ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Ανακαλύψαμε έναν εντυπωσιακό κόσμο στο νέο κατάστημα Κωτσόβολος που άνοιξε στην Καλλιθέα

Όταν πρόκειται για τεχνολογία, αυτό που ζητάμε από ένα κατάστημα είναι να μας προσφέρει άπειρες επιλογές, σε έναν χώρο λειτουργικό και ευχάριστο και με προσωπικό έτοιμο να μας λύσει κάθε απορία και να μας βοηθήσει να επιλέξουμε το καλύτερο για εμάς.

Η Κωτσόβολος έκανε και πάλι τη διαφορά, ικανοποιώντας κάθε μας επιθυμία. Όταν περάσαμε τις πόρτες του νέου, υπερσύγχρονου καταστήματος στην οδό Ελευθερίου Βενιζέλου 262 στην Καλλιθέα, που αποτελεί μεταστέγαση που ήδη υπάρχοντος καταστήματος, νιώσαμε σαν στο σπίτι μας, αφού κάθε όροφος προσφέρει μια ξεχωριστή αγοραστική εμπειρία, με πρωταγωνιστές τις καινοτόμες τεχνολογίες σε όλες τις προϊοντικές κατηγορίες.

Το «νέο σπίτι της τεχνολογίας» στην Καλλιθέα -μόλις 50μ. μακριά από το προηγούμενο κατάστημα- το οποίο κατασκευάστηκε σε χρόνο ρεκόρ, φιλοξενείται σε 2.200 τ.μ. και εκτείνεται σε 3 ορόφους, είναι προσβάσιμο σε άτομα με αναπηρίες, διαθέτει δωρεάν parking, Service point με την υπηρεσία Fix & Go για επισκευή σε 1 ώρα και Quick point για άμεση και ασφαλή παραλαβή παραγγελιών. Όποια και αν είναι η ανάγκη ή η επιθυμία σας, σίγουρα μια βόλτα εκεί θα σας πείσει ότι δεν θα μείνει ανεκπλήρωτη.

Οι ευχάριστες εκπλήξεις όμως δεν σταματούν εκεί, αφού το νέο κατάστημα είναι το πρώτο της Κωτσόβολος που αποκτά πιστοποιητικό ενεργειακής απόδοσης A’, καθώς χρησιμοποιήθηκαν όλες οι νέες τεχνολογίες υλικών και εξοπλισμού που εγγυώνται μεγάλα επίπεδα εξοικονόμησης ενέργειας, όπως ενεργειακά θερμοδιακοπτόμενα κουφώματα, περιμετρική επένδυση εξωτερικών τοίχων με θερμομόνωση, θερμομόνωση δώματος, κλιματισμό με εγκατάσταση μονάδων υψηλής θερμικής (CPO) και ψυκτικής (EER)  απόδοσης, εγκατάσταση συστημάτων αερισμού – εξαερισμού των χώρων με ανάκτηση ενέργειας 70% και πηγές φωτισμού τύπου LED με τη λιγότερη δυνατή κατανάλωση ενέργειας.

Έχοντας μια μεγάλη λίστα με προϊόντα που επιθυμούσε η παρέα, διαπιστώσαμε ότι οι επιλογές είναι άπειρες και μάλιστα η περιήγηση στους φωτεινούς χώρους αποδείχτηκε μια ξεχωριστή εμπειρία με ωραίες λύσεις για όσα είχαμε στο μυαλό μας.

Στο ισόγειο βρήκαμε ό,τι κυκλοφορεί σε προϊόντα gaming, Smartphones, τεχνολογικά συστήματα ήχου, smart συσκευές, laptops και τηλεοράσεις αλλά και όλες τις κορυφαίες υπηρεσίες της Κωτσόβολος που εγγυώνται εύκολη και γρήγορη εξυπηρέτηση. Αναγκαίο, γιατί γλυτώσαμε χρόνο αναμονής στα ταμεία μέσω της υπηρεσίας Pay Express και των μηχανημάτων αυτόματης πληρωμής μετρητών Cashdro.

Αμέσως μετά, περάσαμε σε ένα κορυφαίο corner, αυτό του gaming «Here to Play», για να διαπιστώσουμε ότι αυτές οι λεπτομέρειες, οι οποίες καλύπτουν κάθε ανάγκη σε σχέση με τη τεχνολογία, είναι που κάνουν την εμπειρία στο νέο κατάστημα, ακόμα πιο ξεχωριστή. Και για το περιβάλλον, υπάρχει το σημείο της ανακύκλωσης των παλαιών μας συσκευών, για να ανακυκλώσουμε τις συσκευές μας. 

Κάνοντας μια βόλτα στον πρώτο όροφο ανακαλύψαμε το σημείο των ολοκληρωμένων υπηρεσιών της Κωτσόβολος, K Plus, καθώς και το σημείο πώλησης κουζινομηχανών, όπου με τη βοήθεια διαδραστικών οθονών, είχαμε τη δυνατότητα να δούμε όλα τα εξαρτήματα και τις δυνατότητές τους, συγκρίνοντας τα χαρακτηριστικά τους. Μια άκρως διασκεδαστική στιγμή αφού μας φάνηκε σαν παιχνίδι στο οποίο συμμετείχαμε όλοι μαζί.

Περνώντας στον δεύτερο όροφο ο ενθουσιασμός μεγάλωσε αφού ο καθένας μας, με τη βοήθεια του έμπειρου προσωπικού της εταιρείας, είχε τη δυνατότητα να ανακαλύψει αμέτρητες προτάσεις και να δημιουργήσει την κουζίνα των ονείρων του.

Κάνοντας μια επίσκεψη στο νέο σπίτι της τεχνολογίας της Κωτσόβολος στην Καλλιθέα, θα ανακαλύψετε και μόνοι σας μία μοναδική αγοραστική εμπειρία, αφού η αισθητική και η δομή του νέου καταστήματος συμβάλλουν στο να νιώσετε πραγματικά «σαν στο σπίτι σας».

Ανακαλύψτε περισσότερα για το κατάστημα Κωτσόβολος στην Καλλιθέα, ΕΔΩ
POPAGANDA