Τοξότης

Ο Ιούνιος έχει αρκετές αλλαγές και αυτό είναι λογικό όταν έχουμε δύο εκλείψεις και ανάδρομο Ερμή. Η πρώτη έκλειψη μάλιστα είναι σεληνιακή και πραγματοποιείται στο ζώδιό σου και είναι μια ένδειξη ότι έπειτα από πολλή επεξεργασία και προσπάθεια, επιτυχίες, απογοητεύσεις και προσδοκίες, είσαι πλέον σε θέση να ξέρεις καλύτερα τι θέλεις και τι χρειάζεσαι. Είναι μια καλή στιγμή για να αφήσεις πίσω σου οτιδήποτε σταματάει την εξέλιξή σου και να αλλάξεις κεφάλαιο σε κάποιους τομείς.

Από τις 18 ο Ερμής θα κινείται ανάδρομα στον Καρκίνο (έως τις 12 Ιουλίου) και αυτή δεν θα είναι η καλύτερη περίοδος για οικονομικές συμφωνίες και συμβόλαια, αν δεν γίνεται αλλιώς όμως, τότε πρέπει να το κάνεις προσεκτικά. Η δεύτερη έκλειψη είναι ηλιακή και πραγματοποιείται στις 21 στο ίδιο σημείο με τον ανάδρομο Ερμή.

Είναι μια πολύ θετική ένδειξη ευκαιριών στον οικονομικών τομέα, αλλά και στην ερωτική σου ζωή, ο οίκος αυτός συμβολίζει το πάθος και την οικειότητα μεταξύ άλλων. Εξάλλου λίγες μέρες μετά, στις 25, η Αφροδίτη θα αρχίσει να κινείται ορθόδρομα στο σημείο που συμβολίζει τη συντροφικότητα και ο Άρης, στις 28 θα επηρεάζει την ερωτική σου ζωή έντονα.

Στην επόμενη σελίδα: ο Αιγόκερως