Categories: SPONSORED

Τα μεταπτυχιακά προγράμματα του Deree σε οδηγούν κατευθείαν στην κορυφή

Υψηλό επίπεδο σπουδών, ακαδημαϊκή έρευνα, πρακτικές εφαρμογές της γνώσης και ισχυρή σύνδεση με την αγορά εργασίας. Αυτά υπόσχονται και επιτυγχάνουν τα μεταπτυχιακά προγράμματα του Deree – Αμερικανικού Κολλεγίου Ελλάδος.

Τα μεταπτυχιακά προγράμματα του Deree χωρίζονται σε τέσσερις κατηγορίες, ενώ οδηγούν σε έξι διπλώματα, τα οποία ανταποκρίνονται πλήρως στις ολοένα και αυξανόμενες απαιτήσεις της αγοράς εργασίας σήμερα.

Οι τέσσερις κατηγορίες και τα ανάλογα διπλώματα είναι τα εξής:

Ψυχολογία

Με δύο μεταπτυχιακά προγράμματα ψυχολογίας, οι φοιτητές του Κολλεγίου θα έχουν τη δυνατότητα να μάθουν και να ειδικευτούν περαιτέρω στην επιστήμη της ψυχολογίας.


MS in Counseling Psychology and Psychotherapy

Συνδυασμός τεχνικής και θεωρητικής γνώσης, στην οποία ενσωματώνονται όλες οι βασικές σχολές ψυχολογίας στην ψυχοθεραπευτική διαδικασία. Όσοι φοιτητές παρακολουθήσουν αυτό το πρόγραμμα κλινικής ψυχολογίας θα έχουν την ευκαιρία να συμμετάσχουν σε ερευνητικά προγράμματα που πραγματοποιούνται σε συνεργασία με πλήθος ιδρυμάτων και μη κερδοσκοπικών οργανώσεων, αποκτώντας έτσι όλη την πολύτιμη εμπειρία μέσω της πρακτικής άσκησης.

ΜΑ in Applied Educational Psychology

Μέσω του προγράμματος αυτού, οι φοιτητές αποκτούν θεωρητική και πρακτική κατάρτιση στην εκπαιδευτική ψυχολογία εφόσον επιθυμούν να εργασθούν με παιδιά και εφήβους και την ανάπτυξή τους στο σχολικό, οικογενειακό και κοινωνικό περιβάλλον. Το πρόγραμμα απευθύνεται σε επαγγελματίες της ψυχολογίας αλλά και του ευρύτερου τομέα της εκπαίδευσης.

TESOL

MA in TESOL (Teaching English to Students of Other Languages)


Το πρόγραμμα αυτό επικεντρώνεται στις ψηφιακές τεχνολογίες και τις σύγχρονες μεθόδους διδασκαλίας της αγγλικής γλώσσας, καθώς προσφέρει τη δυνατότητα απόκτησης της διεθνούς πιστοποίησης CertTESOL του Trinity College. Τα μαθήματα γίνονται στο campus αλλά και online, γεγονός που το καθιστά ιδανικό για επαγγελματίες, λόγω της ευελιξίας που προσφέρει.

Επικοινωνία (Communication)

MA in Strategic Communication and Public Relations

Το πρόγραμμα αυτό απευθύνεται σε επαγγελματίες όλων των κλάδων. Οι σπουδαστές έχουν την ευκαιρία να κάνουν υψηλού επιπέδου πρακτική σε κορυφαίες εταιρείες επικοινωνίας και δημόσιων σχέσεων.


MA in Digital Communication and Social Media

Τα social media έχουν κατακτήσει κάθε πτυχή της ζωής μας. Η παραδοσιακή διαφήμιση έχει δώσει τη θέση της στις πλατφόρμες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης. Το πρόγραμμα αυτό αποτελεί καινοτομία που, συνδυάζοντας τις πρακτικές της αγοράς και της ψηφιακής εξέλιξης, έχει ως σκοπό να βγάλει στην αγορά εργασίας ενημερωμένους επαγγελματίες στον τομέα της ψηφιακής επικοινωνίας και των social media.

Επιστήμη Δεδομένων

MS in Data Science

Πρακτικός συνδυασμός εφαρμοσμένων μαθηματικών, επιστήμης υπολογιστών, στατιστικής και business information, σε ένα νέο, υπερσύγχρονο πρόγραμμα. Σκοπός του μεταπτυχιακού αυτού προγράμματος είναι να μάθουν οι φοιτητές να χειρίζονται μεγάλους όγκους δεδομένων. Με αυτό τον τρόπο θα εξοικειωθούν και θα αποκτήσουν εμπειρία σε διαφορετικούς τύπους δεδομένων, όπως δεδομένα συναλλαγών, δεδομένα κειμένων και εικόνες, ώστε να είναι σε θέση να τα μετατρέπουν σε πληροφορίες, λύσεις και εργαλεία, που θα ενισχύουν τη διαδικασία λήψης αποφάσεων σε οργανισμούς.

Σε μια εποχή όπου οι νέοι συλλέγουν πτυχία, χωρίς πολλές φορές να ανταποκρίνονται στις πραγματικές ανάγκες της αγοράς, τα μεταπτυχιακά προγράμματα του Deree, προετοιμάζουν τους επαγγελματίες του μέλλοντος.

Περισσότερες πληροφορίες για τα μεταπτυχιακά προγράμματα του Deree – Αμερικανικού Κολλεγίου Ελλάδος μπορείτε να βρείτε εδώ http://www.acg.edu/graduate/ και στο τηλέφωνο 210 600 2208

Ντενίσα-Λυδία Μπαϊρακτάρι

Γεννήθηκε στην Αλβανία, λίγο πριν την πτώση του κομμουνισμού. Ζει στην Αθήνα από το 1997, παράτησε με μεγάλη επιτυχία το τμήμα Διεθνών και Ευρωπαϊκών Σπουδών της Παντείου και από το 2017 ασχολείται με την δημοσιογραφία.

Share
Published by
Ντενίσα-Λυδία Μπαϊρακτάρι