Φέτος μοιάζει οι ρυθμοί της ζωής να είναι πιο γρήγοροι από ποτέ και εμείς έχουμε τόσα να κάνουμε που φαίνεται πως ο χρόνος δεν φτάνει, ενώ αναζητούμε παράλληλα τρόπο να χωρέσουμε όλα αυτά που θέλουμε να κάνουμε στις μόλις 12 ώρες που έχει η μέρα. Για να είμαστε ειλικρινείς, καμιά φορά κλέβουμε και λίγες από τις 12 ώρες που έχει η νύχτα. Άλλωστε, η μέρα πια δεν τελειώνει στις 5 που θα σχολάσεις από τη δουλειά.

Το 2019 το σχόλασμα από τη δουλειά σημαίνει απογευματινός καφές με φίλους, φαγητό κάπου στο κέντρο και midweek drinks με την παρέα σου. Όπως είναι φυσικό, λοιπόν, θες και μία τσάντα που να μπορεί να χωράει όλα αυτά που κάνεις καθημερινά, χωρίς να σου γίνεται -κυριολεκτικά και μεταφορικά- βάρος, ενώ παράλληλα θα ταιριάζει στο χαρακτήρα και το στυλ σου. Γι’ αυτό έχει φροντίσει η POLO με την καινούρια της Urban συλλογή, η οποία μεταξύ άλλων περιλαμβάνει σακίδια που μπορούν να σε συνοδεύουν από το πρωί που θα πας στη δουλειά, μέχρι το βράδυ που θα βγεις για ποτό.

Αν αργήσεις να ξυπνήσεις και τρέχεις να προλάβεις το λεωφορείο, το τελευταίο πράγμα που θες να έχεις στο μυαλό σου, είναι η τσάντα που θα σε βαραίνει από τη μια μεριά. Αν φορέσεις ένα σακίδιο, όμως, θα τρέξεις σαν να μην κουβαλάς τίποτα. Θες όταν μπαίνεις στα ΜΜΜ να μην ανησυχείς ότι κάποιος μπορεί να πειράξει την τσάντα σου. Με ένα σακίδιο POLO το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να το βγάλεις από την πλάτη και να το φορέσεις από μπροστά. Ή να επιλέξεις το μοντέλο ANTI-THEFT. Όταν φεύγεις από τη δουλειά για να βρεις την παρέα σου, θες να έχεις τα χέρια σου ελεύθερα, για να στείλεις sms ή για να μιλήσεις στο τηλέφωνο, μέχρι να καταλήξετε που θα καθίσετε τελικά. Ε, με ένα σακίδιο θα ξεχάσεις ότι έχεις τσάντα. Και όλα αυτά, ενώ έχεις πάνω σου ό,τι χρειάζεσαι για οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας!

Ένα σακίδιο μπορεί να χωρέσει από lap top και τάπερ, μέχρι το αγαπημένο σου βιβλίο, όσο μεγάλο κι αν είναι, ή νεσεσέρ με καλλυντικά και δεύτερα παπούτσια (αν είσαι γυναίκα). Στο σακίδιο θα βάλεις και τα ρούχα του γυμναστηρίου ή τα παπούτσια του jogging. Βέβαια, δεν είναι ανάγκη να θυσιάσεις το στυλ για χάρη της άνεσης.

Όπως στο σχολείο οι μαθητές χρησιμοποιούσαν τα σακίδιά τους ως μέσο για να αναδείξουν το στυλ τους, έτσι κι εσύ -που δεν πας πια σχολείο- μπορείς να βρεις το σακίδιο που ταιριάζει καλύτερα σε εσένα. Εκείνο το σακίδιο που θα σε συνοδεύει από το πρωί στο γραφείο, μέχρι το βράδυ στο μπαρ ή στο πάρκο της γειτονιάς σου που θα πας για τρέξιμο ή θα βγάλεις το σκύλο βόλτα. Οι μίνιμαλ γραμμές και η λειτουργικότητα σε συνδυασμό με την ευρύτατη γκάμα χρωμάτων που ταιριάζουν σε κάθε προσωπικότητα και στυλ ντυσίματος, είναι μερικά μόνο από τα στοιχεία που κάνουν τα σακίδια POLO την τέλεια επιλογή.

Το σακίδιο πλέον δεν αποτελεί προνόμιο των μαθητών, αφού έχει ήδη γίνει ο καλύτερος φίλος και των ενηλίκων. Μια απλή διαδρομή με το μετρό θα σε πείσει για το γεγονός ότι όλοι έχουν αρχίσει να παραδίδονται στη γοητεία της άνεσης που προσφέρει. Δεν έχεις πια λόγους να το σκέφτεσαι, αφού οι πιο κουλ τύποι της πόλης κυκλοφορούν από το πρωί μέχρι το βράδυ με ένα σακίδιο POLO στην πλάτη.

Ρίξε μια ματιά στα νέα σχέδια της POLO και θα βρεις σίγουρα εκείνο που εκφράζει καλύτερα εσένα.