Κλείσιμο σε 10 δευτερόλεπτα..
Κλείσιμο
Κλείσιμο σε 10 δευτερόλεπτα..
Κλείσιμο
popaganda
popagandaSPONSORED

«Ταξίδι» στην Ιταλία μέσα από 4 σειρές

«Andiamo» για ιταλική φινέτσα στον πλούσιο on demand κατάλογο της COSMOTE TV.

Οι γιορτές των Χριστουγέννων πλησιάζουν και το μυαλό μας ήδη «τρέχει» σε εκδρομές και ταξίδια. All time classic προορισμός; η Ιταλία. Μέχρι να κάνεις «book» τα εισιτήριά σου, εμείς θα σε μυήσουμε στην ιταλική φινέτσα, μέσα από 4 σειρές που περιλαμβάνονται στον πλούσιο κατάλογο της COSMOTE TV. 

Masantonio

Ο Elio Masantonio είναι ένας ιδιόμορφος αστυνομικός, που ζει στη Γένοβα και αναλαμβάνει την επίλυση υποθέσεων εξαφάνισης. Βασικό του όπλο είναι η σπάνια ικανότητά του να διεισδύει στη ζωή και το μυαλό των αγνοουμένων. Μέσα από τη διαδικασία εύρεσης των ατόμων που αγνοούνται, η σειρά αφηγείται τις ανθρώπινες ιστορίες που κρύβονται πίσω από κάθε υπόθεση εξαφάνισης. Μία αστυνομική σειρά από τους παραγωγούς του πολυβραβευμένου «Gomorrah».

Detective Ricciardi   

Ο νεαρός ντετέκτιβ Ricciardi στην πόλη της Νάπολι την δεκαετία του ’30, δεν αφήνει καμία υπόθεση άλυτη, μέσα από την ιδιαίτερη ικανότητα του να βλέπει τα φαντάσματα ανθρώπων που έχουν σκοτωθεί βίαια και να ακούει την τελευταία τους σκέψη. Συνειδητοποιώντας ότι το μοναδικό χάρισμα του να συνομιλεί με τους νεκρούς είναι ταυτόχρονα ευλογία και κατάρα, στην πορεία των ερευνών θα βρεθεί διχασμένος ερωτικά ανάμεσα σε μια νεαρή κοπέλα και μια αινιγματική πλούσια χήρα. Η σειρά είναι βασισμένη σε σειρά 10 λογοτεχνικών μυθιστορημάτων, με τον ομώνυμο ήρωα ως κεντρικό χαρακτήρα. 

Lolita’s Investigations

Η Lolita είναι μια μεσογειακή γυναίκα, που εργάζεται ως υποδιευθύντρια του αστυνομικού τμήματος στο Μπάρι, σε ένα ανδροκρατούμενο περιβάλλον. Με εξαιρετικές επαγγελματικές δεξιότητες, ισχυρή αφοσίωση στη δουλειά και έντονο ένστικτο, μάχεται ενάντια στα στερεότυπα που αντιμετωπίζει καθημερινά ως γυναίκα. Σε αντίθεση με τον χώρο εργασίας της, στην ιδιωτική της ζωή περιβάλλεται από γυναίκες και συγκεκριμένα από τη μητέρα της Nunzia και την αδελφή της Carmela, με τις οποίες την δένει μια σχέση αγάπης-μίσους. Single στην προσωπική της ζωή, βρίσκει κάθε δικαιολογία για να μην εμπλακεί σε σχέσεις, μέχρι που ένας πρώην σύντροφος της βρίσκεται κρατούμενος στο τμήμα για μια περίεργη υπόθεση.

Mina Settembre

Η Mina Settembre είναι μια γλυκιά κοινωνική λειτουργός, πάντα διατεθειμένη να προσφέρει βοήθεια σε όποιον την χρειαστεί. Πρόσφατα χωρισμένη, η Μίνα είναι διχασμένη μεταξύ του πρώην συζύγου της Claudio και του Domenico, του νέου γυναικολόγου στη δουλειά. Όταν μετά το θάνατο του πατέρα της βρίσκει μια φωτογραφία στο στούντιο του, θέλει να μάθει ποια είναι η γυναίκα που απεικονίζεται. Τι γίνεται αν ο πατέρας της κρύβει μια δεύτερη ζωή από όλους; Αποφασισμένη να το μάθει, η Μίνα ξεκινά μια έρευνα που θα τη φέρει πρόσωπο με πρόσωπο με μια αλήθεια πολύ πιο άβολη απ’ ό,τι είχε φανταστεί. Η κωμωδία, τα συναισθήματα, το δράμα και το μυστήριο είναι τα συστατικά αυτής της σειράς, η οποία προσφέρει επίσης μια τοιχογραφία της Νάπολης – και γενικότερα της Ιταλίας – και της πολυπλοκότητας των ανθρώπων της. 

Προορισμός για την προβολή των σειρών είναι η δωρεάν, on demand υπηρεσία της COSMOTE TV, COSMOTE TV PLUS. 

POP TODAY
popaganda
© ΦΩΤΑΓΩΓΟΣ ΕΠΕ 2022 / All rights reserved
Διαβάζοντας την POPAGANDA αποδέχεστε την χρήση cookies.