέμβριο. Όλες αυτές οι εσωτερικές ανησυχίες και οι φόβοι καλό θα ήταν να λυθούν και να τακτοποιηθούν διότι την επόμενη χρονιά ο Κρόνος εισέρχεται στο ζώδιό σας. Όσο πιο ώριμους και κατασταλαγμένους σας βρει τόσο πιο πολύ θα σας επιβραβεύσει.

Αιγόκερως: Do – Α’δεκαήμερο : Τα δύσκολα πέρασαν, ο Πλούτωνας αποτελεί πλέον παρελθόν κι ο Ουρανός ετοιμάζεται να σας αποχαιρετήσει οριστικά τον Φεβρουάριο. Η οικογενειακή σας ζωή φαίνεται να ηρεμεί και να βρίσκει πάλι τους ρυθμούς της. Στα τέλη Απριλίου η έκλειψη Ηλίου στον Ταύρο σας φέρνει πιο κοντά με το άλλο σας μισό. Don’t: Προσέξτε τον Μάιο κατά την ανάδρομη πορεία του Άρη στον Ζυγό τα επαγγελματικά σας. Ίσως προκύψουν καθυστερήσεις κι αναθεωρήσεις. Κακή περίοδος για νέα ξεκινήματα και συνεργασίες. Β’ δεκαήμερο – Do: Η νέα θέση του Δία στον Λέοντα έρχεται να δώσει μια ώθηση ουδόλως ευκαταφρόνητη στα οικονομικά σας στις αρχές του Σεπτεμβρίου αλλά και η προηγούμενη θέση του στον Καρκίνο από αρχές Μαρτίου ως τέλη Μαΐου θα αναθερμάνει τις σχέσεις σας με το άλλο σας μισό. Don’t: Ο Ουρανός επισκέπτεται το δικό σας δεκαήμερο και είναι αποφασισμένος να κατοικοεδρεύσει όλη τη χρονιά. Ετοιμαστείτε για αναπάντεχες εξελίξεις στην οικογενειακή ζωή. Τίποτα δε θα είναι πια το ίδιο. Οικογενειακές ευθύνες πέφτουν στους ώμους σας ανατρέποντας τη ζωή και την καθημερινότητά σας. O Πλούτωνας είναι άλλος ένας πλανήτης που θα εγκατασταθεί πάνω σας με σκοπό να σας μεταμορφώσει. Οι αλλαγές θα είναι αργές κι ίσως βασανιστικές. Γ’ δεκαήμερο – Do: O Δίας από αρχές Ιουνίου μέχρι 16 Ιουλίου θα κινείται απέναντί σας προσφέροντάς σας ένα άκρως ερωτικό καλοκαίρι. Μια νέα σχέση μπορεί να ξεκινήσει ή μια νέα συνεργασία που θα σας αναζωογονήσει. Don’t: Ο Κρόνος στον Σκορπιό και στο δεκαήμερό σας από τις αρχές του έτους – Μάρτιο κι έπειτα από μέσα Σεπτέμβρη- Δεκέμβρη ζητά ξεκαθαρίσματα κυρίως στον τομέα των φίλων. Η ανάδρομη πορεία του Άρη στον Ζυγό από τις αρχές Μαρτίου – αρχές Απριλίου φαίνεται να φέρνει εμπόδια στην επαγγελματική σας ζωή. Καθυστερήσεις, ακυρώσεις κι απογοητεύσεις αναμένονται αν οι προσδοκίες σας είναι μεγάλες και δε βασίζονται σε γερά θεμέλια. Συνεργάτες μπορεί να φανούν ανάξιοι εμπιστοσύνης. όλο αυτό το κλίμα απογοήτευσης ίσως ενοχλήσει την ψυχολογία σας. Προσέξτε την υγεία σας.

Υδροχόος: Α’ δεκαήμερο Do : Φαντασία μου πλανεύτρα είσαι η πιο μεγάλη ψεύτρα με τον Ποσειδώνα να ρίχνει ονειρόσκονη στο κοφτερό μυαλό σας και να το μεταμορφώνει σε μηχανή παραγωγής καλλιτεχνικών ρηξικέλευθων ιδεών. Ποιός ξέρει μπορεί και να πλουτίσετε χρησιμοποιώντας τη φαντασία σας. Ο Δίας στις 16 Ιουλίου περνά απέναντί σας και κάνει το καλοκαίρι σας ακόμη πιο ζεστό. Οι προσφορά θα είναι μεγάλη και η επιλογή..δική σας. Don’t: Όταν ο Άρης θα βρίσκεται σε ανάδρομη πορεία στον Ζυγό ολόκληρο τον Μάιο, προσέξτε την εργασία αλλά και την υγεία σας. Β’δεκαήμερο – Do: o Δίας από τον Καρκίνο από τον Γενάρη – Μάιο θα σας δώσει μια χείρα βοηθείας στον επαγγελματικό τομέα. Προσέξτε υπερβολές στη διατροφή κι εκκεντρικές αλλαγές στην εμφάνιση. Το μεγαλύτερο δώρο θα έρθει αρχές Σεπτέμβρη όταν ο Δίας από τον Λέοντα αγγίξει την καρδιά σας και σας φέρει μια ζεστή αγκαλιά, έναν έρωτα όπως εσείς ακριβώς τον ονειρευόσαστε. Don’t: ο Ουρανός επισκέπτεται το δεκαήμερό σας και μέσα στη χρονιά θα πραγματοποιήσει πολλές δύσκολες όψεις γεγονός που θα φέρει τα πάνω κάτω στις φιλικές σας σχέσεις. Μην επενδύσετε πολλά γιατί ίσως απογοητευτείτε. Την Άνοιξη με την ανάδρομη πορεία του Άρη στον Ζυγό κάποια από τα σχέδιά σας ναυαγούν και οι φιλοδοξίες σας επαναπροσδιορίζονται. Γ’ δεκαήμερο: Do: ερωτικότατη προβλέπεται αυτή η χρονιά. Η Αφροδίτη στο δεκαήμερό σας τέλη Μαρτίου με αρχές Απριλίου δημιουργεί ερωτικό κλίμα και παιχνιδιάρικη διάθεση. Αν δεν γνωρίσετε τότε το άλλο σας μισό, περιμένετε μέχρι το Φθινόπωρο που ο Δίας από τον Λέοντα θα σας φέρει ένα μεγάλο έρωτα. Ο Άρης από τον Ζυγό τους δύο πρώτους μήνες της χρονιάς αλλά και τον Ιούλιο σας γεμίζει δύναμη και θάρρος για να κυνηγήσετε τα όνειρά σας. Don’t: Ο Κρόνος στο Ζενίθ του ωροσκοπίου σας από τις αρχές του έτους μέχρι τέλη Μαΐου κι έπειτα από τον Σεπτέμβριο μέχρι τον Δεκέμβριο βάζει τρικλοποδιές στον επαγγελματικό σας χώρο. Θα πρέπει να ιδρώσετε διπλά για να αναγνωριστεί η αξία σας. Πολλές φορές ίσως νιώσετε αδικημένοι. Μην πτοείστε… του χρόνου θα δικαιωθείτε!

Ιχθείς: Α’δεκαήμερο Do : O Κρόνος έφυγε από το δεκαήμερό σας κι εσείς μπορείτε να επιστρέψετε στις ατέρμονες ονειροπολήσεις σας με τον Ποσειδώνα φέτος να μην πραγματοποιεί καμία αρνητική όψη και να σας χαρίζει φαντασία και ιδεαλισμό. Η νέα θέση του Δία στον Λέοντα το καλοκαίρι (16 Ιουλίου) είναι πολύ ευνοϊκή για τα επαγγελματικά σας. Προσέξτε τις καταχρήσεις καθώς ο Δίας και ο Ποσειδώνας μπορεί να σας παρασύρουν σε ανθυγιεινές συνήθειες. Don’t: Προσέξτε κληρονομικά ζητήματα και ψυχολογικά σκαμπανεβάσματα τον Μάιο όπου ο Άρης θα κινείται ανάδρομα στον Ζυγό και στον 8ο ηλιακό σας οίκο. Τέλη Απριλίου η έκλειψη που πραγματοποιείται στον Ταύρο θα βγάλει στην επιφάνεια καλά κρυμμένα απωθημένα με συγγενείς. Β’ δεκαήμερο – Dο : Η παρουσία του Δία στον Καρκίνο ευνοεί τον έρωτα και τη δημιουργία.Ίσως ήρε η ώρα να αποκτήσετε ένα παιδί. Βέβαια ευνοείστε κι από τη νέα θέση του στις αρχές Σεπτεμβρίου ως και τον Οκτώβριο όπου μια πρόταση για δουλειά θα σας χαροποιήσει πολύ. Don’t: Ο Κρόνος από τις αρχές Μαΐου – τέλη Σεπτεμβρίου θα βρίσκεται στο δεκαήμερο σας. Από τη μία θα βάζει φραγμούς και όρια στα σχέδιά σας και στις φιλοδοξίες σας από την άλλη όταν θα πραγματοποιήσει τρίγωνο με τον Δία στα τέλη Μαΐου προετοιμαστείτε για την εκπλήρωση και τη σταθεροποίηση της μεγαλύτερής σας επιθυμίας. Το μελανότερο σημείο της χρονιάς είναι η παραμονή του Ουρανού στο δεκαήμερό σας από τον Φεβρουάριο και για έναν χρόνο όπου η σταθεροποίηση των οικονομικών μοιάζει ουτοπία. Απρόσμενα έξοδα, σπατάλες κι αναθεώρηση αξιών . τόσο προσωπικών όσο και σε συλλογικό επίπεδο. Γ’ δεκαήμερο – Do: ο Άρης στον Ζυγό όλο τον Φεβρουάριο δίνει οικονομικά οφέλη που προέρχονται κυρίως από κληρονομιές ή επιστροφή φόρου. Το καλοκαίρι αναμένεται θαυμάσιο καθώς ο Δίας από τον Καρκίνο και στον 5ο Ηλιακό σας οίκο ευνοεί τον έρωτα, το φλερτ, τη δημιουργικότητα και τα παιδιά. Αν είστε μόνοι δεν αποκλείεται να βρείτε το άλλο σας μισό! Don’t: Η νέα χρονιά είναι ιδιαίτερα ευνοϊκή για εσάς. Ακόμη και η παρουσία του Κρόνου στον Σκορπιό, περισσότερο βοηθάει να σταθεροποιήσετε πλάνα παρά σας δυσκολεύει. Η μόνη μελανή σελίδα του έτους είναι η έκλειψη Σελήνης τον Απρίλιο στον άξονα Ζυγού- Κριού που επηρεάζει πολύ τα οικονομικά σας. Καθυστερήσεις σε πληρωμές, ζητήματα κληρονομιάς, επενδύσεις, αγορές, πωλήσεις ίσως δεν καρποφορήσουν. Το ίδιο συμβαίνει και κατά την περίοδο της ανάδρομης πορείας του Άρη στον Ζυγό (Μάρτιο – αρχές Απριλίου). Ξεκαθαρίστε και τακτοποιήσετε τις οικονομικές σας εκκρεμότητες για να μη βρεθείτε εκτεθειμένοι.

1 2 3