popaganda_zodiac_krios__katerina_karali

Κριός

Τα θέματα των σχέσεων όλων των ειδών φαίνεται ότι αρχίζουν να γίνονται τα πιο σημαντικά αυτήν την περίοδο, ειδικά από τις 22 που ο Ήλιος θα περάσει στον Ζυγό. Ο Ζυγός δεν σημαίνει μόνο σχέσεις, αλλά σημαίνει και ισορροπίες και αρμονία, και για εσένα κυρίως σε οτιδήποτε έχει να κάνει με την επαφή σου με κοντινά πρόσωπα.

Σημαίνει και ανάγκη αυτογνωσίας, επειδή αν δεν μπορείς να κοιτάξεις κατάματα κάποια δικά σου χαρακτηριστικά ή κάποιες συνήθειες για παράδειγμα, τότε δεν είναι εύκολες και οι σχέσεις.

Ένα παράδειγμα είναι ότι μπορεί σαν άνθρωπος να θέλεις να είσαι ηγετικός: αν έχεις συνείδηση αυτής σου της τάσης θα την ελέγξεις καλύτερα και κατά πάσα πιθανότητα θα μπορείς να την αξιοποιήσεις προς όφελος και δικού σου και των άλλων. Αν δεν έχεις συνείδησή της, τότε μπορεί να γίνεσαι πιεστικός ή να παρεξηγείσαι όταν δεν περνάνε όλα από τη δική σου έγκριση ή τον δικό σου έλεγχο και να απομακρύνεσαι από τους άλλους χωρίς ακριβώς να σου είναι σαφές το γιατί. Επίσης να πούμε ότι η Αφροδίτη στον πέμπτο οίκο σου μπορεί να επηρεάσει με πολύ θετικό τρόπο την ερωτική σου ζωή.

 Στην επόμενη σελίδα: o Ταύρος