Δίδυμοι

Ο Ιούνιος είναι έντονος και με πολλές εξελίξεις, λογικό, με δύο εκλείψεις και ανάδρομο Ερμή δεν θυμίζει και πολύ τους προηγούμενους μήνες. Στις 5 έχουμε την πρώτη έκλειψη, η οποία είναι σεληνιακή και πραγματοποιείται στον Τοξότη. Αφορά τις σχέσεις, τις συνεργασίες και τη συναισθηματική σου ζωή και κυρίως τον τρόπο που αντιλαμβάνεσαι αυτούς τους τομείς και κάπως μπορεί να αλλάξει ο τρόπος που χειρίζεσαι τις σχέσεις σου.

Από τις 18 ο Ερμής θα κινείται ανάδρομα (έως τις 12 Ιουλίου) και οι εξελίξεις θα είναι πιο αργές, αλλά αυτό θα σε βοηθήσει ώστε να επικεντρωθείς στα απαραίτητα και να φύγουν οι εκκρεμότητες που σε βαραίνουν. Στις 21 η δεύτερη έκλειψη του μήνα είναι ηλιακή και μπορεί να φέρει ένα σημαντικό νέο ξεκίνημα στα οικονομικά σου.

Η Αφροδίτη σχεδόν όλο τον μήνα θα εξακολουθεί να είναι ανάδρομη στο ζώδιό σου και ειδικά στο διάστημα 18 με 25 μπορεί να επιστρέψουν πρόσωπα από το παρελθόν. Στις 25 θα ξεκινήσει την ορθόδρομη πορεία της και αυτό θα φανεί στις σχέσεις και στη συναισθηματική σου ζωή.

Στις 28 ο Άρης θα περάσει από τους Ιχθύς στον Κριό και η πίεση στη δουλειά ή με ένα πρότζεκτ στο οποίο είσαι αφοσιωμένος-η θα μειωθεί και κοινωνικά θα αρχίσεις να είσαι σε μια ενεργή και λαμπρή φάση.

Στην επόμενη σελίδα: ο Καρκίνος