Categories: ΜΟΔΑ

Τα Clic Jewels μπορούν και δίνουν χρώμα σε κάθε σου outfit

Κάθε ντύσιμο έχει ανάγκη από εκείνη την τελευταία πινελιά που θα το απογειώσει και θα κάνει κεφάλια να γυρνούν. Αυτή η πινελιά είναι συνήθως ένα μοναδικό αξεσουάρ που μπορεί και τραβά τα βλέμματα, είτε με τα ζωντανά του χρώματα, είτε με το ξεχωριστό του σχέδιο. Κάπως έτσι λειτουργούν και τα Clic Jewels της Ελισάβετ Μπιζάκη. 

Απλές γραμμές, σε συνδυασμό με bold στοιχεία και έντονα print, είναι αυτά που κάνουν τα Clic Jewels να διαφέρουν από οτιδήποτε άλλο μπορείτε να βρείτε στην αγορά. «Πάντα μου άρεσε να συνδιαζω φιαφορετικα υλικά και υφές και να προκύπτει ένα τελικο αποτέλεσμα που έχει ένα δικό μου ύφος και στυλ», λέει χαρακτηριστικά η Ελισάβετ Μπιζάκη. Όσο για την έμπνευσή της, αυτή προέρχεται από πολλές διαφορετικές κατευθύνσεις. «Εμπνέομαι κυρίως από τα υλικά και από ρούχα ή έργα τέχνης που θα με κάνουν να φανταστώ πως θα μπορούσα να προσαρμόσω κάποιο στοιχείο ώστε να το κάνω “δικό” μου. Μου αρέσει να παίρνω στοιχεία από οτιδήποτε και να τα προσαρμόζω με βάση τη δική μου αισθητική σε κάτι φορέσιμο». 

Τσάντες σε μοναδικά σχέδια και συνδυασμούς υλικών, αλλά και statement σκουλαρίκια, είναι αυτά που έκαναν το brand της νεαρής σχεδιάστριας και στυλίστριας, να έχει φανατικούς θαυμαστές. Η αρχή έγινε αργά, αλλά σταθερά και δεν άργησε να προκύψει η ανάγκη για κάτι πιο δομημένο. «Ασχολούμουν από πολύ μικρή με τη δημιουργία κοσμημάτων και διακοσμητικών. Κατά τη διάρκεια των σπουδών μου στο Φυσικό Τμήμα Ιωαννίνων συνέχισα σαν χόμπυ, αλλά ξεκίνησα σιγά-σιγά να προμηθεύω και κάποια καταστήματα με τα κοσμήματα μου. Τότε, δηλαδή περίπου 10 χρόνια πριν, σκέφτηκα ότι έπρεπε να δώσω ένα όνομα σε όλο αυτό που έκανα και έτσι προέκυψε το όνομα Clic Jewels. Το clic είναι ακρωνύμιο από 4 λέξεις που είναι πολύ σημαντικές για εμένα και είναι η φιλοσοφία του brand μου». 

Όπως κάθετι που έχει ζωή, έτσι και τα Clic Jewels, είναι ένα brand που αλλάζει συνεχώς, ενώ η Ελισάβετ Μπιζάκη ψάχνει μονίμως τρόπους να το εξελίξει. «Ξεκίνησε σαν χόμπυ πριν αρκετά χρόνια, μέσα στα οποία έχει αλλάξει και το brand και εγώ, οπότε μπορώ να πω πως τότε δεν υπήρχε κάποια συγκεκριμένη φιλοσοφία όταν ξεκίνησε. Είχα απλά την ανάγκη να είμαι δημιουργική και να ξεφεύγω από την καθημερινότητα, καθώς σπούδασα σε έναν τομέα, ο οποίος δεν είχε κανένα δημιουργικό στοιχείο. Σαν βάση του ωστόσο, θεωρώ πως ένα πολύ δυνατό στοιχείο είναι να ξεχωρίζει κάνεις με αυτά που κάνει, να μην τα παρατάει ποτέ και να συνεχίζει με υπομονή και επιμονή με ό,τι αγαπάει μέχρι να το πετύχει».  

Όσο για το πως φαντάζεται φορεμένες τις δημιουργίες της, η Ελισάβετ Μπιζάκη παραδέχεται πως θέλει απλά όποιος τα φοράει να τους δίνει το δικό του προσωπικό στοιχείο και να νιώθει πως φορά κάτι ξεχωριστό. 

Facebook: Clic Jewels
Instagram: clic_jewels
Ντενίσα-Λυδία Μπαϊρακτάρι

Γεννήθηκε στην Αλβανία, λίγο πριν την πτώση του κομμουνισμού. Ζει στην Αθήνα από το 1997, παράτησε με μεγάλη επιτυχία το τμήμα Διεθνών και Ευρωπαϊκών Σπουδών της Παντείου και από το 2017 ασχολείται με την δημοσιογραφία.

Share
Published by
Ντενίσα-Λυδία Μπαϊρακτάρι