ΑΓΟΡΑ

Tubular. Το μέλλον του design.

Το Tubular έρχεται να κατακτήσει τους streetwear hounds που αγάπησαν τα Stan Smith και τα Superstar.
Ο ανατρεπτικός σκηνοθέτης - χορογράφος Κωνσταντίνος Ρήγος

Ο ανατρεπτικός σκηνοθέτης – χορογράφος Κωνσταντίνος Ρήγος

Advertisement

Τώρα ήρθε η ώρα για το επόμενο αγαπημένο sneaker από τα adidas Originals. Το Tubular έρχεται να κατακτήσει τους streetwear hounds που αγάπησαν τα Stan Smith και τα Superstar. Με sport και fashion σιλουέτα ταυτόχρονα, δεν κάνει συμβιβασμούς, σπάει τα όρια και δημιουργεί καινοτόμο design. Το Tubular δεν είναι απλά ένα ακόμη sneaker, αλλά μια ολόκληρη κατηγορία που έρχεται να «αναστατώσει» την συγκεκριμένη αγορά. Αποτελεί το πιο προοδευτικό sneaker των adidas Originals.

Το Tubular είναι το μέλλον. «Γεννήθηκε» από παλιότερα και κλασικά μοντέλα της adidas και αποτελεί την υπέρτατη και πιο αγνή μορφή της σύγχρονης αισθητικής. Έρχεται για να κυριαρχήσει στον κόσμο του design.

http://youtu.be/L3aUlGwcjkE

Έξι influencers οι οποίοι σχετίζονται με το χώρο του design και της τέχνης, φορούν το νέο sneaker και απαντούν ποιό είναι για αυτούς το μέλλον του design. Ο γνωστός σχεδιαστής μόδας Δημήτρης Πέτρου, η ηθοποιός Τζωρτζίνα Λιώση, ο αρχιτέκτονας Δημήτρης Τσίγκος και οι φωτογράφοι Πάνος Γεωργίου και Ιωάννα Χατζηανδρέου μας εξηγούν πως το μέλλον του design έχει σαφείς αναφορές σε κλασικά κομμάτια αλλά εμπνέεται από τις πιο σύγχρονες τάσεις. Το βίντεο κλείνει ο ανατρεπτικός σκηνοθέτης-χορογράφος Κωνσταντίνος Ρήγος.

Επίσης, ο Κωνσταντίνος Ρήγος, διάσημος για τον τρόπο που μεταμορφώνει κάθε τι κλασσικό, συνεργάζεται με τα adidas Originals για την επίσημη παρουσίαση του Tubular στην Αθήνα. Η παρουσίαση θα πραγματοποιηθεί σε ένα exclusive event στο pop-up store της adidas στην Αιόλου 25 (Πλατεία Αγ. Ειρήνης), την Τρίτη 22 Σεπτεμβρίου, μέσα από ένα μουσικoχορευτικό δρώμενο που συνδυάζει την αναμφισβήτητη lifestyle κληρονομιά του brand με τη street αισθητική.

Μάθε περισσότερα για το Tubular στο www.adidas.com/tubular
Ακολούθησε και μάθε όλα τα νέα της adidas στα social media:

Instagram: www.instagram.com/adidasgr
Twitter www.twitter.com/adidasGR
Facebook: www.facebook.com/adidasOriginals

POP TODAY
© ΦΩΤΑΓΩΓΟΣ ΕΠΕ 2020 / All rights reserved
Διαβάζοντας την POPAGANDA αποδέχεστε την χρήση cookies.