1abirdsbrowngraygfairy008b
 

Μπορεί το 2014 να μην ήρθε να μας λυτρώσει αλλά σίγουρα είναι η απαρχή μιας νέας πιο αισιόδοξης κι ώριμης περιόδου. Είναι η προετοιμασία για τις επόμενες χρονιές οι οποίες πρέπει να μας βρουν δυνατούς, αποφασισμένους κι ολοκληρωμένους έτσι ώστε να ανταμοιφθούμε για τους κόπους μας. Η παρουσία του Άρη στον Ζυγό μέχρι τον Ιούλιο, οι εκλείψεις στον άξονα Κριού- Ζυγού αλλά και Σκορπιού- Ταύρου σκοπό έχουν να μας δείξουν το δρόμο προς τη σωστή σχέτιση τόσο με τον εαυτό μας όσο και με τους άλλους. Θα μάθουμε να ζητάμε ειλικρινή επαφή, θα σταματήσουμε τους ρόλους και την προσποίηση και θα κρατήσουμε ή θα πετάξουμε ο,τι δεν είναι αυθεντικό. Το πέρασμα του Δία από τον Καρκίνο (μητέρα) στο Λιοντάρι (πατέρα) έρχεται να τονίσει την αυτοδυναμία. Θα γίνουμε γονείς του εαυτού μας, θα σταματήσουμε τη μετάθεση ευθυνών, θα αναλάβουμε εξολοκλήρου κόβοντας τον ομφάλιο λώρο τη ζωή και την εξέλιξή μας. Όσο πιο ανοιχτοί είμαστε στις αλλαγές τόσο πιο ανώδυνα θα τις βιώσουμε. Μην ξεχνάμε ότι τα ζώδια του παρορμητικού σταυρού (μέχρι τον Ιούλιο) κρατάνε τα ηνία των εξελίξεων επομένως η δύναμη των μεταρρυθμίσεων είναι απρόβλεπτη και ορμητική. Καλή χρονιά λοιπόν!

Κριός: Α’ Δεκαήμερο – Do: Από τα μέσα Ιουλίου ο Δίας στο Λιοντάρι υπόσχεται ένα μαγικό καλοκαίρι. Έρωτες, δημιουργία, φλερτ, χαρά φαίνονται στον ορίζοντα. Ο Ουρανός που τόσο σας ταλαιπώρησε την προηγούμενη χρονιά εγκαταλείπει το δεκαήμερό σας τέλος Φεβρουαρίου και τα σχέδιά σας επιτέλους σταθεροποιούνται. Don’t: Από τις 7-31 Μαΐου ο Άρης θα κινείται ανάδρομα απέναντί σας. Αποφύγετε να πάρετε αποφάσεις τόσο για την επαγγελματική όσο και για την ερωτική σας ζωή. Κακή περίοδος για νέα ξεκινήματα! Β’ δεκαήμερο – Do: Υπομονή μέχρι τον Σεπτέμβριο όπου ο Δίας έρχεται φορτωμένος με δώρα…Don’t: Απαιτητική προβλέπεται η φετινή χρονιά. Ο Ουρανός σας επισκέπτεται τέλη Φεβρουαρίου όπου θα εγκατασταθεί στο δεκαήμερό σας μέχρι το τέλος της χρονιάς. Τίποτα δεν είναι πια δεδομένο εκτός από τις αλλεπάλληλες ανατροπές. Ο Άρης ανάδρομος και σε δύσκολες όψεις από 7 Απριλίου -6 Μαΐου μπορεί να φέρει εντάσεις στις σχέσεις σας κι εσείς θα νιώθετε εντελώς ανήμποροι να τις διαχειριστείτε. Προσέξτε τα ατυχήματα το διάστημα αυτό καθώς και τα νεύρα σας. Γ’ δεκαήμερο – Dο: Η παρουσία του Δία στον Καρκίνο Ιούνιο- Ιούλιο μπορεί να ανατρέψει ευχάριστα την οικογενειακή σας ζωή. Μια μετακόμιση, ένας γάμος, μια συγκατοίκηση ίσως κι ένα παιδί. Don’t: ο Άρης απέναντί σας θα σας ταλαιπωρήσει αρκετά τους δύο πρώτους μήνες του έτους αλλά ακόμη περισσότερο κατά την ανάδρομη πορεία του αρχές Μαρτίου – τέλη Απριλίου και μετά πάλι στο δεκαήμερό σας μέχρι μέσα Ιουλίου. Οι σχέσεις σας θα δοκιμαστούν επικίνδυνα καθώς και οι αντοχές σας. Προσέξτε πολύ όλο τον Απρίλιο διότι η έκλειψη Σελήνης που θα πραγματοποιηθεί στις 15 στον άξονά σας σάς επηρεάζει άμεσα. Μια σχέση φτάνει σε οριστικό τέλος ή μια συνεργασία διαλύεται ανεπιστρεπτί. H επόμενη χρονιά θα σας αποζημιώσει.

Ταύρος: Α’δεκαήμερο – Do : Η έκλειψη ηλίου που πραγματοποιείται τον Απρίλιο στο ζώδιό σας ανοίγει πόρτες για νέα ξεκινήματα. Η βοήθεια του Δία στον Καρκίνο ακόμη και στην ανάδρομη πορεία του ευνοεί ταξίδια, μετακινήσεις και όσους ασχολείστε με τα γραπτά και το εμπόριο. Η είσοδος του Δία στον Λέοντα τον Ιούλιο έρχεται να βελτιώσει τις οικογενειακές σας σχέσεις. Don’t : H πιο δύσκολη περίοδος για εσάς ξεκινά στις 26 Ιουλίου όπου ο Άρης θα περάσει στον Σκορπιό. Εντάσεις προβλέπονται σε σχέσεις που δεν βασίζονται σε γερά θεμέλια. Μην βιαστείτε να πάρετε αποφάσεις κι ελέγξτε τα νεύρα και τη γλώσσα σας. Β’δεκαήμερο:Do το τρίγωνο που πραγματοποιεί ο Δίας στον Λέοντα με τον Ουρανό στα τέλη Σεπτεμβρίου σας φέρνει δώρο έναν απόγονο, μια κληρονομιά η την επισημοποίηση μιας σχέσης. Ο ρόλος του Κρόνου στον Σκορπιό σε ανάδρομη πορεία από τον Μάρτιο έως τον Σεπτέμβριο έχει διττή αξία, Ή θα σταθεροποιήσει ή θα γκρεμίσει ολοσχερώς. Don’t : Τον Φεβρουάριο αποφύγετε να πάρετε σημαντικές αποφάσεις για την εργασία. Ο ανάδρομος Ερμής δεν βοηθά τις συνεννοήσεις. Προσέξτε επίσης την υγεία σας κατά την ανάδρομη πορεία του Άρη στον Ζυγό 7 Απριλίου – 6 Μαΐου. Γ’ δεκαήμερο – Do : Το καλοκαίρι μέχρι μέσα Ιουλίου ο Δίας από τον Καρκίνο πριν παραδώσει τη σκυτάλη στον Λέοντα σας δίνει κάθε ευκαιρία να επεκταθείτε αλλά και να βελτιώσετε τις σχέσεις σας με τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Προτιμήστε να πραγματοποιήσετε τις διακοπές σας μέσα σε αυτό το διάστημα. Don’t : Οι πρώτοι 3 μήνες του χρόνου αλλά και οι 4 τελευταίοι έχουν άρωμα Κρόνου κι αυτό μόνο πιεστικό και περιοριστικό μπορεί να είναι. Οι σχέσεις σας περνάνε από αξιολόγηση και η πορεία τους εξαρτάται από την ποιότητά τους.Προσέξτε ιδιαίτερα την εργασία και την υγεία σας τον Απρίλιο οπου η έκλειψη στον άξονα Ζυγού – Κριού θα φέρει τα πάνω κάτω.

Δίδυμος: A’ δεκαήμερο – Do: Χαμογελάστε, ερωτευτείτε, διασκεδάστε, δημιουργείστε κι αναπνεύστε. Ο Άρης στον Ζυγό 5-17 Μαρτίου αλλά και η Αφροδίτη τον Ιούνιο στο ζώδιό σας σάς καλούν να αφεθείτε στις χαρές της ζωής και να ζήσετε έναν μεγάλο έρωτα. Ο Ποσειδώνας σας αγκαλιάζει με τις φτερούγες του και σας παρασύρει σε έναν κόσμο ονειρικό. Πιο ευαίσθητοι κι ονειροπόλοι από ποτέ αν ασχολείστε με τις τέχνες και τη συγγραφή εκμεταλλευτείτε το. Προσοχή βέβαια στις εξαπατήσεις. Don’t: Το Μάιο η ανάδρομη πορεία του Άρη ίσως βάλει φρένο στη δημιουργικότητά σας ή φέρει εντάσεις με το άλλο σας μισό. Δύσκολη περίοδος για εσάς και τα ερωτικά σας θα αποδειχθεί και ο Σεπτέμβριος. Διαφυλάξτε τα όσα με κόπο χτίσατε. B’ Δεκαήμερο – Do: Τέλη Μαΐου ο Δίας φαίνεται να σας ανταμείβει οικονομικά και το τρίγωνο που πραγματοποιεί με τον Κρόνο σταθεροποιεί μια εργασία που όλο το προηγούμενο διάστημα φαινόταν ουτοπία. Don’t : Καλό θα ήταν να αποφύγετε όλη τη χρονιά οικονομικά ρίσκα κι επενδύσεις και ιδιαίτερα τέλη Φεβρουαρίου έως τέλη Απριλίου όπου οποιαδήποτε κίνηση καθίσταται- με τις αρνητικές όψεις του Δία στον 2ο ηλιακό σας οίκο- απαγορευτική. Γ’ δεκαήμερο – Do: μια ερωτική χρονιά ανατέλλει για εσάς με τον Άρη από το Ζυγό να σας επηρεάζει όλο τον Γενάρη και τον Φλεβάρη καθώς και όλο τον Ιούλιο όπου θα βρίσκεται στο δεκαήμερό σας η λάγνα Αφροδίτη. Δεν αποκλείεται με την έκλειψη που πραγματοποιείται στον άξονα Ζυγού- Κριού τον Απρίλιο να βρείτε τον έρωτα στα μάτια ενός φιλικού σας προσώπου ενώ οι σχέσεις σας εν γένει βελτιώνονται με την είσοδο του Δία στον Λέοντα. Don’t: O Κρόνος στον Σκορπιό επηρεάζει εσάς τους 3 πρώτους και τους 3 τελευταίους μήνες του έτους. Νιώθετε πιεσμένοι στον χώρο εργασίας σας, νιώθετε ότι δεν αναγνωρίζεται η αξία σας και θέλετε ν’αποτινάξετε τον ζυγό της ρουτίνας και των πρέπει. Αφήστε το για αργότερα. Δεν είναι καιρός για επανάσταση.

Καρκίνος: Ά δεκαήμερο – Do : ο Ποσειδώνας δίνει φτερά στη φαντασία σας. Αν είστε καλλιτέχνες ετοιμαστείτε να μεγαλουργήσετε καθώς καμία αρνητική όψη δε φαίνεται να βάζει εμπόδια στη δημιουργικότητά σας. Η είσοδος του Δία τον Ιούλιο στον Λέοντα θα ανταμείψει και οικονομικά τις προσπάθειές σας. Αξιοσημείωτη βοήθεια έρχεται από τον Άρη στον Σκορπιό τον Αύγουστο δίνοντάς σας ενέργεια για να κυνηγήσετε τα όνειρά σας. Don’t: Ο Ουρανός εγκαταλείπει το δεκαήμερό στα τέλη Φεβρουαρίου κάνοντας επεισοδιακή έξοδο. Θέλετε να ξεφύγετε με ορμή από ο,τι σας περιορίζει. Περιορίστε το. Η έκλειψη Ηλίου στον Ταύρο τέλη Απριλίου κρίνει τις φιλικές σας σχέσεις. Β’ δεκαήμερο – Do: ο Δίας από τη νέα του θέση έρχεται να ευνοήσει τα οικονομικά σας όμως θα πρέπει να περιμένετε μέχρι τις αρχές Σεπτεμβρίου. Τέλη Μαΐου ο Δίας από το ζώδιό σας σε τρίγωνο με τον Κρόνο σταθεροποιεί τα σχέδιά σας. Don’t: Πλούτωνας και Ουρανός σας συντροφεύουν όλη τη χρονιά φέρνοντας δραματικές αλλαγές σε όλους τους τομείς της ζωής σας. Απότομες κι απρόοπτες. Το μόνο σίγουρο είναι ότι μετά από αυτή τη χρονιά δε θα είστε ποτέ πια οι ίδιοι. Γ’ δεκαήμερο- Do: Ιούνιο και Ιούλιο ο Δίας θα βρίσκεται στο δεκαήμερό σας. Εκμεταλλευτείτε το. Don’t: Φέτος η καριέρα περνά σε δεύτερη μοίρα καθώς ο Άρης από τον Ζυγό και η έκλειψη Σελήνης στον άξονα Ζυγού- Κριού τον Απρίλιο φέρνουν την οικογένεια και τις ανάγκες της σε πρώτο πλάνο. εκμεταλλευτείτε το. Προωθήστε τα σχέδιά σας, κυνηγήστε τα όνειρά σας και γιατί όχι παίξτε τυχερά παιχνίδια. Προσέξτε όμως τη διατροφή σας. Kατά την ανάδρομη πορεία του Άρη στον Ζυγό (αρχές Μαρτίου – μέσα Απριλίου) οι σχέσεις σας με το οικογενειακό περιβάλλον ίσως παγώσουν. Θα θελήσετε να απομακρυνθείτε νιώθοντας πιεσμένοι από τις πολλές αναπάντεχες υποχρεώσεις που θα επωμισθείτε. Θυμηθείτε όμως ότι σας έχουν ανάγκη!

Στην επόμενη σελίδα Λέων, Παρθένος, Ζυγός και Σκορπιός.