Categories: ΜΟΔΑ

Στην Αιόλου βρίσκεται ένας streetstyle θησαυρός

Ένας streetstyle θησαυρός άνοιξε την Άνοιξη τις πόρτες του, στην καρδιά της Αθήνας, στην πλατεία της Αγίας Ειρήνης, και ήδη έχει αποκτήσει φανατικό κοινό. Με αφορμή την άφιξη του Superstar Store, στο νούμερο 25 της Αιόλου, οι φίλοι του διοργάνωσαν ένα μοναδικό πάρτι προς τιμήν του, με καλεσμένους λαμπερές παρουσίες από τον κόσμου του θεάματος και της showbiz.

Τάμτα, Θάνος Λαίτσας και Κώστας Μαυρογένης από τις Μέλισσεs, Ιωάννα Τριανταφυλλίδου, Otherview, Ginno, Θέμης Γεωργαντάς, Άννα Πρέλεβιτς, Νικολέτα Ράλλη, Πυγμαλίων Δαδακαρίδης, Πέτρος Φιλιππίδης, Λάουρα Νάργες, Κωνσταντίνος Ασπιώτης, ‘Αλεξ Κάβδας, Στέλιος Χανταμπάκης, Κωνσταντίνος Καλφακάκος, Κώστας Γκρέκας, Μαίρη Ρέτσινα, Απόστολος Μητρόπουλος, Νίκος Γκάνος, Μαντώ Γαστεράτου, DaMike, DjAngelo, Gio και ο Δημήτρης Μαυροκεφαλίδης ήταν μερικοί από τους καλεσμένους που βρέθηκαν στο κατάστημα για να θαυμάσουν από κοντά τα κλασσικά superstar & StanSmith και τα ολοκαίνουργια μοντέλα των adidas Originals, ZXFlux και Tubular, που βρίσκονται εδώ και λίγες ημέρες στο κατάστημα σε πολλά και διαφορετικά σχέδια και χρώματα για κάθε γούστο. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Κάναμε και εμείς μια βόλτα από το πάρτι της Αιόλου και δοκιμάσαμε τα νέα ZXFlux και Tubular, που -πέρα από πρωτοποριακό σχεδιασμό- προσφέρουν επίσης εξαιρετική άνεση για τις βόλτες σου στην πόλη αλλά και τις αποδράσεις σου.  Πιο συγκεκριμένα, όπως ενημερωθήκαμε από τους εξειδικευμένους υπαλλήλους του Superstar Store,  τα ZX Flux είναι το καταλληλότερο παπούτσι για έναν fashion lover, που ακολουθεί πιστά τις νέες τάσεις της μόδας. Το Neoprene ZXFlux, ένα από τα ZXFlux που θα βρεις στο streetstyle κατάστημα της adidas, υπάρχει σε έντονα χρώματα όπως γκρι, μπλε, μωβ αλλά και σομόν. Μπορείς να διαλέξεις εκείνο που σου ταιριάζει περισσότερο και να μετατραπείς στο fashion icon της πόλης. 

 

Εάν θες ωστόσο να ξεχωρίσεις, πρέπει να δοκιμάσεις το νέο Neoprene Graphic ZXFlux, που βγαίνει σε έντονα prints, ιδανικά για το Καλοκαίρι του 2015 που πλησιάζει επίμονα. Το Tubular από την άλλη είναι ένα κλασικό κομμάτι, που γεννήθηκε στην δεκαετία του 1990 και πλέον, έπειτα από μια 20ετια, έχει εξελιχθεί στο απόλυτο σύγχρονο sneaker. Σύμφωνα με όλους τους sneaker heads η νέα σειρά Tubular, πουεμπνέεται από τον κόσμο των sports,  αποτελεί μία από τις πιο δημιουργικές σειρές των adidas Originals, με πρωτοποριακό design, άνεση και στιλ, σε πολλές αποχρώσεις και φοβερή αισθητική.

Βέβαια μια ανάγνωση δεν αρκεί για να καταλάβεις πόσο μπροστά είναι η adidas. Μετά τη δουλειά πέρνα μια βόλτα από το πιο urban sneaker destination της πόλης και δεν θα το μετανιώσεις. Ακόμα και αν δεν αγοράσει ακόμα κάποιο sneaker θα νιώσεις σαν να μπαίνεις σε ένα μουσείο με αυθεντικά, συλλεκτικά παπούτσια. Θα θέλεις να τα δοκιμάσεις όλα και δεν θα ξέρεις ποιο να πρωτοδιαλέξεις. Τα μοναδικά Tubular και ZX Flux σε περιμένουν να τα γνωρίσεις από κοντά και να θαυμάσεις και εσύ τον πρωτοποριακό σχεδιασμό αλλά και την εξαιρετική άνεση που προσφέρουν. Διάλεξε αυτό που σου ταιριάζει και είσαι έτοιμος για την πιο στιλάτη βόλτα στο κέντρο της πόλης σου. 

Βρείτε περισσότερα στο: Facebook, στο Twitter και στο Instagram της adidas.
Στέλλα Σαρρή

Share
Published by
Στέλλα Σαρρή