Categories: ΜΟΔΑ

Το νέο Cruise Rider της Puma σχεδιάστηκε για να γίνει instant classic

Η μόδα έρχεται και φεύγει το στυλ όμως είναι αιώνιο, είχε πει κάποτε κάποιος σοφός και δεν θα μπορούσαμε παρά να συμφωνήσουμε απόλυτα μαζί του. Υπάρχουν όμως κάποια “κομμάτια” που με το που τα βλέπεις, συνειδητοποιείς ότι μπορεί να είναι ταυτόχρονα μοδάτα και διαχρονικά μαζί. Είναι αυτά τα “κομμάτια” που από την πρώτη ματιά κιόλας αρχίζεις να κάνεις στο μυαλό σου συνδυασμούς. Κάτι τέτοιο παθαίνεις και με το που αντικρύζεις το νέο Cruise Rider της Puma.

Αξεπέραστο design και μοναδικοί χρωματικοί συνδυασμοί το κάνουν να ξεχωρίζει απ’ όλα τα άλλα sneaker της κατηγορίας του, ενώ ταιριάζει σε κάθε γκαρνταρόμπα. Είτε το φορέσεις με τζιν, είτε με φόρμα και φούτερ μπορεί και απογειώνει το στυλ σου, άσε που φοριέται άνετα και με φορέματα. Άλλωστε, οι κανόνες στη μόδα είναι για να σπάνε. Με έμπνευση από την ομορφιά των vintage αυτοκινήτων, μπορεί και δημιουργεί μοναδικές εμφανίσεις, και κουμπώνει αβίαστα στην καθημερινότητα των σύγχρονων γυναικών. Οι μέρες που κάθε πρωί στεκόμασταν μπροστά στην ντουλάπα προσπαθώντας να συνδυάσουμε τα παπούτσια μας με το κατάλληλο outfit ανήκουν πια στο παρελθόν, αφού τα Cruise Rider ταιριάζουν με όλα.

Ένα sneaker με ελαφρώς υψηλότερη ενδιάμεση σόλα με λεπτομέρειες γλυπτικής, αποτελούμενο από ανθεκτικό κομμάτι και αφρώδες υλικό στο πίσω μέρος του για απόλυτη άνεση. To άνω μέρος περιέχει πλέγμα και nylon με suede επικάλυψη σε έντονα χρώματα, όπως το γαλαζοπράσινο, φωτεινό κίτρινο και μια δόση ροζ, προσθέτοντας μια παιχνιδιάρικη πινελιά στο σχεδιασμό του. Τι σήμαίνουν όλα αυτά; Ότι μπορείς να τα φοράς από το πρωί έως το βράδυ. 

« Τα νέα Cruise Riders είναι τόσο εγώ! Αυτό που μου αρέσει περισσότερο σε αυτά είναι ότι δεν ανησυχώ με τι θα τα συνδυάσω, καθώς πηγαίνουν με όλα», δηλώνει χαρακτηριστικά η Winnie Harlow. Το πανέμορφο μοντέλο από τον Καναδά είναι το πρόσωπο της καμπάνιας και ήδη δεν τα αποχωρίζεται από πάνω της. Το νέο Cruise Rider της Puma είναι εκείνο το παπούτσι που θα απογειώσει το στυλ σου, χωρίς να χρειαστεί να θυσιάσεις καθόλου τη μοναδικότητά του. Εσύ θα του δώσεις τον χαρακτήρα που θέλεις. Μπορεί τη μια μέρα να είναι girly, την άλλη αθλητικό και την επόμενη αυστηρό λουκ δουλειάς. Ό,τι ρούχα κι αν επιλέξεις να βάλεις, το Cruise Rider της Puma μπορεί να τα αναδείξει. 

Είναι γεγονός πως κάποια παπούτσια έχουν αυτό το κάτι που τα κάνει αμέσως εμβληματικά. Θυμάσαι το όνομα τους, τα εντοπίζεις στα πόδια περαστικών στον δρόμο, σκέφτεσαι πως πρέπει να τα αποκτήσεις και κάνεις συνδυασμούς στο κεφάλι σου. Αυτό περίπου παθαίνεις και με το Cruise Rider, που σχεδιάστηκε για να γίνει instant classic

Ανακάλυψε το Cruise Rider σε επιλεγμένα καταστήματα σε όλη την Ελλάδα κι εδώ.
Ντενίσα-Λυδία Μπαϊρακτάρι

Γεννήθηκε στην Αλβανία, λίγο πριν την πτώση του κομμουνισμού. Ζει στην Αθήνα από το 1997, παράτησε με μεγάλη επιτυχία το τμήμα Διεθνών και Ευρωπαϊκών Σπουδών της Παντείου και από το 2017 ασχολείται με την δημοσιογραφία.

Share
Published by
Ντενίσα-Λυδία Μπαϊρακτάρι