Animal-Bird-Catesby-8-The-Cuckoo-of-Carolina

Λέων: Ά δεκαήμερο – Do : Αποχαιρετήσατε τον Κρόνο μια και καλή και είστε έτοιμοι τέλη Φεβρουαρίου να κλείσετε και την πόρτα στον Ουρανό. Επειδή τόσο σας ταλαιπώρησε, πριν φύγει σας αποζημιώνει κάνοντας στις 30/01 εξάγωνο με τη νέα Σελήνη στον Υδροχόο ευνοώντας νέα ξεκινήματα κι εκπληρώνει αναπάντεχα ένα όνειρό σας. Το μεγαλύτερο όμως δώρο αυτής της χρονιάς είναι η είσοδος του Δία στο ζώδιό σας και συγκεκριμένα στις 16 Ιουλίου. Μπορείτε επιτέλους να χαμογελάσετε. Don’t: Θα θέλετε να τρέξετε, να δράσετε, να κινητοποιηθείτε αλλά ο Άρης από τον Ζυγό κυρίως κατά την ανάδρομη πορεία του Μάρτιο -Απρίλιο θα βάλει εμπόδια στην καθημερινότητά σας και θα υπάρξει μια περίοδος που θα ανακόψει την ορμητική πορεία σας. B’ δεκαήμερο – Do: Αρχές Σεπτεμβρίου ο Δίας επισκέπτεται το δεκαήμερό σας και μάλιστα στο τέλος του πραγματοποιεί ένα υπέροχο τρίγωνο με τον Ουρανό που θα απογειώσουν τα όνειρα και τις φιλοδοξίες σας. Ένα μεγαλεπήβολο σχέδιο πραγματοποιείται έτσι ξαφνικά. Don’t: Ο ανατρεπτικός Ουρανός από τα τέλη Φεβρουαρίου αρχίζει να σας επηρεάζει μέχρι το τέλος της χρονιάς. Δύσκολα θα καταφέρετε να σταθεροποιήσετε τη ζωή σας. Γίνετε ευέλικτοι και προσαρμοστικοί για να μπορέσετε να ανταποκριθείτε. Γ’ δεκαήμερο – Do: Υπομονή μέχρι τον Οκτώβριο που ο Δίας θα σας επισκεφθεί κι ακόμα περισσότερο τις αρχές Δεκεμβρίου όπου θα πραγματοποιηθεί το άκρως ερωτικό τρίγωνο με την Αφροδίτη προετοιμάζοντάς σας για μια πιο ελπιδοφόρα νέα χρονιά.  Don’t: Η εξάμηνη παραμονή του Κρόνου στο δεκαήμερό σας, τρεις μήνες στην αρχή της χρονιάς και τρεις μήνες στο τέλος θα σας αναγκάσει να δείτε με πιο σοβαρό μάτι την οικογενειακή εστία. Μπορεί να μετακομίσετε, μπορεί να αναγκαστείτε να προσφέρετε τη βοήθειά σας σε ηλικιωμένους, μπορεί να χρειαστεί να αποκοπείτε από την οικογένεια ή και να διαγράψετε άτομα που αν και κοντινά δεν σας βοηθούν στην εξέλιξή σας. Τον Φεβρουάριο αποφύγετε σοβαρές αποφάσεις καθώς η ανάδρομη πορεία του Ερμή απέναντί σας μόνο παρεξηγήσεις προμηνύει με το άλλο σας μισό.

Παρθένος: Α΄δεκαήμερο: Η παρουσία του Ποσειδώνα στα ψάρια επηρεάζει το δεκαήμερό σας κάνοντάς σας πιο ρομαντικούς και ιδεαλιστές. Φαντασιώνεστε την τέλεια σχέση και δε δέχεστε τίποτα λιγότερο. Η νέα θέση του Δία το καλοκαίρι από τον Λέοντα ευνοεί όλες τις μυστικές επαφές και συνεννοήσεις. Κρατήστε κρυφά τα σχέδιά σας για να υλοποιηθούν. Don’t : Προσέξτε ιδιαίτερα τα οικονομικά σας κατά την ανάδρομη πορεία του Άρη στον Ζυγό τον Μάιο γιατί θέματα που δεν λύθηκαν στο παρελθόν θα έρθουν να αναστατώσουν την καθημερινότητά σας. B’ δεκαήμερο – Do : οι φίλοι βρίσκονται στο πλευρό σας να σας βοηθήσουν ανά πάσα ώρα και στιγμή. Ο Δίας στον Καρκίνο μέχρι το καλοκαίρι διευρύνει τον κοινωνικό σας κύκλο κι ευνοεί τα μακρινά ταξίδια. Don’t: Προσοχή στα έξοδα, προσοχή στη διαχείριση των χρημάτων, προσοχή στα οικονομικά. Ο Άρης στον Ζυγό θα σας εξοντώσει κυριολεκτικά κυρίως κατά την ανάδρομη πορεία του αρχές Απριλίου- αρχές Μαΐου. Είναι κι ο Ουρανός που δε βοηθά καθόλου ως το τέλος της χρονιάς φέρνοντας αναπάντεχα έξοδα και υποχρεώσεις! Γ΄ δεκαήμερο – Do : Από τις αρχές Ιουνίου ως τα μέσα Ιουλίου ο Δίας στον Καρκίνο σας κάνει πιο κοινωνικούς από ποτέ. Νέοι άνθρωποι μπαίνουν στη ζωή σας, φιλίες αναθερμαίνονται, ταξίδια πραγματοποιούνται. Ο έρωτας ίσως σας χτυπήσει την πόρτα κατακαλόκαιρο. Don’t: Ο Κρόνος φέτος επηρεάζει άμεσα το δεκαήμερό σας από τις αρχές του έτους μέχρι τον Μάρτιο κι από τον Σεπτέμβριο μέχρι τον Δεκέμβριο. Ξεκαθαρίσματα σε σχέσεις κρίνονται αναγκαία. Ο,τι αντέξει τους κραδασμούς της Κρόνιας περιόδου είναι για να μείνει ο,τι ξεθωριάσει καλώς να το αποχαιρετήσετε. Στον απολογισμό σας θα δείτε ότι ήταν προς όφελός σας.

Ζυγός: Ά δεκαήμερο – Do: Μπορείτε να ανασάνετε ελεύθερα αφού ο πολυτάραχος Ουρανός και οι δύσκολες όψεις που πραγματοποίησε την προηγούμενη χρονιά λένε να σας αφήσουν φέτος σε ησυχία. Η αποχαιρετιστήρια τελετή θα λάβει  μεν χώρα τον Φεβρουάριο αλλά έτσι για αναμνηστικό δωράκι θα πραγματοποιήσει ένα εξάγωνο με τη νέα Σελήνη στον Υδροχόο στις 30/01 φέρνοντάς σας έναν αναπάντεχο έρωτα με κάποιον που θα αλλάξει κυριολεκτικά την κοσμοθεωρία σας. Η είσοδος του Δία τον Ιούλιο στον Λέοντα μόνο ευεργετική διάθεση έχει απέναντί σας κι απέναντι στην κοινωνική σας ζωή. Μάλλον θα πρέπει να κλείσουμε ραντεβού από τώρα. You social butterfly. Don’t: Τέλη Απριλίου η έκλειψη που πραγματοποιείται στον άξονα Ταύρου – Σκορπιού θα φέρει αναταράξεις στην οικονομική σας ζωή και σε θέματα που αφορούν συναλλαγές με τρίτους. Λύστε τα μη βρεθείτε εκτεθειμένοι. Β’ δεκαήμερο – Do: Στα τέλη Μαΐου ο Δίας θα πραγματοποιήσει τρίγωνο με τον Κρόνο δίνοντας μια χείρα βοηθείας στα οικονομικά σας. Καλή περίοδος αυτή για να αναδείξετε τα ταλέντα σας καθώς άτομα κύρους προβλέπεται να τα αξιολογήσουν κι αξιοποιήσουν δεόντως. Η νέα θέση του Δία στον Λέοντα θα αρχίσει να σας ευνοεί από τον Σεπτέμβριο όπου μια συλλογική δουλειά θα αναγνωριστεί. Don’t: Οπλιστείτε με θάρρος και υπομονή διότι από τον Φεβρουάριο σας επισκέπτεται ο σαρωτικός Ουρανός με άγριες διαθέσεις. Το τετράγωνο μάλιστα που θα κάνει στις 26/02 με τον Πλούτωνα θα φέρει τα πάνω κάτω στην προσωπική σας ζωή. Προσέξτε και την ανάδρομη πορεία του Δία διότι σας οδηγεί σε μια παράλογη υπεραισιοδοξία που μόνο λανθασμένες επιλογές μπορεί να έχει ως αποτέλεσμα -ως τις 6 Μαρτίου που περνά σε ορθή πορεία για να μαζέψει τα συντρίμμια. Ο Άρης από τις 7 Απριλίου – τις 6 Μαΐου θα κινηθεί κι αυτός ανάδρομος στο δεκαήμερό σας αποφορτίζοντας τις μπαταρίες σας και δημιουργώντας εντάσεις. Γ’ δεκαήμερο – Η νέα θέση του Δία προβλέπεται να σας επηρεάσει από τα τέλη Οκτώβρη μέχρι τις 8 Δεκέμβρη. Νέοι άνθρωποι μπαίνουν στη ζωή σας κι ένα κύμα αισιοδοξίας σας κυριεύει. Ο Ιούλιος αποδεικνύεται ο πιο παραγωγικός μήνας της χρονιάς με τον Άρη να σας δίνει θάρρος κι ορμή. Don’t: τα οικονομικά σας είναι το κυρίαρχο θέμα αυτής της χρονιάς. Ο Κρόνος στον Σκορπιό να σας επηρεάζει από τον Γενάρη – Μάιο κι από τον Σεπτέμβριο – Δεκέμβρη εφιστά την προσοχή σε σπατάλες. Καθυστερήσεις αναμένονται σε πληρωμές κι ο Άρης ανάδρομος στο ζώδιό σας φαίνεται να εξαντλεί την υγεία σας από 1 Μαρτίου – 6 Απριλίου.

Σκορπιός: Ά δεκαήμερο – Do: Τα δύσκολα πέρασαν, ο Κρόνος σας έχει αφήσει εδώ και καιρό κι ήρθε η ώρα να δρέψετε δάφνες για τους κόπους και τις προσπάθειές σας. Στις 16 Ιουλίου ο Δίας βρίσκεται στο ζενίθ του ωροσκοπίου σας κι ανοίγει διάπλατα τις πόρτες για μια μεγάλη επαγγελματική επιτυχία. Στα τέλη Απριλίου η έκλειψη που πραγματοποιείται στον άξονά σας ίσως σας οδηγήσει στα σκαλιά της εκκλησίας ή σας δώσει τη δυνατότητα να ξεκινήσετε κάτι καινούργιο, μια νέα συνεργασία που θα προωθήσει τα σχέδιά σας. Don’t: Προσοχή στους πειρασμούς που μπορεί να θέσουν σε κίνδυνο την ερωτική σας ζωή αλλά και το κύρος σας. Ο Άρης ανάδρομος στον Ζυγό όλο τον Μάιο σαν άλλο διαβολάκι σας ιντριγκάρει για μυστικές επαφές. Αποφύγετέ τις! B’ δεκαήμερο – Do: ο Δίας ανάδρομος όλο τον Μάρτιο σας προετοιμάζει για μια μεγάλη επιτυχία στις αρχές Μαΐου φτάνει να βασιστείτε στη λογική και το μέτρο και να μην παρασυρθείτε σε ουτοπικές φαντασιώσεις. Το Φθινόπωρο σας περιμένει ακόμα μια ευχάριστη έκπληξη στο κύκνειο άσμα του ίδιου πλανήτη. Don’t: Προσέξτε την παρουσία του Ουρανού στο δεκαήμερό σας από τα μέσα Φεβρουαρίου ως το τέλος της χρονιάς! Υγεία και δουλειά μοιάζουν ευάλωτα πεδία. Η ανάδρομη πορεία του Άρη στον Ζυγό Απρίλιο – Μάιο αποτελεί απειλή για την ακεραιότητά σας.Προτιμήστε ξεκάθαρες δουλειές κι αποφύγετε το παρασκήνιο. Γ’ δεκαήμερο – Do: ο Δίας έρχεται το καλοκαίρι στο δεκαήμερό σας για ενάμιση μήνα (Ιούνιο- μέσα Ιουλίου) να σας αγγίξει με το μαγικό ραβδάκι του. Ταξίδια ,επαφές, φλερτ κι έρωτας σας μετατρέπουν τη ζωή σε λούνα -παρκ. Don’t: Ναι είναι γεγονός! Ο Κρόνος επισκέπτεται το δεκαήμερό σας από αρχές Γενάρη- 2 Μαρτίου κι έπειτα τέλη Σεπτέμβρη – τέλη Δεκεμβρίου.Όσο κι αν σας περιορίσει, όσο κι αν σας δυσκολέψει, όσο κι αν σας καθυστερήσει η επίδρασή του μόνο μακροπρόθεσμα θα μπορέσει να αξιολογηθεί.Θα ανταμειφθείτε, θα δυσκολευτείτε αλλά στο τέλος, θα εκπλαγείτε.

 Στην επόμενη σελίδα Τοξότης, Αιγόκερως, Υδροχόος και Ιχθείς.