LIFE

Έξι χριστουγεννιάτικα θαύματα: Η οδύσσεια της αναζήτησης του τέλειου δώρου φέτος θα έχει happy end

Είναι αρκετά προσωπικό; Θα το χρησιμοποιήσει αρκετά; Θα αρέσει τόσο πολύ στο πρόσωπο που το δωρίζουμε, ώστε να μην το αλλάξει; Είναι αυτό που πραγματικά θέλει; Όλα τα παραπάνω αποτελούν μια σειρά από ερωτήματα που μας ταλανίζουν όλους μας κάθε φορά που ψάχνουμε δώρο Χριστουγέννων για τους αγαπημένους μας. Η οδύσσεια του χριστουγεννιάτικου δώρου συχνά δεν έχει το επιθυμητό τέλος που θα θέλαμε, αλλά φέτος η Samsung είναι εδώ για να δώσει λύση σε μια διαδικασία που μπορεί να μετατραπεί από μαρτύριο σε ευτυχία, μέσα από τις επιλογές που προσφέρει.

Διαλέξαμε έξι από αυτές, και είναι οι προτάσεις μας για τα δώρα των φετινών Χριστουγέννων.

Samsung Galaxy Z Flip4

Ένα σύγχρονο smartphone

     

Γιατί να το χαρίσετε: Βγαίνει σε τέσσερα iconic matte χρώματα. Διπλώνει όπως τα flip phones που όρισαν αισθητικά τα πρώτα χρόνια της κινητής τηλεφωνίας και λατρέψαμε, αλλά διαθέτει την τεχνολογία του σήμερα με τον ταχύτερο επεξεργαστή που υπάρχει σε Samsung Galaxy. Ο σχεδιασμός του επιτρέπει να το χρησιμοποιήσεις για selfies, video κλήσεις για δουλειά ή διασκέδαση και μπορεί να γίνει μέχρι και μικρός φορητός κινηματογράφος για να βλέπεις ταινίες και σειρές παντού. Θα τραβήξεις video για τα social media και θα βγάλεις υψηλής ποιότητας φωτεινές φωτογραφίες χωρίς καν να ανοίξεις τη συσκευή, χάρη στο Quick Shot. Αλλά και καθαρές λήψεις ακόμη και τη νύχτα με το Nightography. Αν βάλει κανείς στην εξίσωση ότι η μπαταρία του διαρκεί και φορτίζεται γρήγορα, τότε το Galaxy Z Flip4, ναι, είναι εκεί για να είμαστε συνέχεια συνδεδεμένοι με τους ανθρώπους που αγαπάμε και τις εμπειρίες που αναζητούμε.

Samsung Galaxy Z Fold4

Ένα μικρό tablet στην τσέπη μας

Γιατί να το χαρίσετε: Η ζωή ενός digital nomad, ή ενός επαγγελματία που πρέπει να έχει πάντα μαζί του ένα εργαλείο για να μπορεί να δουλέψει, γίνεται εύκολη με το Galaxy Z Fold4. Η σχεδίασή του διακρίνεται για την ισορροπία, τη συμμετρία και τα εκλεπτυσμένα στοιχεία της, ενώ κυκλοφορεί σε γήινους τόνους. Το ανθεκτικό αυτό foldable smartphone είναι άνετο στη χρήση με ένα χέρι και διαθέτει οθόνες που ενισχύουν την εργασία και την καθημερινότητα. Οι Android εφαρμογές γίνονται εύχρηστες και απολαυστικές στη μεγάλη οθόνη του. Έχει κάμερα σαν επαγγελματικού επιπέδου για εκπληκτικές λήψεις και φυσικά το Nightography για χρήση σε χαμηλό φωτισμό. Είναι κατάλληλο για multitasking, χάρη στη γραμμή εργασιών και τα πολλαπλά παράθυρα για εκπληκτικές επιδόσεις σε βαριές εργασίες και τα απαιτητικά γραφικά. Η εμπειρία S Pen κάνει το Galaxy Z Fold4 κατάλληλο για να γράψεις κυριολεκτικά πάνω του.

Samsung Galaxy S22 Ultra

Ένα super smartphone

Γιατί να το χαρίσετε: Η νέα του εμφάνιση κάνει την αγαπημένη μας σειρά smartphone λεπτή και τολμηρή, δίνοντάς μας αυτή τη συμμετρία που αναζητούμε στο design. Το S Pen για πρώτη φορά ενσωματώνεται μέσα στον κορμό ενός Galaxy S smartphone για να γράφουμε, να σχεδιάζουμε ή να πλοηγούμαστε. H βελτιωμένη καθυστέρηση απόκρισης στην εφαρμογής Samsung Notes κάνει κάθε κίνηση της γραφίδας να φαίνεται τόσο φυσική όσο το μελάνι στο χαρτί – και μπορεί να μετατρέψει αυτές τις βιαστικά γραμμένες ιδέες σε ευανάγνωστο κείμενο. Προσφέρει επικές νυχτερινές λήψεις, καθαρές φωτογραφίες από μέρα σε νύχτα και μια εκπληκτική εμπειρία παιχνιδιού για όσους κάνουν gaming στα smartphones τους. Η οθόνη Dynamic AMOLED 2X με Vision Booster είναι το κατάλληλο μέρος για να δούμε αγαπημένες σειρές και ταινίες, γιατί ποτέ η ψυχαγωγία δεν είναι αρκετή.

Samsung Galaxy Tab S8 Ultra

Το μεγαλύτερο Samsung Galaxy Tab S

Γιατί να το χαρίσετε: Είναι το tablet που αγαπά το μινιμαλιστικό design όσο προσφέρει μια συναρπαστική εμπειρία ήχου και εικόνας. Το Galaxy Tab S8 Ultra παρέχει μια σχεδόν κινηματογραφική εμπειρία που εμπλουτίζεται με εξαιρετικό ήχο χάρη στα δύο ηχεία με Dolby Atmos, τα οποία χαρίζουν μία εκπληκτική ποιότητα ήχου, που θέλεις να έχεις για να μετατρέψεις τον καναπέ ή το κρεβάτι σου σε έναν κινηματογραφικό μικρόκοσμο. Είναι κατάλληλο για streaming και μοναδικές gaming εμπειρίες, καθώς έχει γρήγορο επεξεργαστή ώστε να κάνετε multi-task με ευκολία. Η μεγάλη χωρητικότητα για να αποθηκεύουμε τα αρχεία μας και η μπαταρία που διαρκεί για ώρες και μπορεί να χαρίσει μαραθώνιες χρήσεις για ταξίδια ή δουλειές ή απλά κατανάλωση πληροφορίας, είναι τα στοιχεία που το κάνουν μία εκπληκτική επιλογή για κάθε χρήστη.

Samsung Galaxy Watch5 Pro

Ο οδηγός για την περιπέτεια

Γιατί να το χαρίσετε: Με σώμα κατασκευασμένο από premium Titanium και εκπληκτικό κρύσταλλο Sapphire, δεν θα χρειαστεί να αγχωθείς για το τι κάνεις φορώντας το. Το Galaxy Watch5 Pro εντυπωσιάζει με τα κλασικά χρώματα και το διαχρονικό στιλ του. Είναι κατάλληλο για όσους θέλουν τις σύγχρονες τεχνολογικές εξελίξεις σύμμαχο στην άθληση και την ευεξία τους, θέλουν να πετυχαίνουν τους στόχους τους και παράλληλα να εκφράζουν το προσωπικό τους στυλ. Είναι εξοπλισμένο με διπύρηνο επεξεργαστή Exynos W920, Super AMOLED οθόνη 1.4” και κρύσταλλο sapphire. Έχει πληθώρα αισθητήρων και συστημάτων ανάδρασης, ανθεκτικότητα στο γλυκό νερό έως 50 μέτρα*, ευέλικτη συνδεσιμότητα, λουράκι με μαγνητικό κούμπωμα, μπαταρία μεγάλης διάρκειας και ταχεία ασύρματη φόρτιση. Προσφέρει λειτουργικότητα τόσο για τις προπονήσεις όσο και για τις καθημερινές εργασίες. Μπορείς απλά φορώντας το να παρακολουθήσεις τον καρδιακό σου παλμό και την αρτηριακή σου πίεση. Σου δίνει ελευθερία καθώς με τη νέα υπηρεσία eSIM, έχεις τις διαθέσιμες κλήσεις και δεδομένα στο smartwatch, ώστε να μπορείς να πραγματοποιείς ανέπαφες πληρωμές μέσω Google Pay και να μιλάς με τους φίλους σου, είτε με τα Galaxy Buds2 Pro, είτε με ανοιχτή ακρόαση. Επίσης μπορείς να κάνεις άνετα πλοήγηση στο Google Maps, να δεις βίντεο στο YouTube, να στείλεις μηνύματα, να λάβεις βοήθεια από το Bixby ή τον Google Assistant καθώς και να περιηγηθείς στο διαδίκτυο. Α, και λέει και την ώρα για όποιον το κρίνει απαραίτητο!

Samsung Galaxy Buds2 Pro

Mία ξεκάθαρη επιλογή για ποιότητα ήχου

Γιατί να το χαρίσετε: Τα ολοκαίνουρια Samsung Galaxy Buds2 Pro προσφέρουν την ποιότητα ήχου που αξίζει στα αυτιά μας, ενώ ταυτόχρονα αφήνουν απ’ έξω όσα δεν θέλουμε να ακούμε. Με στυλ και άνεση βοηθούν να εξερευνήσεις έναν νέο κόσμο στον ήχο. Τα Galaxy Buds2 Pro προσφέρουν βελτιωμένη αναγνώριση κινήσεων κεφαλιού μέσω μηχανικής εκμάθησης, καθώς και υποστήριξη για πολυκάναλο ήχο (5.1, 7.1, Dolby Atmos), για να απολαμβάνεις κινηματογραφικού επιπέδου εμπειρία με καθηλωτικό, ισχυρό ήχο από όλες τις κατευθύνσεις. Χαρακτηρίζονται από άνεση που δεν επιβαρύνει ακόμα και μετά από πολύωρες ακροάσεις, ενώ μένουν σταθερά στη θέση τους και είναι ανθεκτικά στο νερό** – δηλαδή είναι ο καλύτερος φίλος όταν θέλεις μουσική ή podcasts να συνοδεύουν την αθλητική σου δραστηριότητα. Παράλληλα, το σύστημα τριών μικροφώνων σε συνδυασμό με τον αεροδυναμικό σχεδιασμό αυξάνει τη διαύγεια της φωνής και μειώνει τον θόρυβο του ανέμου, όταν ακούς μουσική. Μία φόρτιση δίνει τη δυνατότητα για έως και 29 ώρες αναπαραγωγής μουσικής αλλά και έως 15 ώρες ομιλίας (με το ANC ανενεργό).


* Δεν είναι κατάλληλο για καταδύσεις ή δραστηριότητες σε νερό υψηλής πίεσης. Εάν η συσκευή ή τα χέρια σας είναι βρεγμένα, πρέπει να στεγνώσουν καλά πριν από τη χρήση.

** Πιστοποίηση IPX7. Βύθιση σε γλυκό νερό έως 1 μέτρο για έως και 30 λεπτά. Δεν συνιστάται για χρήση σε παραλία ή πισίνα. Η θήκη φόρτισης δεν είναι αδιάβροχη. Εάν τα earbuds υποστούν ζημιά, ενδέχεται να μην παραμείνουν ανθεκτικά στο νερό. Εάν τα earbuds ή τα χέρια σας είναι βρεγμένα, πρέπει να στεγνώσουν καλά πριν τα χειριστείτε ή τα τοποθετήσετε στη θήκη φόρτισης. Εάν τοποθετηθούν στη θήκη φόρτισης χωρίς να στεγνώσουν, τα earbuds ενδέχεται να υποστούν ζημιά.

Διαφημιστική καταχώρηση της Samsung Electronics Ελλάς Μ.Α.Ε.

POPAGANDA

Share
Published by
POPAGANDA