Categories: SPONSORED

White Mountaineering x Eastpak: Το ιαπωνικό design στα ύψη

O Yosuke Aizawa, o σχεδιαστής πίσω από το ιαπωνικό brand White Mountaineering επέλεξε για ακόμα μια φορά να συνεργαστεί με την Eastpak. Αυτή τη φορά, το αποτέλεσμα της συνεργασίας φέρνει κάτι παραπάνω από μια ανάσα φρεσκάδας από τις Άλπεις. Επιλέγοντας δύο από τα πιο εμβληματικά στιλ της Eastpak με την υψηλότερη λειτουργικότητα, και εφευρίσκοντας ταυτόχρονα ένα ακόμα, ο Aizawa δεν κατευθύνει απλά την ιαπωνική μόδα προς την αυθεντικότητά της, αλλά την απογειώνει σε νέα ύψη. 

WM PAK’R 

Μια τολμηρή επανέκδοση του κλασικού σακιδίου Pak’r® Padded Pak, κατασκευασμένο από υψηλής ποιότητας υλικά, όπως μεταλλικό κούμπωμα και ενισχυμένους νάιλον ιμάντες.

 

Δύο τολμηροί χρωματικοί συνδυασμοί, που ο καθένας διαθέτει το ιστορικό logo της Eastpak, εξασφαλίζουν ένα μοναδικό look & feel σε μαύρο χρώμα με λευκές λεπτομέρειες ή σε ένα πιο αφηρημένο print οροσειρών με κόκκινες λεπτομέρειες. 

WM VEST BAG 

Αυτός ο ειδικά σχεδιασμένος διπλός ιμάντας (ασφαλείας) προσφέρεται εξαιρετικά για πολυχρηστική αποθήκευση.

Σε συνδυασμό με την πλήρως προσαρμόσιμη λειτουργικότητα, με τις θήκες που αποσπώνται και προστίθενται, σε ένα εργονομικό σταυρωτό σύστημα, δημιουργεί και απαντά στη νέα τάση στη streetwear κουλτούρα. Το συγκεκριμένο μοντέλο είναι φτιαγμένο για τον πραγματικό εξερευνητή της πόλης. 

WM MUSETTE 

Μια ανανεωμένη έκδοση του One Shoulder bag που μπορεί είτε να κρατηθεί ξεχωριστά, είτε να αποτελεί μέρος της σταυρωτής Vest Bag από την ίδια συλλογή.

Προσφέρει compact λειτουργικότητα με τα ίδια υλικά υψηλής ποιότητας στους 2 τολμηρούς χρωματικούς συνδυασμούς της συλλογής. 

Σχετικά με την Eastpak 

Από το 1952, η Eastpak δημιουργεί τσάντες που εμπνέουν τον κόσμο για την μετακίνησή του. Ξεκινώντας ως ένας κατασκευαστής στρατιωτικών τσαντών και σακιδίων για τον αμερικάνικο στρατό, η εταιρεία έχει εξελιχθεί σε ένα κορυφαίο brand για τους ανθρώπους που ζουν, εργάζονται και κινούνται μέσα στην πόλη. Από το 2000, η Eastpak αποτελεί brand του χαρτοφυλακίου των διεθνών εμπορικών σημάτων της VF, με την ίδια δέσμευση προς την ποιότητα που έκανε την Eastpak διάσημη. Το brand συνεχίζει να διατηρεί αυτή την ποιότητα σε όλο το εύρος των μοντέρνων και λειτουργικών backpacks, τσαντών ώμου, ταξιδιωτικού εξοπλισμού και αξεσουάρ. 

Σχετικά με την White Mountaineering 

Η White Mountaineering ξεκίνησε το 2006, ως το δημιούργημα του Ιάπωνα σχεδιαστή Yosuke Aizawa. Από τότε, το brand έχει γίνει αναπόσπαστο κομμάτι της ιαπωνικής μόδας. Ακροβατώντας πάντα μεταξύ του σχεδιασμού, της χρησιμότητας και της τεχνολογίας, ο Aizawa χρησιμοποιεί τη φαντασία του για να συνδυάσει και τα τρία στοιχεία μαζί -αλλά και την ακεραιότητα για να διατηρήσει την ουσία του σκοπού, χωρίς να υποταχθεί στους περιορισμούς της αγοράς. 

Στέλλα Σαρρή

Share
Published by
Στέλλα Σαρρή