Categories: ΜΟΔΑ

Saske X Nite Jogger: Μια συνεργασία (και ένα πάρτι) που θα συζητηθεί

Για τις συστάσεις, το NITE JOGGER της adidas κυκλοφόρησε και πρωτοεμφανίστηκε στους δρόμους το 1979, βοηθώντας όσους κινούνταν και έτρεχαν στην πόλη τη νύχτα να είναι ορατοί.  

40 χρόνια μετά, ο Saske δημιουργεί και μιλάει για τους δρόμους της Αθήνας. Αναμφίβολα γνωρίζει πολύ καλά τη νυχτερινή όψη της πόλης, αφού δημιουργεί στην καρδιά της.

Πώς συνδέεται όμως ένας σταρ της εγχώριας Hip Hop σκηνής με ένα εμβληματικό παπούτσι; Ας μιλήσουμε για μια συνεργασία που θέτει τους δικούς της, διαφορετικούς κανόνες και φαίνεται ότι θα βάλει τη σφραγίδα της στο streetwear όπως το γνωρίζουμε στην Αθήνα.  

Στο πρόσωπο του Saske η adidas βρήκε το κατάλληλο πρόσωπο για να πρωταγωνιστήσει στη νέα της καμπάνια, έναν δημιουργό που όπως φαίνεται ενσαρκώνει απόλυτα τη φιλοσοφία του NITE JOGGER, του παπουτσιού που φτιάχτηκε για όλους εκείνους που δεν σταματούν να δημιουργούν όταν πέσει η νύχτα.

Άλλωστε, το sneaker είναι η μεγάλη τάση της τελευταίας χρονιάς. Έχοντας πετύχει το πέρασμα από βασικό athleisure αξεσουάρ σε fashion statement, επαναπροσδιορίζεται συνεχώς. Με τη σειρά του, ο Saske είναι ένας δημιουργός που ορίζει την τάση, κάτι που επιβεβαιώνεται από των αριθμό των views που μετράνε τα κομμάτια του.

Saske

Επιστρέφοντας στο νέο που έχουν τα adidas Originals, επαναδημιουργούν το κλασικό urban running sneaker και προτείνουν μία updated εκδοχή του NITE JOGGER, φτιαγμένη ειδικά για όλους όσους «λάμπουν»… στο σκοτάδι.

Έτσι και το νέο NITE JOGGER, με την ανακλαστική του επιφάνεια, η οποία αξιοποιεί την τεχνολογία Hi-Vis της προηγούμενης έκδοσης, φέρνει σε απόλυτη αρμονία τη χρηστική τεχνολογία με το προχωρημένο design, αναδεικνύοντας τους creators πέρα από τα όρια της νύχτας.

Η νέα συλλογή δεν χάνει το μοναδικό διαχρονικό στιλ και τον χαρακτήρα που την κατέστησαν iconic. Με το μήνυμα “speed of nite” γραμμένο σε κώδικα morse στην εξωτερική του σόλα και στη γλώσσα, το νέο sneaker είναι σχεδιασμένο για όσους πιστεύουν ότι δεν είναι ποτέ αργά για να κυνηγήσουν το όνειρό τους. Η adidas ανέκαθεν υπήρξε φαν των δημιουργών.

Υπάρχει όμως ένα ακόμα νέο, ένα στάδιο αυτής της συνεργασίας στο οποίο μπορούμε να συμμετέχουμε όλοι. Για να γιορτάσουν το νέο λανσάρισμα του NITE JOGGER, τα adidas Originals μας προσκαλούν σε μια live, Hi – Vis performance με τον Saske.

Το timing για το πάρτι δεν θα μπορούσε να είναι καλύτερο. Οι ομάδες του Saske και των adidas Originals έχουν συνεργαστεί στη δημιουργία του video clip για το νέο τραγούδι του Έλληνα ράπερ με τίτλο «Ένστικτο», το οποίο θα κάνει το ντεμπούτο του την ημέρα του live σε μία τεράστια προβολή.

Η τοποθεσία του live είναι μυστική. Μπορείτε να τη μάθετε με την επίσκεψή σας στο επίσημο κατάστημα των adidas Originals (Αθηναΐδος 5 & Καλαμιώτου), απ’ όπου μπορείτε να προμηθευτείτε την πρόσκλησή σας και να πάρετε μια ιδέα για όσα θα ακολουθήσουν.

Εκεί σας περιμένει και ένα Hi – Vis black booth για να τσεκάρετε από κοντά την ανακλαστική σιλουέτα του NITE JOGGER. Ο ίδιος ο Saske θα βρεθεί αρκετές φορές εκεί για να γνωρίσει, να μιλήσει και να φωτογραφηθεί για τη νέα συλλογή.

 Πάρτε μία γεύση από το πάρτι που δεν πρέπει να χάσετε με τίποτα εδώ:

Και δείτε όλη την συλλογή

To NITE JOGGER έρχεται στις 11 Απριλίου στο adidas Originals store Athens, σε επιλεγμένα sneaker stores αλλά και στο adidas.gr, σε μια ποικιλία διαφορετικών χρωματικών συνδυασμών.
Ελένη Μαραγκού

Share
Published by
Ελένη Μαραγκού