Ζυγός

Ο Ιούνιος είναι ένας μήνας αρκετών αλλαγών και λογικό, όταν έχουμε δύο εκλείψεις και ανάδρομο Ερμή. Η πρώτη έκλειψη είναι σεληνιακή και πραγματοποιείται στις 5 στον Τοξότη, είναι αρκετά έντονη λόγω της αντίθεσής της με τον Ήλιο και αφορά θέματα επικοινωνίας, γνωριμιών, συμφωνιών και συμβολαίων, και ίσως θέματα που έχουν να κάνουν με αδέρφια. Γενικότερα η επικοινωνία θέλει προσοχή, το πώς εκφράζεις τα μηνύματά σου και πώς ερμηνεύεις των άλλων δηλαδή. Με την έκλειψη είναι πιθανό να ολοκληρωθεί μια συμφωνία όμως και να φύγει ένα βάρος.

Ο Ερμής θα κινείται ανάδρομα από τις 18 και ίσως χρειαστεί να ξαναδείς κάποια επαγγελματικά θέματα που εκκρεμούν ή ίσως επιστρέψουν κάποια πρότζεκτ που για κάποιο λόγο είχαν παγώσει.

Μπορεί τώρα να πέφτουν όλα μαζί βέβαια, αλλά φαίνεται ότι θα έχεις παραγωγική δουλειά. Και αυτό όχι μόνο λόγω ανάδρομου Ερμή, αλλά και λόγω της δεύτερης έκλειψης στις 21 που είναι ηλιακή και πραγματοποιείται στο ίδιο σημείο, τον οίκο των επαγγελματικών σου, και φέρνει ευκαιρίες και νέα ξεκινήματα για αρκετό διάστημα μετά την ολοκλήρωσή της.

Στην επόμενη σελίδα: ο Σκορπιός