Αν είστε από εκείνους που μαζεύουν ιδέες για ευφάνταστα δώρα, ικανά να χαρίσουν αυθόρμητα χαμόγελα σε παιδιά, ανίψια, εγγόνια ή βαφτιστήρια, προσθέστε ακόμα ένα στη λίστα σας. Ο λόγος για το Toy Passport, ένα διαβατήριο που θα δημιουργήσετε οι ίδιοι online και θα συντροφεύει το καμάρι σας σε όλα του τα ταξίδια. Δηλαδή… όχι ακριβώς το ίδιο αλλά το αγαπημένο του κουκλάκι!

http://www.youtube.com/watch?v=qPOvL-UWcMo

Το Toy Passport συνιστά μια πανέξυπνη ιδέα αλλά και μία ποιοτικότατη υλοποίηση. Το μόνο που θα χρειαστείτε στην ουσία είναι μια φωτογραφία του λατρεμένου αρκούδου/σκυλάκου/πιγκουίνου ή εν πάση περιπτώσει του λούτρινου με το οποίο το πιτσιρίκι σας έχει γίνει «αυτοκόλλητο». Μη σας απασχολεί το background: θα το αφαιρέσουν οι άνθρωποι του Toy Passport. Πέραν της φωτογραφίας, θα τους δώσετε μερικές ακόμα βασικές πληροφορίες και… αυτό ήταν όλο!


Μέσα σε λίγες μόνο μέρες, θα λάβετε σε ένα ωραιότατο κουτί το διαβατήριο που οι ίδιοι θα έχετε σχεδιάσει, στο χρώμα της επιλογής σας! Μέσα θα έχει φωτογραφίες, σφραγίδες και βέβαια τα στοιχεία του… λούτρινου κατόχου του, μέχρι και την υπογραφή του –μην ανησυχείτε, θα τη δημιουργήσετε οι ίδιοι! Το κόστος του δεν είναι απαγορευτικό (βρίσκεται στα 20€ με τα μεταφορικά να συμπεριλαμβάνονται) ενώ ο χρόνος παράδοσης είναι 7 εργάσιμες μέρες –εξαιρετικός για custom-made αντικείμενο.

Μοναδική προϋπόθεση για να έχει νόημα το δώρο, είναι το πιτσιρίκι να έχει… εξοικειωθεί από μικρή ηλικία με τα αεροπλάνα και βέβαια να διαθέτει και το ίδιο διαβατήριο. Αν λοιπόν στον κοινωνικό σας περίγυρο περιλαμβάνονται οικογένειες που έχουν κάνει το Αθήνα – Λονδίνο, Πειραιάς – Κηφισιά –ή ανήκετε κι εσείς σε μία τέτοια βρε αδερφέ- μην το σκέφτεστε: ένα εμπνευσμένο δώρο μόλις προστέθηκε στη λίστα σας!