ΑΓΟΡΑ

Τα μαλλιά μεγαλώνουν πιο δυνατά με Fructis GROW STRONG

Η Garnier κάνει το όνειρο όλων των αντρών και γυναικών πραγματικότητα και καινοτομεί στην ενδυνάμωση των μαλλιών με το ΝΕΟ σύστημα περιποίησης Fructis GROW STRONG.
Grow Strong 1_GREEK

Παρατηρείτε τρίχες στη βούρτσα ή στο μπάνιο σας; Αυτά είναι τα πρώτα σημάδια ότι τα μαλλιά σας χάνουν τη δύναμη τους. Φροντίστε την καθημερινή περιποίηση των μαλλιών σας τώρα με το ΝΕΟ σύστημα ενδυνάμωσης για αδύναμα μαλλιά που σπάνε. Η Garnier κάνει το όνειρο όλων των αντρών και γυναικών πραγματικότητα και καινοτομεί στην ενδυνάμωση των μαλλιών με το ΝΕΟ σύστημα περιποίησης Fructis GROWSTRONG που προσφέρει:

1.ΕΝΔΥΝΑΜΩΣΗ

με Σαμπουάν + Conditioner + Μάσκα για

μαλλιά 14Χ πιο ανθεκτικά από την 1η χρήση

2.ΑΝΑΖΩΟΓΟΝΗΣΗ

με FructisStemoStrong Λοσιόν Περιποίησης Μαλλιών

+1000 φύτρες σε 90 ημέρες

Μοναδικός συνδυασμός  Stemoxydine + Ceramide + Ενεργό Συμπύκνωμα Φρούτων που βελτιώνει τη σύνθεση, τη δύναμη και τη λάμψη από τη ρίζα έως τις άκρες καθώς τα μαλλιά μεγαλώνουν.  Από την 1η χρήση η ποιότητα της τρίχας αποκαθίσταται: πιο λαμπερά, πιο υγιή μαλλιά, φαίνονται σα να είναι ανανεωμένα.

Grow Strong 2_GREEK

Το ΝΕΟ σύστημα ενδυνάμωσης Fructis GROWSTRONG αποτελεί μια κλινικά αποδεδειγμένη καινοτομία για άντρες και γυναίκες. Γιατί όλοι ονειρεύονται πιο δυνατά μαλλιά που λάμπουν!

Ε.Λ.Τ. Σαμπουάν 400 ml: 4,69 €

Ε.Λ.Τ. Conditioner 250 ml: 4,29 €

Ε.Λ.Τ. Μάσκα 400 ml: 7,87 €

Ε.Λ.Τ. FructisStemoStrongΛοσιόν Περιποίησης 84 ml: 8,99 €

POP TODAY
© ΦΩΤΑΓΩΓΟΣ ΕΠΕ 2020 / All rights reserved
Διαβάζοντας την POPAGANDA αποδέχεστε την χρήση cookies.