ΑΓΟΡΑ

Τι είναι το #teleftaiotsigaro που μιλούν όλοι στα social media;

Ήδη έχει κατακλύσει τους λογαριασμούς πολλών Ελλήνων.

Τα τελευταία χρόνια, σε συνδυασμό και με την πρόοδο της τεχνολογίας, έχουμε ανακαλύψει νέους τρόπους για να απολαμβάνουμε πράγματα. Οι παλαιότερα «ένοχες» απολαύσεις έχουν αλλάξει κατά πολύ με τη βοήθεια της τεχνολογίας, με αποτέλεσμα ολοένα και περισσότερες εταιρείες να «αγκαλιάζουν» αυτούς τους νέους τρόπους απόλαυσης.

Αν κυκλοφορείς λοιπόν στην πόλη ή έχεις Instagram (δηλαδή αν ανήκεις στο 99% των ανθρώπων) σίγουρα θα έχεις δει κι εσύ το «κίνημα» του τελευταίου τσιγάρου.

Τι έχουν πάθει οι Έλληνες celebrities και influencers και μας ανακοινώνουν πως κάνουν το #teleftaiotsigaro τους; (btw, μπράβο τους!).

Ο Γιώργος Μαυρίδης είναι γνωστός για τις ευαισθησίες που τον διακρίνουν αλλά και για τον δυναμικό του χαρακτήρα. Αυτά τα δύο χαρακτηριστικά φαίνεται πως συνδυάζει και στην περίπτωση του τελευταίου τσιγάρου καθώς ευαισθητοποιείται σχετικά με το ζήτημα της διακοπής του καπνίσματος ενώ ταυτόχρονα δείχνει τον απαραίτητο δυναμισμό που χρειάζεται για να πετύχει κάποιος κάτι τέτοιο.

Ο επιτυχημένος τραγουδιστής Κωνσταντίνος Αργυρός δείχνει πως είναι και ένας ιδιαίτερα συνειδητοποιημένος άνθρωπος καθώς και αυτός κάνει το #teleftaiotsigaro του, αναζητώντας νέους τρόπους απόλαυσης.

Η Ελένη Φουρέιρα, η οποία θα εκπροσωπήσει την Κύπρο στη φετινή Eurovision, φαίνεται πως έχει βρει το μυστικό για να κάνει όσο το δυνατόν καλύτερη την εμφάνιση της. Ξεκάθαρα προτιμά το make up των smokey eyes παρά το παραδοσιακό τσιγάρο.

Ο γνωστός φωτογράφος Νικόλας Μάστορας του οποίου η φήμη φτάνει μέχρι και στις Ηνωμένες Πολιτείες, μας ενημερώνει για το γεγονός ότι έχει κόψει το κάπνισμα εδώ και δέκα χρόνια και μας παρακινεί να κάνουμε το ίδιο.

Ο γνωστός ηθοποιός Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης αποτελεί μία από τις πιο αναγνωρίσιμες μορφές του ελληνικού θεάτρου με τις παραστάσεις στις οποίες συμμετέχει να γίνονται sold out πριν καν παρουσιαστούν στο κοινό. Και εκείνος μας ενημερώνει για το πόσο σημαντικό είναι αυτό το #teleftaiotsigaro.

O Δημήτρης Τσακούμης γυρίζει συνεχώς στην πόλη με σκοπό να δοκιμάσει και να κρίνει. Χώρις τσιγάρο φυσικά όλα γίνονται πιο εύκολα.

Αν θες να μάθεις τα κατάλληλα μέρη για να βρεθείς με την παρέα σου και να πιεις ένα ποιοτικό ποτό, τότε η Ελένη Νικολούλια είναι ο άνθρωπος σου. Πάντα χωρίς τσιγάρο.

Η Ελιάνα Χρυσικοπούλου εκτός από τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις είναι και μαμά δύο κοριτσιών. Μέσα από το Instagram μας ενημερώνει για όλα όσα αφορούν τη μαμά του σήμερα αλλά και το πόσο μπορεί να αλλάξει η ζωή ενός ανθρώπου μετά το τελευταίο τσιγάρο.

Όντας μία International fashion influencer, η Έλενα Γαλύφα βρίσκεται σε όλα τα shows μόδας του εξωτερικού. Έτσι, έρχεται σε επαφή με πολλές και διαφορετικές κουλτούρες με αποτέλεσμα να μπορεί να αντιλαμβάνεται γιατί δε θέλει πλέον το κάπνισμα στη ζωή της.

Ο Ορέστης Καρύδας είναι ένας ηθοποιός – καλλιτέχνης με ιδιαίτερες ευαισθησίες. Αντιλαμβάνεται εύκολα λοιπόν ότι πάντα η απόλαυση ενός καφέ συνδυάζεται πολύ καλύτερα με την ανάγνωση ενός βιβλίου παρά με ένα τσιγάρο.

Ο επιχειρηματίας Γιώργος Παπακώστας έχει ως σκοπό οι πελάτες να απολαμβάνουν πάντα την καλύτερα εμπειρία επίσκεψης στα μαγαζιά του. Τι καλύτερο από την απουσία καπνού από τσιγάρο στον αέρα;

Είναι εύκολα αντιληπτό ότι ο κόσμος αλλάζει. Νέες συνήθειες και τρόποι απόλαυσης μπαίνουν στη ζωή μας κάνοντας τη όσο το δυνατόν καλύτερη. Για αυτό το λόγο, είναι ιδιαίτερα σημαντικό να αγκαλιάζουμε πρωτοβουλίες οι απορίες αφορούν το «ευ ζην» μας. Μία από αυτές είναι και το #teleftaiotsigaro.

Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα της καμπάνιας εδώ.

POP TODAY
© ΦΩΤΑΓΩΓΟΣ ΕΠΕ 2020 / All rights reserved
Διαβάζοντας την POPAGANDA αποδέχεστε την χρήση cookies.