Κλείσιμο σε 10 δευτερόλεπτα..
Κλείσιμο
Κλείσιμο σε 10 δευτερόλεπτα..
Κλείσιμο
DESIGN

Το ελληνικό καλοκαίρι φέρνει μαζί του και τα The Blue White

Τα νέα αξεσουάρ και είδη διακόσμησης της Αλεξάνδρας Στάη συνδυάζουν τη γραφιστική τέχνη με την παράδοση και τη σύγχρονη διακόσμηση.
THEBLUEWHITE_POUCHES

Οι ναυτικές μαρινιέρες, τα πλάσματα της θάλασσας, οι βάρκες των ψαράδων και οι γλάροι που θυμίζουν εικόνες από το ελληνικό καλοκαίρι εμπνέουν πλέον και μία νέα ελληνική εταιρία που συνδυάζει τη γραφιστική τέχνη με την παράδοση και τη σύγχρονη διακόσμηση. Τα καλαίσθητα αξεσουάρ και είδη διακόσμησης “The Blue White” έχουν ως σήμα κατατεθέν τους δύο χρώματα, το μπλε και το λευκό, και με βάση αυτά η εταιρεία μας παρουσιάζει ιδιαίτερα αντικείμενα για το σπίτι, την παραλία αλλά και τις καθημερινές εξόδους μας.

THEBLUEWHITE_PAREO
 

THEBLUEWHITE_CUSHIONS

Πίσω από τα “The Blue White”  βρίσκεται η γραφίστρια Αλεξάνδρα Στάη που αγαπά το γαλαζόλευκο σκηνικό των ελληνικών νησιών και δημιουργεί αξεσουάρ όπως σουπλά, κούπες, μαξιλάρια, παρεό και πορτοφόλια, t-shirts και hoodies. Τα υλικά της είναι προσεκτικά επιλεγμένα, με πρωταγωνιστή το βαμβάκι.

THEBLUEWHITE_PAREO_2
THEBLUEWHITE_NIGHTMASKS

Από τα φλυτζανάκια του καφέ μέχρι τις μάσκες ύπνου, όλα τα αντικείμενα παράγονται στην Ελλάδα και φέρουν τα γαλαζόλευκα γραφιστικά σχέδια της εμπνεύστριας και δημιουργού τους. Απόφοιτος της Ecole supérieure d’Arts Graphiques, Academie Julian του Παρισιού, σπούδασε γραφικές τέχνες υπό την καθοδήγηση του καταξιωμένου Γάλλου καθηγητή Etienne Robial.

THEBLUEWHITE_POUCH_2
THEBLUEWHITE_CUPS

Με πολυετή εμπειρία στο χώρο του graphic design και σημαντική προϋπηρεσία σε διαφημιστικές εταιρίες σε Παρίσι, Αθήνα και Νέα Υόρκη, η Αλεξάνδρα Στάη έχει συμμετάσχει σε projects για διεθνείς πελάτες όπως Dior, Clinique, Max Mara, Rizzoli books και άλλους. Η αγάπη της, όμως, για την Ελλάδα την έπεισε να επιστρέψει στην πατρίδα της και να ασχοληθεί με τα στοιχεία εκείνα που τελικά τη γεμίζουν περισσότερο: την ομορφιά της χώρας, το μπλε του ουρανού, το φως του ήλιου και ο μοναδικός χαρακτήρας των ελληνικών νησιών. Κάπως έτσι λοιπόν γεννήθηκαν τα “The Blue White”.

THEBLUEWHITE_PLACEMATS
THEBLUEWHITE_SWEATSHIRT

Η συλλογή είναι διαθέσιμη σε επιλεγμένα σημεία σε Αθήνα, Μύκονο, Πάρο, Σαντορίνη, Σπέτσες, Σκιάθο αλλά και  online στο We Create Harmony. Περισσότερες πληροφορίες για τα “The Blue White” θα βρείτε επίσης εδώ.

POP TODAY
© ΦΩΤΑΓΩΓΟΣ ΕΠΕ 2021 / All rights reserved
Διαβάζοντας την POPAGANDA αποδέχεστε την χρήση cookies.