Μετά την επιτυχία που γνώρισε το πρώτο #UberΓΙΟΡΤΑΖΩ τώρα έρχεται και το sequel #UberΓΙΟΡΤΑΖΩ! Μόνο που τώρα τα πράγματα έγιναν λίγο πιο σύνθετα γιατί ο νικητής προέκυψε μετά από μια μάχη (των μαχών) και νικητής αναδείχτηκε ο Γιάννης και η Γιάννα.

Οι κανόνες της μάχης ήταν απλοί. Όλοι εσείς που είστε followers στην σελίδα μας στο Instagram, @uber_greece, ψηφίσατε τον νικητή μέσα από τον διαγωνισμό που αναφέρονταν στο σχετικό story.

Όσοι γιορτάζετε και είστε ήδη χρήστες της εφαρμογής Uber δεν χρειάζεται να κάνετε τίποτα. Θα λάβετε email από την Uber που θα τα εξηγεί όλα.

Εσείς που γιορτάζετε του Άη Γιάννη και δεν έχετε κατεβάσει ακόμα την εφαρμογή, μην περιμένετε! Κατεβάστε την εφαρμογή, δημιουργήστε λογαριασμό βάζοντας στοιχεία σας, μέχρι τις 2 Ιανουαρίου 2017 στις 5:00μμ και κερδίστε το εορταστικό σας δώρο. Για εξόδους πάντα με ασφάλεια και για να μην αφήνετε ποτέ την ώρα να σας το χαλάει, απολαύστε για τις βραδυνές βόλτες σας 1 UberX διαδρομή εώς 10€ δωρεάν ΚΑΘΕ ημέρα στις 6, 7 και 8 του μήνα Γενάρη, από τις 9μμ μέχρι τις 5πμ!

Τώρα, αν πάλι δε γιορτάζετε του Άη Γιάννη, μην απογοητεύεστε γιατί η Uber σας σκέφτηκε και εσάς! Κάντε tag το φίλο ή τη φίλη σας που γιορτάζουν για να τους ενημερώσετε για την προσφορά, μοιραστείτε τη διαδρομή μαζί τους και γιορτάστε μαζί.       

Πως μπορείτε να λάβετε και εσείς το δώρο για την ονομαστική σας εορτή:

1) Κατεβάστε την εφαρμογή της Uber  στα αντίστοιχα app stores. Η εφαρμογή Uber είναι διαθέσιμη για λειτουργικά iOS & Android.

2) Δημιουργήστε το λογαριασμό σας προσθέτοντας το όνομα, τηλέφωνο, email και επιλέξτε μέθοδο πληρωμής (Κάρτα: χρεωστική, προπληρωμένη ή πιστωτική, Μετρητά ή PayPal).

3) Δείτε αναλυτικά τους όρους και προϋποθέσεις εδώ.

Σχετικά με την Uber

Η αποστολή της εταιρίας Uber είναι να κάνει τις μετακινήσεις αξιόπιστες και προσβάσιμες σε  όλους. Ξεκινήσαμε το 2009 με στόχο να λύσουμε ένα απλό πρόβλημα – πώς μπορείτε να πραγματοποιήσετε μια μετακίνηση με το πάτημα ενός κουμπιού; Μετά από περισσότερα από οκτώ χρόνια και πέντε δισεκατομμύρια μεταφορές ατόμων, αντιμετωπίζουμε μια ακόμα μεγαλύτερη πρόκληση: τη μείωση της κυκλοφοριακής συμφόρησης και της ρύπανσης στις πόλεις μας.