Categories: ΜΟΔΑ

Τι πρέπει να φορέσει ένα fashion icon αυτή τη σεζόν;

Οι τελευταίες ζεστές μέρες του καλοκαιριού πλησιάζουν προς το τέλος τους και σύντομα θα πρέπει να αποχαιρετήσουμε τον ζεστό καιρό και να αποδεχθούμε το ελαφρώς νοσταλγικό αλλά πανέμορφο φθινόπωρο, που έρχεται προς τα τέλη του Σεπτεμβρίου. Είναι επίσης η ώρα να αναδιατάξουμε την γκαρνταρόμπα μας και να κάνουμε μια λίστα με τα νέα πράγματα που πρέπει να πάρουμε για να είναι πλήρης και ολοκληρωμένη η συλλογή μας. Οι φθινοπωρινές τάσεις της μόδας είναι ήδη στον ορίζοντα και ετοιμάσαμε μια σύντομη παρουσίαση των κομματιών που κάθε fashion icon πρέπει να έχει στην προσωπική του συλλογή για να υποδεχτεί τη νέα σεζόν με στυλ και αυτοπεποίθηση. 

Ποια είναι τα σχέδια και τα χρώματα του φθινοπώρου;

Έχουμε συνηθίσει να συνδυάζουμε το φθινόπωρο με τα ζεστά χρώματα που θυμίζουν φύλλα που πέφτουν, όπως το πορτοκαλί, το κόκκινο, το κίτρινο και το καφέ, αλλά αυτή τη σεζόν οι συλλογές θα μας εκπλήξουν με μια ακόμη μεγαλύτερη γκάμα χρωμάτων, που θα μας θυμίζει ελαφρώς τη νοσταλγία που νιώθουμε για το καλοκαίρι που φεύγει. Ετοιμαστείτε να βάλετε στην γκαρνταρόμπας σας φρέσκα γυναικεία παντελόνια  και μπλούζες σε έντονες αποχρώσεις όπως ροζ και κίτρινο νέον, με τις οποίες όλα τα βλέμματα θα είναι στραμμένα πάνω σας, όπου και αν εμφανιστείτε.

Οι εκπλήξεις δεν σταματούν με τα χρώματα. Εάν τα τελευταία χρόνια τα πατρόν skinny είχαν την τιμητική τους, η πανδημία και οι συνθήκες γύρω από αυτήν, που μας ανάγκασαν να μείνουμε στο σπίτι περισσότερο από το συνηθισμένο, επέβαλαν αλλαγές στις ανάγκες μας όσο αφορά τα ρούχα. Αυτός είναι και ο λόγος για τον οποίο η ελευθερία και η άνεση των αθλητικών ενδυμάτων εφαρμόστηκαν σε στυλ για την πόλη και αυτό οδήγησε στην επιστροφή του φαρδύ παντελονιού  και των φαρδιών μανικιών.

Πως να συνδυάζουμε τα ενδύματά μας με το ευκολότερο τρόπο;

Μερικές φορές κατακλυζόμαστε από νέα ρούχα και η ντουλάπα μας γίνεται τόσο γεμάτη που ξεχνάμε τι κρύβει μέσα της και κάποια ενδύματα δεν έχουν την ευκαιρία ποτέ να φορεθούν. Για να είστε βέβαιη ότι θα φοράτε ό, τι θα επιλέξετε από τις καινούριες συλλογές, σας συμβουλεύουμε να προσπαθήσετε να φανταστείτε τουλάχιστον τρεις εμφανίσεις στις οποίες μπορείτε να  συμπεριλάβατε το εν λόγω καινούριο ρούχο. Φυσικά, ακολουθήστε τις τάσεις της μόδας και πάρτε ενδύματα που θα είναι επίκαιρα για τη σεζόν – μπορείτε να ρίξετε μια ματιά σε ενδύματα που ταιριάζουν σε κάθε στυλ και γούστο στον παρακάτω σύνδεσμο – https://modivo.gr/c/gynaikes/roucha.

Ένα άλλο κόλπο για να βεβαιωθείτε ότι κάποια καινούρια μπλούζα δεν κάθετε ξεχασμένη  στην ντουλάπα σας είναι να δημιουργήσετε τέσσερα άλμπουμ – από ένα για κάθε σεζόν, στα οποία να συλλέξετε φωτογραφίες από ήδη ολοκληρωμένες εμφανίσεις από τις οποίες να αντλείτε έμπνευση. Με αυτόν τον τρόπο δεν θα χάνετε χρόνο για να αναρωτιέστε τι να φορέσετε και θα χρησιμοποιήσετε όλα τα κομμάτια στην γκαρνταρόμπας σας. Αν σας αρέσει αυτή η μέθοδος προγραμματισμού, μπορείτε να το περιπλέξετε κάνοντας ένα άλλο άλμπουμ στο οποίο θα μεταφέρετε τα ρούχα που έχετε φορέσει περισσότερο τον τελευταίο μήνα και ήρθε η ώρα να «ξεκουραστείτε» από αυτά για λογαριασμό άλλων.

Οι καινούριες συλλογές για τη σεζόν Φθινόπωρο 2021 προσφέρουν μια τεράστια ποικιλία ενδυμάτων για κάθε γούστο και είμαστε σίγουροι ότι έχετε ήδη επισημανθεί τουλάχιστον μερικές από τις τάσεις που προτείνουμε να βάλετε στην γκαρνταρόμπα σας. Σας ευχόμαστε ευχάριστα ψώνια και θυμηθείτε ότι τα ψώνια δεν είναι σπατάλη όταν είναι ένα μέσο αντιμετώπισης της φθινοπωρινής κούρασης!

POPAGANDA

Share
Published by
POPAGANDA