Αιγόκερως

Ο Ιούνιος είναι ένας έντονος μήνας με αρκετές αλλαγές λόγω των δύο εκλείψεων και του ανάδρομου Ερμή. Η πρώτη έκλειψη είναι σεληνιακή και πραγματοποιείται στις 5 στον δωδέκατο οίκο σου που σχετίζεται με τη διάθεση και τις εσωτερικές αλλαγές. Μπορεί να νιώθεις ότι υπάρχει ένταση στην ατμόσφαιρα και ότι πρέπει να κλείσει μια περίοδος με τις εκκρεμότητές της, οποιασδήποτε φύσης, για να ξεκινήσουν νέα πράγματα.

Από τις 18 ο Ερμής θα κινείται ανάδρομα (έως τις 12 Ιουλίου) και η επικοινωνία μπορεί να μην είναι πάντα εύκολη ενώ οι εξελίξεις θα προχωράνε αργά. Επειδή όμως θα βρίσκεται στον οίκο των σχέσεων και των συνεργασιών, είναι πολύ πιθανό να δεις κάποια πρόσωπα να επανέρχονται, πολλοί θυμούνται να επανέλθουν με τον ανάδρομο Ερμή. Η επικοινωνία χρειάζεται πάντως προσοχή επειδή και ο Άρης μέχρι τις 28 θα τη δυσκολεύει.

Η δεύτερη έκλειψη στις 21 είναι ηλιακή και πραγματοποιείται στο ίδιο σημείο με τον ανάδρομο Ερμή, στον έβδομο οίκο σου, και δείχνει θετικές αλλαγές και στον τομέα των σχέσεων και των συνεργασιών. Αυτές προετοιμάζονται κατά κάποιο τρόπο μέχρι τα μέσα του επόμενου μήνα που ο Ερμής θα αρχίσει την ορθόδρομη πορεία του πάλι, ίσως σε αυτόν ή τον επόμενο μήνα δημιουργηθεί μια νέα σχέση (πριν τις 18 Ιουνίου αν μιλάμε για αυτόν τον μήνα).

Η Αφροδίτη από τις 25 θα κινείται ορθόδρομα και τουλάχιστον κάποια θέματα στην εργασία θα εξελίσσονται πιο ομαλά.

Στην επόμενη σελίδα: ο Υδροχόος