Κλείσιμο σε 10 δευτερόλεπτα..
Κλείσιμο
Κλείσιμο σε 10 δευτερόλεπτα..
Κλείσιμο
popaganda
popagandaSPONSORED

Τώρα μπορείς να πας παντού με το ηλεκτρικό σου αυτοκίνητο

Το μεγαλύτερο δίκτυο ταχυφορτιστών στην Ελλάδα είναι εδώ, για να βάλει τέρμα στους προβληματισμούς σου.

Επιτέλους τα ηλεκτρικά αυτοκίνητα μπαίνουν στη ζωή μας και στην Ελλάδα, μια τεχνολογία που στην Ευρώπη έχει ήδη βρει τα πατήματα της, με σχεδόν όλες τις αυτοκινητοβιομηχανίες να διεισδύουν στην ηλεκτροκίνηση, στοχεύοντας στη μείωση των εκπομπών ρύπων. Σύμφωνα με την τελευταία έκδοση της έρευνας EY Mobility Consumer Index (MCI), με συμμετοχή περισσότερων από 9.000 καταναλωτών από 13 χώρες, περισσότεροι από 4 στους 10 ερωτηθέντες που σχεδιάζουν να αγοράσουν καινούριο αυτοκίνητο τον επόμενο χρόνο αναφέρουν ότι αυτό θα είναι ηλεκτρικό

Τα ηλεκτρικά αυτοκίνητα είναι αθόρυβα, όμορφα, κυκλοφορούν στον δακτύλιο και δεν εκπέμπουν ρύπους. Τι άλλο θέλουμε; Ένα πράγμα: να πηγαίνουμε παντού, χωρίς άγχος ότι θα μείνουμε από μπαταρία. Γιατί χρειάζεσαι να φορτίζεις συχνά το ηλεκτρικό σου αυτοκίνητο όταν ταξιδεύεις διανύοντας μεγάλες αποστάσεις και, φυσικά, χρειάζεσαι αυτό να γίνεται γρήγορα. Πολλοί είναι εκείνοι που δεν τολμούν να κάνουν το βήμα προς την ηλεκτροκίνηση, γιατί ανησυχούν ότι στην Ελλάδα δεν υπάρχουν αρκετά σημεία φόρτισης.

Με την nrg, ο προβληματισμός αυτός δεν υπάρχει πια! Γιατί δημιούργησε το incharge, το μεγαλύτερο δίκτυο ταχυφορτιστών με τα περισσότερα σημεία ταχείας επαναφόρτισης ηλεκτρικών οχημάτων στη χώρα. Οι προηγμένοι φορτιστές του δικτύου incharge είναι ικανοί να φορτίσουν ένα ηλεκτρικό όχημα σε έως και το 80% της δυναμικότητάς του σε μισή ώρα. Σε συνεργασία με τα πρατήρια AVIN και Shell του Ομίλου Motor Oil, ο μεγαλύτερος αριθμός ταχυφορτιστών έχει τοποθετηθεί σε πρατήρια αυτοκινητοδρόμων ΣΕΑ, καλύπτοντας το κύριο μέρος του Εθνικού οδικού δικτύου.

Κι αν τα μέχρι τώρα νέα είναι αρκετά, για να κάνουν πραγματικότητα το όνειρο της ηλεκτροκίνησης για τους Έλληνες οδηγούς, η νέα εφαρμογή incharge αποτελεί τον απόλυτο βοηθό-εργαλείο για τη φόρτιση του ηλεκτρικού, ή plug-in hybrid αυτοκινήτου σου. Θα υποθέσουμε ότι μας ρωτάς γιατί το ισχυριζόμαστε αυτό, οπότε και θα σου απαντήσουμε ότι μέσα από τις λειτουργίες της εφαρμογής μπορείς να βρεις ένα σημείο φόρτισης που σε εξυπηρετεί, να επιλέξεις το είδος φόρτισης που επιθυμείς, να παρακολουθήσεις την πορεία της φόρτισης, να δεις το ιστορικό των φορτίσεών σου, να ολοκληρώσεις την πληρωμή και να εξυπηρετηθείς άμεσα 24/7. Έτσι μπορείς να οργανώσεις τις εξορμήσεις σου και να διανύσεις μεγάλες αποστάσεις, χωρίς άγχος, ταξιδεύοντας ανά την Ελλάδα, φορτίζοντας εύκολα και γρήγορα σε έναν από τους σταθμούς φόρτισης incharge.

Όμως δεν τελειώνει εδώ. Υπάρχει κι άλλο, που δεν θα μπορούσε να λείπει.  Αυτό είναι το πρόγραμμα incharge ΗΟΜΕ, το οποίο σχεδιάστηκε για την πλήρη εξυπηρέτηση των κατόχων ηλεκτροκίνητου ή plug-in hybrid υβριδικού οχήματος. Το incharge ΗΟΜΕ, είναι η ιδανική επιλογή για τους οικιακούς πελάτες της nrg, καθώς καλύπτει το σύνολο των αναγκών τους σε ηλεκτρική ενέργεια, συμπεριλαμβανομένης και της επαναφόρτισης του ηλεκτρικού τους οχήματος στο σπίτι. Ο οικιακός φορτιστής της nrg αποτελεί την οικονομική λύση, εύχρηστης και γρήγορης φόρτισης. Εύκολος στην τοποθέτηση, με μικρές διαστάσεις, είναι η κατάλληλη λύση για όλες τις κατοικίες. Πρόκειται για ένα πρόγραμμα με πολλά παράλληλα οφέλη, όπως δωρεάν ηλεκτρική ενέργεια για τη φόρτιση ηλεκτροκίνητου ή plug-in hybrid υβριδικού οχήματος από το σπίτι, για έναν ολόκληρο χρόνο, δωρεάν συνδρομή nrg Green, μηδενική εγγύηση με πάγια εντολή και πολλαπλάσιους πόντους στο allSmart.

Όλα τα παραπάνω κι ακόμα περισσότερα, προσφέρονται από την nrg και στις επιχειρήσεις που θα συνδεθούν στο δίκτυό της, εγκαθιστώντας φορτιστές στον χώρο τους για να εξυπηρετούν τους πελάτες τους. Το incharge BUSINESS αποτελεί την πιο ολοκληρωμένη λύση φόρτισης για κάθε επιχείρηση. H nrg διαθέτει στους πελάτες της έξυπνους φορτιστές ηλεκτρικών οχημάτων με εξαιρετικά προνόμια. Οι AC και DC φορτιστές της nrg αποτελούν τεχνολογικές λύσεις υψηλής αξιοπιστίας για εύχρηστη και ταχεία φόρτιση, καλύπτοντας όλες τις ανάγκες των χρηστών στα δημοσίως προσβάσιμα σημεία φόρτισης. Από την παροχή και εγκατάσταση του φορτιστή, έως τη δωρεάν προσφορά της προηγμένης διαχείρισης και προβολής της υπηρεσίας incharge, η nrg καλύπτει άμεσα και ολοκληρωμένα όλες τις ανάγκες του επιχειρηματία. Στο πλαίσιο αυτό, το incharge BUSINESS προσφέρει στις επιχειρήσεις, αυτοψία εγκατάστασης, προμήθεια σταθμών φόρτισης, υπηρεσίες Operation & Maintenance και προβολή στο δίκτυο incharge. 

Η nrg, είναι φανερό ότι επενδύει έμπρακτα στην ηλεκτροκίνηση, προσφέροντας ένα σύνολο λύσεων για ένα μαγικό ταξίδι, προστατεύοντας το περιβάλλον …χωρίς το άγχος μιας ξεφόρτιστης μπαταρίας.

Δείτε εδώ το χάρτη των διαδρομών του incharge για το επόμενο ηλεκτροκίνητο ταξίδι σας!

POP TODAY
popaganda
© ΦΩΤΑΓΩΓΟΣ ΕΠΕ 2022 / All rights reserved
Διαβάζοντας την POPAGANDA αποδέχεστε την χρήση cookies.