Categories: SPONSORED

Tο Εκπτωτικό χωριό McArthurGlen και η Popaganda σας κάνουν δώρο δωροεπιταγές αξίας 150€

Η απόλυτη εμπειρία Christmas shopping είναι και φέτος στο στολισμένο εκπτωτικό χωριό McArthurGlen! Εκεί μπορείτε να επιλέξτε μοναδικά δώρα για όλη την οικογένεια και τους φίλους σας από τα αγαπημένα σας designer brands έως και 70% πιο φθηνά!

Τώρα όμως η Popaganda σε συνεργασία με το εκπτωτικό χωριό McArthurGlen δίνει την δυνατότητα σε δύο από εσάς να κερδίσετε δωροεπιταγές συνολικής αξίας 150€. Για να κάνετε δικό σας αυτό που επιθυμούσατε εδώ και καιρό ή να χαρίσετε στα αγαπημένα σας πρόσωπα το πιο τέλειο δώρο Χριστουγέννων!

Σε όλη τη διάρκεια της εορταστικής περιόδου, μην χάσετε την ευκαιρία να επισκεφθείτε το πιο λαχταριστό Christmas Market! Οι επισκέπτες όλων των ηλικιών θα έχουν τη δυνατότητα να απολαύσουν μια μοναδική γευστική εμπειρία. Δοκιμάστε λουκουμάδες σε πολλούς διαφορετικούς συνδυασμούς, νόστιμα burgers, καραμέλες, σοκολατάκια και ζαχαρωτά, καθώς και ζεστή σοκολάτα & το μοναδικό Glühwein.

Περιπλανηθείτε στα γραφικά και στολισμένα σοκάκια του κέντρου και ζήστε τη μαγεία των Χριστουγέννων! Και μην παραλείψετε να κάνετε μια στάση στο πρωτότυπο photo opportunity στο ισόγειο του κέντρου, όπου μικροί και μεγάλοι μπορούν να αποθανατίσουν στιγμές σε ένα μαγικό Χριστουγεννιάτικο σκηνικό.

Επισκεφθείτε το site του εκπτωτικού χωριού McArthurGlen εδώ.

POPAGANDA

Share
Published by
POPAGANDA