Categories: SPONSORED

Τρία χωριά δίνουν μάχη για την «πατρότητα» του Μπλακ Φράιντεϊ

Φούντωσε για άλλη μια χρονιά η συζήτηση για το ποιο χωριό είναι τελικά ο «πατέρας» του Μπλακ Φράιντεϊ. Πολλά είναι εκείνα που διατείνονται πως είχαν πρώτα την ιδέα, αλλά φαίνεται πως είναι τρία εκείνα που το διεκδικούν περισσότερο.

Ο άτυπος αυτός «πόλεμος» που ξεκίνησε πριν από τέσσερα χρόνια, όλο και φουντώνει. Πρώτο είχε διεκδικήσει την «πατρότητα» του Μπλακ Φράιντεϊ, χωριό στο οποίο βρίσκεται του Παντωπολείο του Κώτσου, με τους κατοίκους να λένε ότι ο Κώτσος πρώτος είχε βγάλει τέτοιες προσφορές στην Ελλάδα. Σύντομα στη μάχη ρίχτηκαν και οι γυναίκες που διοργανώνουν το πανηγύρι της Αγίας Παρασκευής, λέγοντας ότι εκείνες πρώτες είχαν την ιδέα αυτή όταν αποφάσισαν να κάνουν πιο μοντέρνο το πανηγύρι του χωριού τους, βάφοντας μαύρα τα σεμέν που πουλούσαν σε ειδικές προσφορές. Πέρσι, στη μάχη ρίχτηκε και το χωριό του Βρασίδα, ο οποίος λέει ότι εδώ και χρόνια φτιάχνει τη μαύρη λίστα με όλα τα προϊόντα που ήθελαν οι συγχωριανοί του και πήγαινε στον Κωτσόβολο να τα αγοράσει σε απίστευτες τιμές. 

Ίσως σε αυτή την τελευταία πρόταση κρύβεται τελικά όλη η αλήθεια. Μετά από έρευνά μας, αποδείχτηκε ότι δύσκολα θα μάθουμε ποιος ήταν ο πρώτος εμπνευστής της Μπλακ Φράιντεϊ. Αυτό που ξέρουμε όμως, είναι πως όσα χωριά κι αν διεκδικούν την «πατρότητά» της, ο μόνος που μπόρεσε να την απογειώσει με τις μοναδικές προσφορές του, ήταν ο Κωτσόβολος, ο οποίος έχει βάλει τα γυαλιά σε όλα τα χωριά και γράφει ιστορία.

Έτσι συνεχίζει και φέτος να κάνει τις καλύτερες προσφορές από σήμερα το βράδυ στις 21:00, αυτή τη φορά ψηφιακά και τηλεφωνικά, αφού προσαρμόζεται στα νέα δεδομένα. Χιλιάδες προϊόντα σε εκπληκτικές τιμές που θα μπορείτε να παραγγείλετε στο www.kotsovolos.gr ή τηλεφωνικά στο 210 2899999 και να τα παραλάβετε σίγουρα στο σπίτι σας και με ασφάλεια.

Οι έρευνες για το χωριό-εμπνευστή της Μπλακ Φράιντεϊ, συνεχίζονται, μέχρι όμως, να τον βρούμε εσείς ξέρετε που μπορείτε να βρείτε τις πιο χοτ προσφορές. 

Ενημερωθείτε για τις προσφορές της Μπλακ Φράιντεϊ στο https://www.kotsovolos.gr/black-friday ή τηλεφωνικά στο 210 2899999.
Ντενίσα-Λυδία Μπαϊρακτάρι

Γεννήθηκε στην Αλβανία, λίγο πριν την πτώση του κομμουνισμού. Ζει στην Αθήνα από το 1997, παράτησε με μεγάλη επιτυχία το τμήμα Διεθνών και Ευρωπαϊκών Σπουδών της Παντείου και από το 2017 ασχολείται με την δημοσιογραφία.

Share
Published by
Ντενίσα-Λυδία Μπαϊρακτάρι