Ιχθύες

Ο Ιούνιος είναι ένας έντονος μήνας με δύο εκλείψεις και ανάδρομο Ερμή. Η πρώτη έκλειψη είναι σεληνιακή και πραγματοποιείται στις 5 στον δέκατο οίκο σου που αφορά τα επαγγελματικά και φαίνεται ότι μπορεί να γίνει μια αλλαγή όπως μια νέα θέση εργασίας ή ότι ολοκληρώνεις ένα επαγγελματικό έργο και ξεκινάς κάτι νέο. Μπορεί να χρειαστεί να μετακινηθείς σε άλλη πόλη ή να αναζητήσεις κατοικία λόγω δουλειάς ή μπορεί να μην υπάρχουν ισορροπίες μεταξύ προσωπικής δουλειάς και εργασίας και όλα αυτά με την έκλειψη να ξεκαθαριστούν.

Ο Ερμής θα κινείται ανάδρομα από τις 18 και μέχρι τις 12 Ιουλίου ίσως η επικοινωνία να μην είναι ιδανική, από την άλλη επανεξετάζεις την ερωτική σου ζωή και πιθανότατα βλέπεις πρόσωπα από το παρελθόν.

Στο ίδιο σημείο με τον ανάδρομο Ερμή, στον πέμπτο οίκο σου, γίνεται και η δεύτερη έκλειψη του μήνα, ηλιακή αυτή τη φορά, η οποία αφορά πάλι την ερωτική σου ζωή, τη δημιουργικότητα και τα παιδιά και δείχνει ότι ξεκινάει κάτι νέο που σχετίζεται με αυτούς τους τομείς, πιθανώς η απόφαση για τη δημιουργία μιας νέας σχέσης ή για διεύρυνση της οικογένειάς σου.

Μέχρι τις 28 ο Άρης θα βρίσκεται στο ζώδιό σου και θα σου δίνει ενέργεια για να κάνεις ό, τι θέλεις, αλλά από τον Ιούλιο θα βρίσκεται στα οικονομικά σου που σημαίνει ότι θα γίνεις περισσότερο διεκδικητικός σε αυτά, αλλά και ότι μπορεί να έρθουν και κάποια έξοδα τον επόμενο μήνα (για αυτό οργανώσου από τώρα).

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12